facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Meubelen Gova

Meubelen Gova

Info

Meubelen Gova is een meubelzaak voor jong en oud.
U kan bij ons terecht voor zowel moderne als klassieke meubelen.

Geschiedenis

Bij Meubelen Gova kan zowel jong als ‘minder’ jong terecht voor het meubel van zijn dromen. In de uitgebreide collectie van eetkamers, tafels, stoelen en zitmeubilair vindt u zeker het juiste meubel voor uw woonkamer.
Onder het motto ‘Een uitgeslapen man is er twee waard’, stelt Gova maar liefst 5.000 m² ter beschikking voor een uitgebreid gamma van slaapkamers, dressings, kleerkasten en slaapcomfort.
Wilt u graag een op maat gemaakte dressing ? Dan helpen onze experten u graag verder.
Gespecialiseerde woonadviseurs staan u graag bij met het nodige advies bij het kiezen van het geschikte meubel voor uw ruimte.

Adres: Hoogveldweg 95, 2500 Lier (België)
Telefoonnummer: 03 / 491 06 90
Stad: Lier
Route: Hoogveldweg 95
Postcode: 2500


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:30


op zoek naar gerelateerd: Gero meubelen Lier, Gero meubelen Lier catalogus, Gova Meubelen tv meubel, Gova tapijten, Meubelen zandhoven, Gova Meubelen eettafels, YGO Lier, Meubelwinkels Antwerpen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
BD-Style BD-Style 1 km Leuk adresje ..klein maar fijn. Zijn er geraakt via onze Interieurstyliste. Heeft ee...
Gero Wonen Gero Wonen 2 km Leuke winkel met groot aanbod in alle branches. Behulpzaam personeel en goede service...
Ixina Lier Ixina Lier 3 km Zaterdag had ik een afspraak voor de vernieuwing van mijn keuken. Stom genoeg had ik ...
IXINA BeLux IXINA BeLux 3 km Zaterdag had ik een afspraak voor de vernieuwing van mijn keuken. Stom genoeg had ik ...
Sleepworld Sleepworld 4 km Een zeer vriendelijke mevrouw Sonja,heeft ons super goed geholpen bij het kiezen van ...
Dox Dox 4 km Bij Dox hebben we een mooi VOKA evenement gehad.
Recensies
Verkoopsdienst en dienst naverkoop Gova gebruikt gangsterpraktijken bij het slijten van hun duurbetaalde rommel. Zo de dienst boekhouding er dezelfde praktijken op na houdt , lijkt mij een grondige doorlichting door de fiscus hoogdringend!!!!!
Ik lees hier sommige eerder negatieve feedback over de dienst na verkoop, ik daarentegen heb een hele positieve ervaring hiermee. Ik had een beschadiging aan een pootje van onze zetel bij levering, ik heb nieuwe pootjes opgestuurd gekregen. En ik werd altijd vriendelijk geholpen :-
Voorschot betaalt na 8 weken leveren is 8maanden geworden bij 1ne stoel 2poten tekort gebeld na een week nog eens is nu een maand nog niks gehoord! De service trekt op niks!
Uitermate slechte dienst naverkoop. Totaal geen ondersteuning met dispuut fabrikant. Bij een fabricagefout in een product is het minste wat je kan verwachten als klant enige medewerking naar de fabrikant van het product MAAR helaas, ze zijn enkel goed in het sturen van facturen en rappels voor herstellingen binnen de garantieperiode ! Ik koop nooit meer bij Gova en nooit meer brol van de fabrikant Natuzzi.
Zeer slechte naservice , heb een salon gekocht ter waarde van 4500€ in 2017.Relax kapot in 2019,juist uit garantie, nu zijn we 2023 en er is nog steeds geen oplossing!!! Weer weken voorbij en nog steeds geen oplossing,geen wisselstukken.Hoe kan men een meubel verkopen dat je niet kan repareren naar behoren.
Ik was jaren lang klant bij gova dan kopen we net erg dure salon en brengen ze hem ' zit hem helemaal in ' na een lange tijd komen ze hem maken en kunnen we nog erg veel kosten gaan bij betalen ! Dit is pure oplichting en ik adviseer jullie van bij gova lier niks te kopen !!!
3 jaar geleden daar een zetel gekocht van meer dan 3000e Helaas na 3 jaar al veel slijtage plekken...zetel wordt normaalgebruikt... Zeer slechte kwaliteit! Wij hadden toen gekozen voor hun duurste en "beste" skyleer... Ons zien ze er niet meer! Laat het een tip zijn mensen... Helaas kunnen ze via de klantendienst ook niet helpen of krijgen we geen tegemoetkoming... Dan kopen we lokaal en duur ... komen we bedrogen uit!
Groot meubels winkel maar werkt heel slecht. Meubels later dan verwacht. Beschadigd en te kort levering. Nieuwe bestelende artikelen plaats van kapotte stuk te laat en moet zelf op te halen zwaar en groot stuk en niet volledig Het geboden bedrag voor het meubilair is meer dan de kwaliteit van het meubilair
21 september 2021 wordt ons salon van 5000 euro geleverd. 31 augustus is al maanden 1 batterij stuk en melden wij dit per telefoon. Via telefoon zeggen ze ons dat er bij deze soort zetel heel veel mensen met zelfde probleem zitten en het daardoor kan duren op herstelling tot december. En belangrijk dat het zeker onder garantie zit gezien het geen jaar geleden is! Nu vandaag mail met daarin de vraag wij akkoord gaan met herstelling van 270 euro!!!!! Ook zeggen ze nu zekere Els dat we te laat gemeld hebben na 21 september volgens hun. Leuk wij nu alles moeten aantonen er na 31 augustus nooit contact is geweest!!!! Ik noem dit dan ook gangsterpraktijken!!!!! Laatste keer voor ons
Levering correct verlopen zoals afgesproken Waarvoor dank
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid