facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor COSMA Foodhouse

Info

Uniek horeca concept in Mechelen.
Combinatie van traiteur winkel en brasserie.

Geschiedenis

COSMA Foodhouse zorgt voor een nieuwe wind in de Mechelse horeca.

Het vernieuwende concept met vooraan de traiteur-delicatessen winkel en achteraan de brasserie, zorgt voor een beleving en constante flow in dit Foodhouse.

Op het binnenterras achteraan, helemaal zuid gesitueerd kan je gans de dag genieten in alle rust.

Adres: Befferstraat 24, 2800 Mechelen (stad)
Telefoonnummer: 015670070
Stad: Mechelen
Route: Befferstraat 24
Postcode: 2800



op zoek naar gerelateerd: Fortuyne Mechelen, Restaurant Veemarkt Mechelen, The Chick Mechelen, Restaurant Mechelen, Tinèlle Mechelen, Magma Mechelen, Befferstraat Mechelen restaurant, Graspoort Mechelen
Recensies
Lekker eten maar toch wat aan de dure kant. Sidedish zoals groenten of aardappelen apart te betalen. De kreeftenpuree die aan mijn tafelgenote aangeraden werd vond zij lekker maar ik was blij dat ik maar gewoon van haar een hapje geproefd heb. Lekkere koffie en thee. Vriendelijk personeel. Een gewone doordeweekse middag en toch zat het er goed vol. Interieur vond ik heel geslaagd ook toilet. Leuk dat er een klein terrasje is. Plus voor de alcoholvrije cocktails.
Deze zaak zal niet failliet gaan want de zaakvoerders denkt goed aan zichzelf. Om 18u of 20 reserveren. De tafels staan bijna tegen elkaar en de prijzen zijn te duur voor wat je krijgt. Maar ik vind het een mooi restaurant met lekker eten. Wel geen eigengemaakte mocktail. De kreeft croquet was verrassend en mijn steak tartaar was top. Wel bij betalen voor het slaatje en de lekkere bataat frietjes. De rabarber crumble was ok. Fijne versnaperingen bij de koffie.
Erg kwalitatief lekker eten. Mooie zaak in hartje Mechelen. Wel aan de dure kant.
Voor de hogere prijs zijn de verwachtingen natuurlijk wat gespannen, maar zowel qua sfeer als qua originaliteit en smaak van de gerechten krijg je waar voor je geld. Een vijfde ster voor de super bediening.
Wat een schande eten van de gft smaakt beter dan dit vergif! Mijn zoon heeft voedselvergiftiging opgelopen.
Gezellige zaak met mooi interieur, verfijnd eten en zeer professionele en vriendelijke bediening. Extra pluim voor de attente patron die steeds op de juiste momenten aanwezig is. Voor mij de beste culinaire plaats in Mechelen!
Duur voor wat het was: €150pp en niet het gevoel dat ik iets top gegeten had: de bijgerechten kan ik thuis even goed maken. De tartaar van zalm bleek van gerookte zalm: 1 grote ring van superzoute vis. Geen limoen of iets ter verfrissing. De hele avond nog gesnakt naar water. We zaten ook heel dicht op elkaar, waardoor je je bij een toiletbezoek tussen de tafels heen moest wringen. Ook lang moeten wachten tot we drank konden bestellen.
Lekker eten & gezellige sfeer
Super lekker en vers zeer vriendelijke personele. Zeker kom ik nog terug genieten.
Zeer kwalitatieve keuken, verfijnde smaken en texturen. Aan de duurdere kant 35euro voor hoofd zonder side diches, frietjes etc zijn extra maar dan wel hoogstaand. 1 ster afgetrokken vanwege bediening, de obers waren niet op elkaar ingespeeld, er was verwarring of er al besteld was of niet en er werd gevraagd borden door te geven. Op zich geen probleem, maar gegeven de prijs kan dit nog iets beter
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar COSMA Foodhouse met het openbaar vervoer


Mechelen Veemarkt 140 meter
1
2
5
500
508
550
551
552
558
Mechelen Veemarkt 150 meter
1
2
5
500
508
550
551
552
558
Mechelen Stadsfeestzaal 210 meter
1
Mechelen Schoenmarkt 250 meter
1
Mechelen Schoenmarkt 260 meter
1

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor COSMA Foodhouse.

Mechelen restaurant

openingstijden, locatie, vervoer. Befferstraat 24 mechelen kruideniersspeciaalzaak kaart stadsplattegrond, satellietweergave. COSMA Foodhouse adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met COSMA Foodhouse. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over COSMA Foodhouse delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid