facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Casa Al Parma

Casa Al Parma
Adres: Grote Markt 40 , Tienen 3300, BE
Telefoonnummer: 016 81 68 55
Stad: Tienen
Route: Grote Markt 40
Postcode: 3300


Openingstijden

Maandag: 12:00-14:30
Maandag: 18:00-22:30
Dinsdag: 12:00-14:30
Dinsdag: 18:00-22:30
Donderdag: 12:00-14:30
Donderdag: 18:00-22:30
Vrijdag: 12:00-14:30


op zoek naar gerelateerd: Restaurant grote Markt Tienen, Brasserie Tienen, Dieu Tienen, Mosselen Tienen, The Lounge Tienen, Al Parma Leuven, Wit Paard Tienen, Gambrinus Tienen
Recensies
Absoluut geweldige ervaring gehad met super lekker eten. Als digestief een amaretto van het huis gekregen, wat een service en vriendelijkheid !
Ja gezellig en lekker. Geen uitgebreide kaart maar daarmee zitten de wel geserveerde gerechten vol smaak. Leuke presentatie ook met mooie borden. Mooi interieur en erg vriendelijke uitbater en personeel. Als ik moet zagen ik ontbrak misschien een scherper mes voor mijn lam. Verder niks dan positief
Als voorgerecht had ik de Carpaccio. Zoals het hoort lag het op het bord en was superlekker. Hoofdgerecht had ik de Ierse Entrecote die perfect gebakken was en super lekker van smaak. Correcte en vriendelijke bediening.
Super vriendelijk personeel, mooie muziek, heel fijne sfeer en héérlijk eten. Als dessert spontaan een fles limoncello op tafel. Een echte aanrader !
Lekker en meer dan voldoende om geen honger meer te hebben. Vriendelijke bediening en niet lang moeten wachten. We hebben al eens op terras gegeten, deze keer binnen en het was een gezellig gevoel.
Prachtige locatie, zeer goede huiswijn, lekker eten en een enorme gastvrije bediening. Bedankt voor de lekkere limoncello achteraf!
Súper vriendelijke bediening, ontzéttend lekker gegeten! Probeer zeker ook de sabayon. De lekkerste die ik ooit gegeten heb. Jammer dat het niet bij de deur is, maar hier komen we zeker nog eens terug!
Dit Italiaans restaurant is zeer de moeite waard! Vriendelijke bediening, goede huiswijn en een sympathieke chef kok die goed scoorde met haar geïmproviseerd gerechtje! Wij komen terug!!
Super ervaring, vriendelijke bediening en lekker eten. Voor herhaling vatbaar!
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Casa Al Parma.

Tienen restaurants

openingstijden, locatie, vervoer. Grote Markt 40 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Casa Al Parma adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Casa Al Parma. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Casa Al Parma delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Gewichtige De Gewichtige 20 meter
De Bondt Bart De Bondt Bart 118 meter
Dieu Dieu 225 meter
de Valgaer de Valgaer 306 meter
Lunch Garden Lunch Garden 738 meter
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid