facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor YUNO

YUNO

Info

Wat Yuno uniek maakt, is de combinatie van een aanpasbare matras en de wetenschappelijke garantie voor een ideale nachtrust.

Geschiedenis

YUNO heeft ‘s werelds eerste aanpasbare matras ontwikkeld die wetenschappelijk onderbouwde garanties biedt dat hij perfect past bij de lichaamsbouw van de individuele klant. Door de personalisering van de matras zal de klant ook beter en correcter slapen.

Het concept is 100% Belgisch en werd ontwikkeld in samenwerking met Custom8 een spin off van de KU Leuven, afdeling Biomechanica en Flanders in Shape.

Adres: Kesselsesteenweg 6, 2500 Lier (België)
Telefoonnummer: 059 41 25 61
Stad: Lier
Route: Kesselsesteenweg 6
Postcode: 2500



op zoek naar gerelateerd: YUNO hoofdkussen, YUNO lattenbodem, Yuno matras review, YUNO adviespunten
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
MerlanDuo MerlanDuo 547 meter Bed + Matras van MerlanDuo, wij zijn niet tevreden ivm rugklachten, nu geeft MerlanDu...
Sleepworld Sleepworld 4 km Een zeer vriendelijke mevrouw Sonja,heeft ons super goed geholpen bij het kiezen van ...
Recensies
wij slapen sinds 19/01/2019 op onze aangepaste matrassen en hebben sindsdien geen rug of nekpijn meer. Dus kunnen wij het alleen maar aanraden. De levering werd correct gedaan met terugname van de oude matrassen inbegrepen. Besluit wat men beloofde is dan ook juist.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid