facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor de Valgaer

de Valgaer
Adres: Veemarkt 34 , Tienen 3300, BE
Telefoonnummer: 016 82 12 53
Stad: Tienen
Route: Veemarkt 34
Postcode: 3300op zoek naar gerelateerd: de valgaer borgloon, brasserie tiens, restaurant tienen, vigiliae tienen, restaurants tienen, dieu tienen, kopenhagen tienen, villa torre
Recensies
Zeer goed traditioneel restaurant. Goede, tradionele keuken; Belgisch-Franse schotels met soms wat fusion invloed. Kaart is beperkt wat een verse keuken garandeert. Lekkere wijnen. Zeer vriendelijke bediening. Een plaats waar je gerust iemand kan uitnodigen om samen te eten in een rustiek kader. In de zomer voelt het terras ‘provencaals’ aan. Aanrader. Een plaats waar de ‘local’ ook graag gaat eten!
Eerlijke menukaart met een sympathieke bediening, een BV zelfs, Albert van “ de kotmadam”
1.5 uur wachten op een steak is wel wat lang en wij waren dan nog het snelste bediend van alle klanten. Steak was ok.
Het was een aangename ervaring. Vooral de bediening was erg losjes en leuk. Het eten was oké maar niet super. Prijzen op de site komen ook niet overeen met die in het restaurant. Voor mijn smaak te weinig groenten bij zowel het eten als het hoofdgerecht enkel wat sla. Zaak is aan de oude kant maar wel gezellig. Twijfelgeval :
Rustig restaurant, geen uitgebreide kaart maar wat ze serveren is heel goed. Een aanrader.
Fijne bediening en lekker menu aan 33 €. Gezellige sfeer op leuke locatie met ruime parking vlakbij. Ik kijk uit naar het groot wild seizoen.
Gezellig tafelen, supervriendelijk en een zeer scherpe prijs voor het lekkere eten en drinken
de beste keuken van tienen en ook de gezelligste zeer vriendelijke en vlotte bediening
Wat een oplichterij. Zoveel betalen wanneer je een klein gerecht vraagt en vraagt óf dat mag. NARE MENSEN!
Vriendelijke bediening , lekker eten , prijs kwaliteit prima
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor de Valgaer.

Tienen restaurants

openingstijden, locatie, vervoer. Veemarkt 34 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. de Valgaer adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met de Valgaer. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over de Valgaer delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid