facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sleepworld

"Uw slaap houdt ons wakker. Boxspring, matras, hoofdkussen, dekbed, ... alles moet goed zitten. Gratis levering. Ook open op zondag."
Adres: Antwerpsesteenweg 364, 2500 Lier (België)
Telefoonnummer: +3234883182
Stad: Lier
Route: Antwerpsesteenweg 364
Postcode: 2500


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Sleepworld Ieper, Sleepworld Wilrijk, Sleepworld turnhout, Sleepworld Outlet, Sleepworld matrassen, Sleepworld winkels, Sleepy winkels, Sleepworld boxspring
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dox Dox 315 meter Bij Dox hebben we een mooi VOKA evenement gehad.
Ixina Lier Ixina Lier 1 km Zaterdag had ik een afspraak voor de vernieuwing van mijn keuken. Stom genoeg had ik ...
IXINA BeLux IXINA BeLux 1 km Zaterdag had ik een afspraak voor de vernieuwing van mijn keuken. Stom genoeg had ik ...
BD-Style BD-Style 3 km Leuk adresje ..klein maar fijn. Zijn er geraakt via onze Interieurstyliste. Heeft ee...
MerlanDuo MerlanDuo 4 km Bed + Matras van MerlanDuo, wij zijn niet tevreden ivm rugklachten, nu geeft MerlanDu...
Meubelen Gova Meubelen Gova 4 km Verkoopsdienst en dienst naverkoop Gova gebruikt gangsterpraktijken bij het slijten v...
YUNO YUNO 4 km wij slapen sinds 19/01/2019 op onze aangepaste matrassen en hebben sindsdien geen rug...
Gero Wonen Gero Wonen 6 km Leuke winkel met groot aanbod in alle branches. Behulpzaam personeel en goede service...
Recensies
Een zeer vriendelijke mevrouw Sonja,heeft ons super goed geholpen bij het kiezen van een Tempur matras toebehoren Dank u!!!
Sonia is een toffe verkoopster die echt de tijd neemt , om samen tot een mooi bed te komen. Dikke aanrader!
Duidelijke en grondige info gekregen van Sonia ondanks een drukke zondag, fijne service!
Super service! Enkele weken geleden heb ik een bed gekocht, wat vlot verliep en ik ben goed geholpen in de winkel. Nu wil ik toch mijn bed inruilen, waarvoor ik eerst mail contact heb gezocht. Hier is goed op geantwoord, maar het was beter om afspraken in de winkel te bespreken. Na weer in de winkel te zijn geweest, hebben ze goed naar mij geluisterd en is het mogelijk om mijn bed om te ruilen. Ik vind dat ze goede en prettige service bieden, denken mee met de klant en ik raad deze winkel ten zeerste aan.
Ik vond het een toffe winkel niet te klein veel ruimte maar ik heb dan ook een Lattenbodem gekocht 1tje die nog eens extra kunt verzetten want mijn dochter had er dringend een nieuwe nodig grtjs
Zeer ruime duidelijke uitleg Toppie
Eens je aan de beurt bent, gaat het vlot. Er is echter een lange wachttijd voor je aan de beurt bent. We merkten op dat wanneer we binnen kwamen en we buiten gingen de mannelijke verkoper nog steeds met de zelfde klant bezig was. Daardoor zijn we vorige keer na lang wachten terug door gegaan.
Redelijk aanbod aan matrassen en de prijzen zijn zeker bij de laagste. Maar sommige verkopers stonden er duidelijk tegen hun zin niet allemaal en ik neem toch liever de tijd om even alles uit te testen ipv snel snel van matras naar matras gejaagd te worden.
Ben echt misnoegt door de service en het personeel dat hier werkt! Uiteindelijk zijn we hetzelfde bed en matrassen ergens anders gaan bestellen. Geen of weinig uitleg, die dan al zwaar tegen hun zin was. Onprofessioneel! Het komt erop neer dat we 2x tevergeefs speciaal naar Lier zijn gereden. Achteraf bleek dan ook dat we totaal verkeerde info kregen. Te lui om op te zoeken of moeite te doen. Weet het niet meer zeker... maar denk dat 1 van de verkopers Bart heette. Ons 2de bezoek kregen we wel info maar de offerte die ze ons zouden sturen daar zijn we nog steeds op aan het wachten. ondertussen 3w geleden Daar hebben we zelf inmiddels ook 6 keer voor teruggebeld. Schandalig!!!
De verkoper gaf heel goede uitleg zonder te forceren om aan te kopen. Tonen ook heel veel mogelijkheden. En overal zijn de prijzen terug te vinden zodat je zelf ook eerst eens rustig kunt rondkijken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid