facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hôtel La Malle Poste à Rochefort

Hôtel La Malle Poste à Rochefort
Elegant hotel in een 17e-eeuws gebouw met chique kamers, een luxe restaurant, een spa en een zwembad.
Adres: Rue de Behogne 46, 5580 Rochefort, België
Telefoonnummer: 084 21 09 86
Staat: Région Wallonne
District: Namur
Stad: Rochefort
Route: Rue de Behogne
Huisnummer: 46
Postcode: 5580


Openingstijden

maandag: 07:00–00:00
dinsdag: 07:00–00:00
woensdag: 07:00–00:00
donderdag: 07:00–00:00
vrijdag: 07:00–00:00
zaterdag: 07:00–00:00
zondag: 07:00–00:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Camping les Roches Camping les Roches 315 meter
Hostellerie Le Ry D'ave Hostellerie Le Ry D'ave 9 km Hoog tijd om gebouw te slopen. Stokoud, vuil en in verhouding te duur. Bovendien apar...
Recensies
Mooi, vernieuwd hotel in het centrum van Rochefort. Prive parking achter het hotel, makkelijk te bereiken.nHeel lekker gegeten. Mooie kamers. Binnenzwembad met sauna en hammam, top! Ook een hele mooie tuin waar je met goed weer heerlijk kan vertoeven.
Mooie en gezellige kamers en een zalig binnenzwembad, heerlijk ontbijt!
Tophotel in het centrum van Rochefort.nHet ontbijt is fan-tas-tisch. Enkel de koffie cappuccino is niet lekker. Bij mooi weer is het heerlijk ontbijten in de tuin. Instant vakantiegevoel!nHeel mooie en gezellig ingerichte kamers. Voldoende groot, veel kastruimte. Enigste grote nadeel: geen airco.nBadkamer ok, wel een bubbelbad ipv een douche. Toilet is apart wat ook top is.nHet personeel ook zeker vernoemen: iedereen is heel vriendelijk. Vooral de dame aan het ontbijt legt je echt wel in de watten en zorgt ervoor dat je niets tekort komt.nKortom een absolute aanrader dit hotel!nEn als je daar dan toch bent zeker gaan eten bij Samthai een stukje verder in de straat: heerlijk!
Prachtig sfeervol hotel in een mooie omgeving inpandig zwembad/sauna
Wij vonden dit een erg mooi en verzorgd hotel. Prachtig nostalgisch en alles netjes. Kleine tip: neem een kamer op tuinzicht, heerlijk rustig en mooi uitzicht plus een leuk klein balkonnetje. Ontbijt is zeer goed, alles vers en er wordt een verse omelet voor je gemaakt. Ook krijg je verse sinaasappelsap. Mooie wijnkelders en vriendelijk + behulpzaam personeel. Enige minpunt: geen restaurant.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid