facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor The Foodmaker

The Foodmaker
"Foodmaker maakt kraakverse, lekkere voeding, die gezond is voor jou en voor onze aarde. Hier vind je geen kunstmatige smaakstoffen, bewaarmiddelen of mayonaise, maar wél gerechten bomvol groenten en gezonde voedingsstoffen. Zo willen we het jou heel gemakkelijk maken om een gezonde en lekkere keuze te maken."
Adres: De Keyserlei 9 , Antwerpen 2018, BE
Telefoonnummer: 03 707 07 70
Stad: Antwerpen
Route: De Keyserlei 9
Postcode: 2018


Openingstijden

Maandag: 07:00-19:00
Dinsdag: 07:00-19:00
Woensdag: 07:00-19:00
Donderdag: 07:00-19:00
Vrijdag: 07:00-19:00
Zaterdag: 09:00-19:00
Zondag: 10:00-18:00


op zoek naar gerelateerd: the foodmaker hasselt, the foodmaker concept, the foodmaker gent, stijn the foodmaker, the foodmaker den haag, foodmaker melkmarkt, the foodmaker brussel, foodmaker keyserlei
Recensies
Het eten was best lekker en zag er goed uit, maar helaas waren de tafels best vuil. Ook waren de planten allemaal vals en dat maakte het er wat goedkoop uitzien. Verder vond ik het ook echt heel jammer dat het bestek plastiek was en dus wegwerp was. Verder was het eten wel lekker. De taartjes hebben we niet geprobeerd, maar ook deze waren echt heel erg duur! Ze hebben wel veel vegan en vegetarische opties.
Thaise currysoep met een broodje en een pokébowl kip met mango genomen. Beetje gek wel dat er voor een broodje bij de soep 3 euro wordt gerekend. Hierdoor was dit dus even duur als mijn pokébowl. Beiden waren wel zeer lekker! Qua bediening een beetje ongeduldig omdat we vroegen hoe de soep plots wat duurder uitviel voor enkel een stukje brood erbij. Daarna wat geagiteerd omdat we vroegen waar de soep kon opgewarmd worden hadden de magnetrons nog niet opgemerkt Beetje spijtig maar bon, kan toeval zijn. Update volgt bij een volgend bezoek!
Mooie ruimte waar je op adem kunt komt en eten tijdens het shoppen. Had zin in thee maar wist niet welke. Heb de heerlijke ontspannende Rose thee geadviseerd gekregen door de vriendelijke en spontane Nalin en heb gelijk een doosje gekocht voor thuis!
Als men gezond wilt eten is dit the place to be . Zelfs de nagerechten zijn gluten vrij en ik heb wortelcake gegeten , heerlijk . Ook de prijs is laag en je maakt het zo duur als ge wilt . Een aanrader
Een heerlijke punt broodpudding gehad voor €1,60. Bakjes, zakjes en wegwerp bestek aanwezig als je iets wilt meenemen. Er zijn zowel voorverpakte salades en wraps aanwezig als een foodbar waar je zelf je salade kan maken of yoghurt met eigen topping kan kiezen. Ook is er een ruim aanbod aan warme gerechten. De prijzen van de foodbar zijn redelijk. De voorverpakte salades en wraps zijn duurder dan in de supermarkt. Ik heb het personeel als vriendelijk ervaren.
2x iets gegeten hier. 2x een vreemde smaak. 2x ziek. Word ofwel niet vers gemaakt. Checken niet wat slecht is. Of ze steken zaken die lang uit de ijskast zijn terug. Over de dure koffie comment die ik lees. Je mag de beste bonen ter wereld hebben. In een volautomaat is het zoals een Ferrari met een 2pk motor. Mooi verpakt maar geen nut. Ben zelf barista, de volautomaat doet alles te niet en geeft iets boven normale koffie kwaliteit tegen veel hogere prijzen.
Vandaag langs Food maker Meir geweest, het eten zag er lekker uit. Maar helaas was het personeel achter de kassa zeer onvriendelijk. Ze zei: “Ik moet je 1€ extra aanrekenen.” Zonder enige uitleg, maar ik wou weten van waar dat extra 1€ kwam dus vroeg ik voor een reden. Ze antwoordde: “ik vind dat je meer moet betalen” Ik was verbaasd door haar onvriendelijkheid. Ik legde haar uit dat ik het niet begreep. Plots begon ze tegen mij te roepen en gooide ze mijn plateau weg. Wees ze naar de deur en zei dat ik niet welkom was en dat ik maar in de panos of delifrance moest gaan eten. Heel erg dat iemand zich zo kan gedragen. Terwijl een klant gewoon wil komen eten. Een zeer onaangename en slechte ervaring..
Leuke plek met aangenaam personeel. Jammer genoeg zijn vooral de warme maaltijden al een lange tijd dezelfde. Tijd voor verandering !
Heel gezellig.
Vriendelijke bediening, gezonde gerechten vermelding Nutri-score
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor The Foodmaker.

Antwerpen soep

openingstijden, locatie, vervoer. De Keyserlei 9 antwerpen fastfood kaart stadsplattegrond, satellietweergave. The Foodmaker adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met The Foodmaker. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over The Foodmaker delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Loco Zen Loco Zen 13 meter "Om samen een winkel te starten, heb je een goede band nodig. Een sterke band. E...
Panos Panos 56 meter
Quick Quick 69 meter
Pita Pan Pita Pan 85 meter Jullie broodjes zijn heerlijk! Wat ben ik blij als ik deze weer eens bij de lokale De...
Mc Donald's Mc Donald's 133 meter
Subway Subway 144 meter
Frituur Oud België Frituur Oud België 162 meter Vertaald door Google OK Origineel Ok
Pain Perdu Pain Perdu 175 meter Heel lekkere en verzorgde brunch/ontbijt! Top bediening!! Wij komen zeker terug :
Narendj restaurant Narendj restaurant 185 meter We zijn voor een 6-gangenmenu gegaan voor 92 euro per persoon. Buiten de noedels die ...
Paul Depuis Paul Depuis 190 meter
Mc Donald's Mc Donald's 218 meter
Delikawinkel Delikawinkel 226 meter
Express bar Express bar 233 meter
McDonalds McDonalds 237 meter
Hector Chicken Hector Chicken 237 meter Hector...dacht hier echt wel een mals sappig kippetje te kunnen eten.... Een halve, o...
Bar-Pain Bar-Pain 239 meter
Subway Subway 257 meter
Quick Quick 272 meter
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid