facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Trappistes Rochefort

Trappistes Rochefort

Info

La Trappiste de Rochefort est une authentique bière trappiste brassée à l’abbaye Notre-Dame de Saint-Remy de Rochefort, en Belgique. Trois bières y sont brassées : les Trappistes Rochefort 6, 8 et 10.

Adres: Abbaye Notre Dame de Saint-Remy, Rochefort (België)
Telefoonnummer: +3284220140
Stad: Rochefort
Route: Abbaye Notre Dame de Saint-Remy



op zoek naar gerelateerd: Trappistes Rochefort 8, Trappistes Rochefort 10, Trappistes Rochefort 6, Trappistes Rochefort Triple Extra, Rochefort Bier, Trappistenbier
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Trappistes Rochefort Trappistes Rochefort 8 km Fan page. For the official site : http://www.abbaye-rochefort.be/
Hostellerie Le Ry D'ave Hostellerie Le Ry D'ave 12 km Hoog tijd om gebouw te slopen. Stokoud, vuil en in verhouding te duur. Bovendien apar...
Recensies
Je kunt hier niet zomaar op bezoek komen om de brouwerij te bezoeken. De buitenkant van het gebouw is niet erg bijzonder
Niks te zien; zelfs de kerk niet toegankelijk. Vanuit COVID standpunt allicht niet onbegrijpelijk maar dan hadden ze toch een bordje aan de poort kunnen hangen.
Ik ben er nog niet geweest, maar toch deze 5 sterren ter compensatie voor de slechte waarderingen van mensen die aan moderne denkbeelden lijden. Zoals het waanidee dat een klooster zich maar moet omvormen tot een soort pretpark, waar elke toerist binnen mag, ook al verstoort dit de rust van de monniken die er in soberheid en gebed hun roeping vervullen. En heerlijk bier brouwen om in hun levensonderhoud te voorzien.
Hier kan je parkeren voor een mooie wandeling die met de buggy te doen is. Buiten het brugje over de beek is wat smal voor de buggy.
Mooie abdij met een prachtige kapel.
Gesloten op zaterdag en geen duidelijke aanduiding op de website
Geweldig dat ik er Triple Extra kan kopen,zo lekker
Was heel mooi en aangenaam om te wandelen
Ondanks het lekkere bier dat ze hier brouwen, kan je hier echt NIETS doen. Er is géén winkeltje, géén brasserie,... Tijdverlies.
Je kan daar niet veel doen behalve mooie wandelingen in de buurt. Je kan de kerk van de abdij bezoeken en bier aankopen maar geen laats om te nuttigen.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Trappistes Rochefort met het openbaar vervoer


Mont-Gauthier Eglise 40 meter
43/2
Mont-Gauthier Eglise 40 meter
43/2
Mont-Gauthier Place 220 meter
43/2
Mont-Gauthier Entrée du village 400 meter
43/2
Mont-Gauthier Entrée du village 440 meter
43/2

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid