facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hector Chicken

Hector Chicken
Adres: De Keyserlei 53 , Antwerpen 2018, BE
Telefoonnummer: 03 225 05 80
Stad: Antwerpen
Route: De Keyserlei 53
Postcode: 2018

Openingstijden

Maandag: 11:00-23:00
Dinsdag: 11:00-23:00
Woensdag: 11:00-23:00
Donderdag: 11:00-23:00
Vrijdag: 11:00-23:00
Zaterdag: 11:00-23:00
Zondag: 11:00-23:00


op zoek naar gerelateerd: hector chicken antwerpen, hector chicken menu, hector chicken prijzen, hector chicken prijs, hector chicken brussel, hector chicken antwerpen openingsuren, hector chicken halal, hector chicken wikipedia
Recensies
Hector...dacht hier echt wel een mals sappig kippetje te kunnen eten.... Een halve, oude, verdroogde haan. De pommes alumettes waren slap en niet knapperig. Enig lichtpuntje: de champignonsaus was niet slecht. Een ervaring om niet meer te herhalen. Dacht altijd dat hector voor lekker kip eten stond...weet nu wel beter.
Ik dacht dat hector een begrip was als je lekker sappige kip wou eten..... Een uitgedroogde halve kip die waarschijnlijk al een hele dag of langer opgewarmd werd. Ook de frieten waren papperig. Ofwel dus misschien ´s morgens vroeg hier eten als de kip misschien nog sappig is ofwel hier wegblijven.
Het eten is niet goedkoop, maar je krijgt wel grote porties. De smaak van het eten is wel ok. De bediening was professioneelEten: 4/5
Als je niet teveel wilt uitgeven en toch vol wil zitten, is dit wel een oke restaurant. Zeker als je met kinderen bent en een dagje Antwerpen je al genoeg gekost heeft. Verwacht geen haute cuisine. Het eten was warm en er zat smaak aan.
Ik had rijst met een champignonsaus besteld maar kreeg uiteindelijk de saus niet dus moest ik de droge rijst zo opeten. De frietjes waren slap, koud en niet gezout.
Oke het is allemaal goedkoop en je mag niet te veel verwachten maar de videe was ijskoud tot bevroren en de kip was nog veel te rauw .
Ik wil mijn rijst….. 2.90€ betalen en geen rijst komaan hè zo niet.
Lekkere kip voor een deftige prijs. Aanbevolen voor snelle toch lekkere maaltijd.Eten: 5/5
Ik ben zo teleurgesteld vroeger was het hier top , smaakvol alles was perfect! Maar sindsen paar maand is de kwaliteit zo gezakt echt verschrikkelijk dit is gewoon niet te vreten ! Dit geef je zelfs niet aan je hond!. DE KIP WAS ROOD VANBINNEN! DIT WAS GEWOON EEN VOEDSELVERGIFTIGING. De frieten waren koud ! En de salade was slecht en zuur de rijst was pap zonder smaak ik BEN GEDEGOUTEERD als ik GEEN sterren kon geven had ik dat gedaan Verwar die 1 ster niet met "goed"
De chicken wings zijn er erg lekker!! De sides frietjes/coleslaw/etc zijn er maar zo zo geblancheerde dunne frieten, erg droog dus, kleine potjes saus waarmee je met eentje nooit toekomt en waarvan 2 te veel is, de universeel gemaakte coleslaw is oké, maar ook niet meer dan dat. De vol-au-vent heb ik er ook al geprobeerd, maar die vind ik persoonlijk te lopend en kan ik niet echt aanraden. is meer kippensoep dan vol-au-vent saus. Maar als je dus graag enorm lopende vol-au-vent saus hebt, go for it. De kip komt er uit een warmtetoog, dus die is altijd lekker warm wanneer je besteld. De frietjes worden slechaar 1.30-2.00 min na bakt, dan blijven die gewoon niet warm. Dit is wts kort bij gebakken en als je pech hebt krijg je de overschot van de vorige lading, en omdat de frietjes geblancheerd en heel dun zijn houden die niet goed warmte vast, doe er dan nog eens zout op en tegen dat je zit zijn ze al bijna koud. Bij dit soort rommelfrieten kan je het eigenlijk niet maken de frietjes even te laten wachten, zeker niet als je ze mel een punt waar ze aan moeten werken denk ik, want koude frieten bij je wings is gewoon niet leuk. Ze werken met een aanschuif, meeneem en eet systeem similar als Lunch Garden of Ikea, de bediening was er bij mijn ervaringen dusver vlot en vriendelijk. Kort samengevat is het een degelijke zaak met zeer lekker gebakken kip, maar in de afwerking van hun menu's is er nog duidelijk ruimte voor verbetering.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Hector Chicken.

Antwerpen halal

openingstijden, locatie, vervoer. De Keyserlei 53 antwerpen fastfood kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Hector Chicken adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Hector Chicken. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Hector Chicken delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
McDonalds McDonalds 56 meter
Quick Quick 94 meter
Mc Donald's Mc Donald's 97 meter
Kuala Lumpur Kuala Lumpur 106 meter
Pita Pan Pita Pan 172 meter
Narendj restaurant Narendj restaurant 179 meter
Express Pita Express Pita 179 meter
Medina Burger Medina Burger 181 meter
Simit Sarayi Simit Sarayi 183 meter
Quick Quick 199 meter
The Foodmaker The Foodmaker 237 meter
Mc Donald's Mc Donald's 364 meter
Express bar Express bar 392 meter
Chipz Chipz 406 meter
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid