facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Petit Bateau

Petit Bateau
"Petit Bateau has been designing and crafting beautiful clothes since 1893. Visit our stores to explore our luxury clothing range for all the family."
Adres: Avenue de la Toison d'Or 50 Gulden Vlieslaan 50 , Brussel 1000, BE
Telefoonnummer: 02 545 76 50
Stad: Brussel
Route: Avenue de la Toison d'Or 50
Huisnummer: Gulden Vlieslaan 50
Postcode: 1000


Openingstijden

Maandag: 10:00-18:30
Dinsdag: 10:00-18:30
Woensdag: 10:00-18:30
Donderdag: 10:00-18:30
Vrijdag: 10:00-18:30
Zaterdag: 10:00-18:30


op zoek naar gerelateerd: petit bateau uitverkoop, petit bateau baby, petit bateau nederland, petit bateau amsterdam, petit bateau dames, petit bateau outlet, petit bateau sale, petit bateau romper
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Burberry Burberry 371 meter Hele fijne ervaring niets te klagen. Zeer behulpzaam en vriendelijk!
Guilmot Shop Guilmot Shop 550 meter Service après vente een ramp Ik heb meerdere kledingstukken in deze winkel gekocht en...
BAB Outlet BAB Outlet 640 meter
Dod Kids Dod Kids 1 km Winkel met veel mooie kleren van heel goede merken aan zeer lage prijzen. Kledij is d...
Oxfam Kids Oxfam Kids 2 km super winkel voor kinderen speelgoed, kledij, etc. De winkel wordt gerund door zeer v...
Kat en Muis Kat en Muis 2 km Mooie winkel, vriendelijke verkoopster, leuke sfeer, top!
Bellerose Bellerose 2 km
Benetton Benetton 2 km
Damart Damart 2 km Praten geen nederlands De vroegere winkel in vilvoorde was door de bediening een aanr...
Mothercare Mothercare 2 km Vertaald door Google de producten zijn uitstekend, maar de vriendelijkheid en gastvri...
Pipelettes et Galopins Pipelettes et Galopins 3 km Zeer leuke kleine winkel met veel unieke items. Ik heb daar al verschillende cadeaus ...
Chez Bingo Chez Bingo 4 km Vertaald door Google Onsympathieke koeienhuid die defecte artikelen en tweedehandskle...
Recensies
Al jaren klant van het merk. De kleding beweegt niet en mijn kinderen geven ze door! Wij zitten dan ook in een goede prijs/kwaliteit verhouding. Een kort knikje naar de verkoopster die mij vandaag bediende om haar te bedanken voor haar uitstekende service en haar aanstekelijke glimlach. Ik zou terugkomen naar PB Louise
Vermoedelijk om 10.00 uur open. Om 10.30 uur is het nog steeds gesloten. Woensdag 4 oktober 2023. Boutique Galeries Louise. Hier is een leugen. Het leven van een manager bij Petit Bateau is zwaar.
Vanochtend vertrokken om linnen t-shirts in te slaan voor de feestdagen. Ik wacht boven tot de verkopers klaar zijn met hun gesprek. Nadat ze mij hadden gezien, vervolgden ze hun gesprek, dus vertrok ik in totale onverschilligheid richting Bellerose. Fantastische ervaring, vooral nu winkels klagen over het gebrek aan klanten.
Ik heb een bestelling geretourneerd op 13-01-22 en heb nooit het geld terug gekregen ook al is het pakket volgens Bpost ontvangen door Petit Bateau Louise. Ik heb hierover verschillende e-mails gestuurd en niemand neemt zelfs de moeite om op mij te reageren. Telefonisch onbereikbaar bovendien. Ik ben geschokt door de after-sales service!
Ik hou van hun producten, en een aantal medewerkers waren erg aardig en behulpzaam op deze locatie. Toen ik echter een beha terugbracht die ik had gekocht en die defect was, had ik contact met een zeer onaangename, onvriendelijke medewerker. Nadat ik had geprobeerd uit te leggen dat ik ver weg woonde en of ze mij misschien de juiste maat konden sturen omdat ze die niet in hun winkel hadden, bood de medewerker uiteindelijk aan om een ​​vervangende maat naar de winkel te laten verzenden vanuit de locatie in Ukkel. We hebben mijn mobiele telefoonnummer geprobeerd om er zeker van te zijn dat de oproep zou werken. Vervolgens wachtte ik op hun telefoontje om de beha op te halen, maar ze hebben me nooit gebeld. Totaal jammer.
Dames, allereerst wil ik u een vrolijk Pasen wensen, ondanks wat we doormaken gezien de situatie. Je bent uitstekend geholpen en geadviseerd, uitstekend menselijk en nederig welkom geweest. Voor velen was ik ontroerd door je professionaliteit, glimlach, vriendelijkheid, het gaat mijn verbeelding en mijn vooroordelen te boven. Uw artikelen van uitstekende kwaliteit, netheid, niets om over te klagen. Dames, uw sterrenbeeld is prachtig en dat zal voor mij ook zo blijven. Ik kus je heel snel voor mijn volgende aankopen in een van je winkels dichtbij huis, een paar plaatsen van het Gulden Vlies. Vergeet niet je eieren te kleuren. Ik hou van je, aanbid je. De heer Ange Boukhrisini
Ik geef er de voorkeur aan dat mijn vriendin en ik worden gevraagd onze tas bij de kassa achter te laten om "diefstal" te voorkomen, dan dat een verkoopster ons volgt. Dat is in ieder geval mijn gevoel, maar ik kan het mis hebben. Je kunt klanten dus het beste vragen hun tas bij de kassa af te geven.
Zeer mooi huis. Wij voelen ons daar goed. Alleen hun promotie is niet erg duidelijk, zoals dagcollectie, lente/zomercollectie... bij de kassa aankomen met de items die we op de gekozen kleding realiseren, geen promotie. Mijn familie is dol op dit merk.
Trendy ontwerpen. Hoge kwaliteit garnituren. Prijs is + + maar je krijgt waar je voor betaalt. Covid-preventiemaatregelen op punt.
Slechte klantenservice. Online berichten achtergelaten over uitwisselingsproblemen en er komt geen reactie! Wees voorzichtig als u online bestelt. Als u uw geld terug wilt, moet u verzendkosten betalen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid