facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor MerlanDuo

MerlanDuo

Info

Welkom bij MerlanDuo, de slaapspecialist bij u thuis. Wij leveren gratis in België en Nederland.

Geschiedenis

Welkom bij MerlanDuo, de slaapspecialist bij u thuis, zowel fysiek als online. Graag bezoeken wij u bij thuis om een gericht advies te geven over uw bed. Maar ook staan wij u graag online bij bij het maken van de juiste keuzes. Verder onderscheiden we ons door de ruime garanties, gratis levering en retours, en geven we een wetenschappelijk onderbouwd advies op maat van de individuele slaper. Een correcte slaaphouding bereikt u niet door tien minuten proef te liggen in een toonzaal, maar door rekening te houden met uw individuele behoeften, wensen en lichaamskenmerken.

Bezoek zeker ook onze website:

http://www.merlanduo.eu/

Adres: Kesselsesteenweg 6, 2500 Lier (België)
Telefoonnummer: +32 3 297 13 80
Stad: Lier
Route: Kesselsesteenweg 6
Postcode: 2500


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Diamant Merino wol dekbed, 4 seizoenen dekbed Merino wol, Wollen laken, Merino deken, Wollen onderdeken ervaring, Wollen onderdeken 100x200, Kasjmier wollen deken, Matrasbeschermer wol
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
YUNO YUNO 547 meter wij slapen sinds 19/01/2019 op onze aangepaste matrassen en hebben sindsdien geen rug...
Sleepworld Sleepworld 4 km Een zeer vriendelijke mevrouw Sonja,heeft ons super goed geholpen bij het kiezen van ...
Recensies
Bed + Matras van MerlanDuo, wij zijn niet tevreden ivm rugklachten, nu geeft MerlanDuo niet thuis en kunnen wij ze niet meer bereiken.
Super goede matras, nekkussen en lattenbodem! Tevreden over mijn aankoop. Hartelijk dank!
Heel goed en vriendelijke ontvangst. Behulpzaam voor deken op maat te maken voor onze 2 bedjes in de camper die smaller en korter zijn dan gewoon bed. Het product kennen we al 14 jaar en kunnen niet zonder. Zeker aan te bevelen.
Na een fout van hun kant hebben zijn dit opgelost. Franco kon ik het artikel terugleveren en hebben zij het goede artikel met juiste maatvoering alsnog verzonden. Prima dus.
Dankzij de persoonlijk aanpak bij MerlanDuo heb ik eindelijk een matras gevonden die echt bij mij lijkt te passen. Heb hem nu enkele weken en ben super tevreden!
Merlan Duo is gevestigd te Lier Kesselsesteenweg. Goede parkeerplaats voor de klanten. Toonzaal en kantoren. Bedrijf in volle groei en uiteraard ook via website te bezoeken.
Behulpzaam en vakkundig te woord gestaan door Peter, fijn contact, zeker een aanrader. Dit zijn mensen met verstand van bedden! Bedankt voor uw komst Peter!
Goede kwaliteit voor een redelijke prijs!
Vertaald door Google Top service. Origineel Top service.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid