facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hoffy's

Hoffy's

Info

Fijnproevers die eens iets anders willen, ontdekken een nieuwe culinaire wereld. U geniet er met volle teugen van de Jiddische traditionele kookkunst."Gourmets who want something different can discover a new gastronomic universe at Hoffy’s kosher Restaurant in Antwerp.You can enjoy traditional Yiddsih cusine in our stylish restaruant that focuses on kosher Yiddish dishes based on simple ingedients and sophisticated taste."
Adres: Lange Kievitstraat 52 , Antwerpen 2018, BE
Telefoonnummer: 03 234 35 35
Stad: Antwerpen
Route: Lange Kievitstraat 52
Postcode: 2018

Openingstijden

Maandag: 10:00-22:00
Dinsdag: 10:00-22:00
Woensdag: 10:00-22:00
Donderdag: 10:00-22:00
Vrijdag: 10:00-15:30
Zondag: 10:00-22:00


op zoek naar gerelateerd: hoffy's goed volk, kosher restaurant antwerpen, hoffy's antwerpen menu, hoffy’s lange kievitstraat 52, hoffy's menu, hoffys openingstijden, gebroeders hoffman antwerpen, hoffys take away
Recensies
Moest wel even creatief de planning qua eten omgooien toen ik een weekendje Antwerpen met mijn dochter had vrijdag vrij vroeg dicht, zaterdag gesloten, maar het was meer dan de moeite waard. Wat een heerlijk eten en wat een gastvrije mensen runnen deze laagdrempelige tent. Culinair qua bereiding is het misschien niet, alles ligt in een vitrine wat je aldaar moet bestellen waarna het opgewarmd wordt en aan tafel wordt gebracht. Maar daardoor heb je wel veel keus en komt het relatief snel aan tafel en de smaak heeft er niet onder te lijden. Zelfs mijn dochter beetje eenkennig qua eten vond het heerlijk en dan heb je het als restaurant heel goed gedaan. Was onze eerste ervaring qua Kosher eten en het is zeer zeker voor herhaling vatbaar. Inrichting is niet heel spannend en als je aankomt heb je niet meteen het idee dat er achter de voordeur een enorm groot restaurant zit. Maar het ademt wel de sfeer uit met allerhande verwijzingen naar de Joodse cultuur waar je het één en ander over uitgelegd krijgt. En het bestaat al 37 jaar! Dan doe je het als restaurant gewoon erg goed. Echt goedkoop eten is het niet, maar dat is tegenwoordig bijna overal in Antwerpen, dus daar hoef je het niet voor te laten en porties zijn vrij groot. Voordat het eten aan tafel komt krijg je eerste een voorproefje waarvan de roze "saus" een beetje gevaarlijk is, maar wel op een goede manier. Ik ben er nog niet achter wat het is, maar het lijkt nog het meest op wasabi. Ik kom zeer zeker terug.
Echt geweldig eten,zoveel keus,heerlijk vers bereid. En de mensen zijn echt super aardig en super gastvrij. En zo lieve mensen die daar werken.
Wat een fijne avond en een unieke ervaring! Zelfs onze puberdochters vonden het geweldig. Heerlijk gegeten, ook ik als vegetariër, en een verrukkelijk dessert als afsluiter. De vlotheid, gedrevenheid en passie van de eigenaars en bediening was fenomenaal. Met een sausje van humor op de goede momenten werd het een heel memorabele avond. Zelfs een prachtige uitleg over wat kosher eten en kosher leven nu precies inhoudt ontbrak niet. Heren, het ga jullie goed en we komen zeker terug! Groetjes van Albert, Birgitta, Philine en Annabel Hofman-Lindemans
Geweldige ervaring! Wat een fijne mensen. Broeders Hoffman zijn top! Hele leuke belevenis. Eten heerlijk en vers bereid. תודה רבה!! We vonden dit het leukste uitje in Antwerpen
Vandaag kennis gemaakt met Hoffy’s. Heerlijk kosher gegeten. Hartelijke mensen. Een bijzondere ervaring, bedankt en Lehitraot!
Fantastisch eten met enthousiaste oprechte bediening. We kregen van de sympathieke eigenaar veel uitleg over joods eten en cultuur. Onze jarige kreeg zelfs een verrassingdessert... Wat een beleving!
Fantastisch,lekker, koosjer eten. Een aanrader, en zo mooi op't bord gepresenteerdEten: 5/5
Als je echt de joodse keuken wil proeven ben je hier aan het goede adres. Een dag nadat we bij Hoffy's hebben gegeten zeiden we tegen elkaar: de smaak bleef heel lang nahangen, heerlijk! - de smaaksensaties van het kennismakingsmenu en andere gerechten zijn zeker een aanrader. Ook is het mooi om een klein inkijkje te krijgen in de joodse keuken en staan de mensen in het restaurant je graag te woord als je vragen hebt over het jodendom of anderen gebruiken. Er is persoonlijke aandacht en je voelt je op dat moment even onderdeel van het grotere geheel van de joodse buurt. Ik ben er nu drie keer geweest, maar als ik in de buurt ben kom ik zeker weer terug en raadt het iedereen aan die een dagje in Antwerpen is.
Het voelt als familie hier. Kleinschalig, lieve bediening. Achterin het restaurant kwamen ook daadwerkelijk joodse families samen. De smaken van de keuken waren voor een van ons gezelschap nieuw en verrassend. Voor de ander herkenbaar authentiek vanuit de kibboets 40 jaar geleden. Absolute aanrader voor iedereen die de traditioneel joodse keuken wil leren proeven. Mooie authentieke gerechten en goede prijs/kwaliteit verhouding.
Een warm en hartelijk ontvangst. Vanuit Friesland Nederland een bezoek gebracht aan Hoffy's. De Joodse keuken met vele gerechten. Vlees, vis of vegetarisch er is voor ieder wat wils. De gerechten worden, met vreugde en liefde bereid en dat proef je. Een echte aanrader! Dus aarzel niet en kom naar Hoffy's, in het mooie Antwerpen!
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Hoffy's.

Antwerpen koosjer

openingstijden, locatie, vervoer. Lange Kievitstraat 52 antwerpen halal kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Hoffy's adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Hoffy's. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Hoffy's delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
TAIM TAIM 430 meter
Kleinblatt Kleinblatt 434 meter
Pita Chateau Pita Chateau 435 meter
Eighteen Eighteen 465 meter
Grosz Center Grosz Center 526 meter
Hector Chicken Hector Chicken 552 meter
Simit Sarayi Simit Sarayi 599 meter
Kuala Lumpur Kuala Lumpur 618 meter
Kosher4u Kosher4u 672 meter
Medina Burger Medina Burger 685 meter
Express Pita Express Pita 718 meter
Take a Break Take a Break 767 meter
Zafraan Bistro Zafraan Bistro 882 meter
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid