facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hostellerie Le Ry D'ave

Hostellerie Le Ry D'ave

Info

Ancien arrêt de tram à la déco "vintage" dans un écrin de verdure arrosé par le ry d'ave.
Situation idéale au coeur de la belle région de Famenne à deux pas des sites touristiques de Han-sur-Lesse, Lavaux Ste Anne Redu et Rochefort

Adres: Rue Sourd D'Ave 5, 5580 Rochefort (België)
Telefoonnummer: +3284244850
Stad: Rochefort
Route: Rue Sourd D'Ave 5
Postcode: 5580



op zoek naar gerelateerd: Ferme Restaurant Rochefort, Restaurant Chez Mathilde
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hôtel La Malle Poste à Rochefort Hôtel La Malle Poste à Rochefort 9 km Mooi, vernieuwd hotel in het centrum van Rochefort. Prive parking achter het hotel, m...
Trappistes Rochefort Trappistes Rochefort 11 km Fan page. For the official site : http://www.abbaye-rochefort.be/
Trappistes Rochefort Trappistes Rochefort 12 km Je kunt hier niet zomaar op bezoek komen om de brouwerij te bezoeken. De buitenkant v...
Recensies
Hoog tijd om gebouw te slopen. Stokoud, vuil en in verhouding te duur. Bovendien apart betalen voor koelkast € 8 per nacht en Wifi € 8 per etmaal. Ontbijt treurig weinig beleg. Enige positieve : goede matrassen en lekker brood. Voor de rest adviseer ik om er weg te blijven, bouw stort eerstdaags in mekaar. Tijdens het ontbijt, lekte er water vanuit het plafond. Douchespuit hing slap in houder waardoor water op de muur sproeide. Ramen rot hout en enkel glas. Terrassen lijden onder betonrot. Ik begrijp niet dat ze nog mogen exploiteren.
Wij verbleven hier op 29 en 30 augustus 2015. Ontvangst en personeel was, en zeer vriendelijk, eten was lekker maar hotel zelf is volledig verouderd en aan vernieuwing toe. De traploper en tapijt in de gang volledig versleten, de kamer ook verouderd, een laag stof op het hoofdeinde van het bed, spiegels niet mooi schoongemaakt. Prijs voor de overnachting veel te duur in verhouding tot de aangeboden accomodatie. Foto's op internet geven een zeer vertekend beeld, foto's zijn van in de tijd dat het hotel pas opgestart is, denk ik. Een volledige verfraaiing is zeker nodig!
Via een Wonderbox bon konden wij voor een dag een scooter huren. Op aankomst moesten we lang wachten want de eigenaar was niet aanwezig en ons vergeten. De brommer reed goed, maar was eigenlijk vrij oud. We moesten de brommer niet voltanken want de eigenaar zei dat ze zelf een pomp hadden. Wat ik niet wist is dat ze 2,5 EURO aanrekende per liter! Wat een afzetter. Daardoor de slechte score. Voor de rest leek me het hotel heel afgeleefd. De eigenares leek me wel vriendelijk.
Ontvangst was best wel oke. Kamer was vuil en veel te prijzig voor wat het was. Veel stof, beestjes, onaangename geurtjes, vloer was vuil voeten waren zwart als je eventjes zonder schoenen in de kamer rondliep. Geen gratis wifi nogthans vermeld op de site net zoals de mini bar. Onduidelijk wat half pension inhoud. Eten oke maar luisteren niet naar bereidingswijze. Opdringen van wijn tegen betaling. Bed rolde van elkaar weg. Vergeet veel bed opmaken, ontbijt op bed we hebben zelf moeten terug bellen omdat ze deze vergeten waren. Geen airco op kamer. Druk verkeer. Service traag.
Wij hebben twee overnachtingen gehad in Hotel Ry D'Ave met twee cadeau bonnen. De ontvangst was echt heel warm en hartelijk met uitleg over het ontstaan van het hotel en de bezienswaardigheden in de omgeving. De eigenaars en de bediende zijn ontzettend vriendelijke mensen. De buitenkant toont niet wat de binnenkant biedt. Het is een heel warme omgeving met een top keuken. Het is een hotel puur sang. Een aanrader vooral als je rust zoekt.
We kwamen tegen 23:00 aanrijden, gelukkig nog open! Vriendelijk ontvangst. Nederlands gesproken. Kamers zijn inderdaad wat oudbollig, maar dit heeft juist zijn charme. Leuk met de eigenaar gepraat! Ontbijt was ook fijn! Open haard werd aangestoken en Jazz werd opgezet.
Prima hotel voor een overnachting. Gunstige ligging, aardige eigenaren, goed en uitgebreid ontbijt, schone goede bedden. Het hotel zelf kan wel eens een opknapbeurt gebruiken. Likje verf her en der zou ook niet misstaan.
Vriendelijke bediening ! Dit was het ... We kwamen met een flairbon. Maar verplicht menu eten.. wat volgens mij niet kan ! Ontbijt sober . Yoghurt overtijd ,glazen vuil, kamers vol stof ... gewoonweg verschrikkelijk ! Geen aanrader
Toen we daar aankwamen kregen we een heel goede ontvangst!! Tijdens ons verblijf zijn we heel erg in de watten gelegd geweest!! Zoals 's avonds de open haard aansteken, alles wat we vroegen maakten ze voor ons klaar, altijd heel vriendelijk en helpen waar ze kunnen, het eten was heel lekker,... Dit is voor zeker herhaling vatbaar!!! Groetjes uit Zwevegem!
Vloer in de kamer in lange tijd niet meer gepoetst. Mijn reisgenote stond in mum van tijd vol van de vlooienbeten. Verschillende gasten met honden gezien , maar als de kamers niet gepoetst worden, is dat dramatisch. De badkamer was vies: het debiet van de douchespray = nul. Je kon evenmin een bad nemen: té weinig warm water.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid