facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kuala Lumpur

Kuala Lumpur

Info

The only Malaysian restaurant in Belgium.

Geschiedenis

South East Asian Cuisine.

Adres: Statiestraat 10 , Antwerpen 2018, BE
Telefoonnummer: 03 225 14 33
Stad: Antwerpen
Route: Statiestraat 10
Postcode: 2018

Openingstijden

Maandag: 12:00-15:00
Maandag: 17:30-23:00
Dinsdag: 12:00-15:00
Dinsdag: 17:30-23:00
Woensdag: 12:00-15:00
Woensdag: 17:30-23:00
Vrijdag: 12:00-15:00


op zoek naar gerelateerd: kuala lumpur bezienswaardigheden, kuala lumpur hotel, kuala lumpur wiki, kuala lumpur backpacken, kuala lumpur tijd, kuala lumpur strand, kuala lumpur weer, kuala lumpur tower
Recensies
Zeer goed Maleis restaurant, vriendelijk personeel.
Maleis eten, dus niet Indonesisch. Voor een Nederlander met koloniale achtergrond een bijzondere ervaring. Goed eten ook, Bediening voorkomend en vriendelijk maar als zo vaak tegenwoordig onderbezetting.Eten: 5/5
Prima eten, waardeloze service. Er werd ons al verteld dat het druk was, maar dat rechtvaardigt niet de manier waarop er met ons als klant werd omgegaan. De eigenares ? was zeer geagiteerd met onze bestelling opnemen. Vervolgens heeft het meer dan een uur ! geduurd voordat ons eten op tafel kwam. Toen we hier tussentijds naar vroegen, werd er gezegd dat het nou eenmaal veel tijd kost om het te bereiden we hebben saté en nasi besteld, weet niet of dit uit Kuala Lumpur zelf gehaald werd maar dit is niet erg arbeidsintensief... Toen het eten eindelijk aan tafel kwam werd het nog net niet op de tafel gesmeten door de eigenares, met een chagrijnig gezicht en zonder enige uitleg of ‘eet smakelijk’. Vanwege de grote teleurstelling in de zeer klantonvriendelijke service hebben we maar geen toetje besteld en zijn we af gaan rekenen. Tijdens het afrekenen keek mevrouw ons niet eens aan, er kon nog net een ‘tot ziens’ nou, nee van af. De prijs-kwaliteit verhouding vond ik ook niet om over na huis te schrijven. Het eten was lekker maar niet spectaculair, maar het prijskaartje was aardig hoog. Hier komen we absoluut nooit meer terug.
Al minstens 6x bezocht . Telkens een menu besteld en telkens was dit lekker . Interieur is gezellig en smaakvol. Prijzen zijn zeer redelijk. Attitude van eigenaares kan soms wel wat bedrukkend overkomen.
Heel lekker gegeten en super vriendelijke bediening. Voor herhaling vatbaar!
Het diner van deze avond was een test voor ons geduld. We waren de laatste gasten die rond half zeven binnen kwamen. En er werd direct gezegd dat het lang ging duren. De keuken is klein en alle tafels bezet. We bestelden het Nasi Lemak menu. De voospelling dat het lang ging duren kwam uit. Drie uur later verlieten we het restaurant. Daar stond tegen over dat alles vers werd bereid en uitstekend smaakte. Zelfs het fruit dessert was van vers fruit bereid.
Heel verfijnd lekker eten. Echt de moeite om te doen, gezellige zaak en heel proper. Veel variatie van gerechten en menu's. Ook de mensen van de zaak zijn heel vriendelijk en doen hun werk heel goed.
Heerlijke eten. Goede locatie en lieve personeel.
Prima gegeten waarbij we vooral de voorgerechten bijzonder vonden: in ons geval de saté en dim Sum. Hoofdgerechten ook prima, hoewel er helaas wel iets fout gegaan was bij onze bestelling en we dus 2x sizzling plate kregen en niet de clay pot hebben mogen proberen. Maar smaakte verder gewoon goed. Vriendelijk personeel en prima prijzen!
Heerlijk gegeten... Hahaha leuk dat er mee gedacht wordt in het keuze van het eten... En super vriendelijk personeel...
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Kuala Lumpur.

Antwerpen maleisisch

openingstijden, locatie, vervoer. Statiestraat 10 antwerpen halal kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Kuala Lumpur adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Kuala Lumpur. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Kuala Lumpur delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Express Pita Express Pita 103 meter
Simit Sarayi Simit Sarayi 103 meter
Hector Chicken Hector Chicken 106 meter
Medina Burger Medina Burger 232 meter
Dajiale Dajiale 246 meter
Hoffy's Hoffy's 618 meter
Bodrum Palace Bodrum Palace 717 meter
Pita Chateau Pita Chateau 731 meter
Persepolis Persepolis 1 km
Mevlana Mevlana 1 km
Finjan Finjan 2 km
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid