facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Croque 'n Roll Mechelen

Croque 'n Roll Mechelen

Info

At Croque ´n Roll, we serve tasty croques & rolls!



"In hartje Mechelen kan je genieten van de betere haute croques bij Croque ´n Roll!De namen van de croques verwijzen naar bekende namen uit de rock ’n roll: Buddy Holly, Mick Jagger, Prince… Of je nu gaat voor een simpele Mr Big Bopper of een Tina Turner: je kan elke dag kiezen uit verschillende verse en homemade croques! Bovendien kan je alles zowel ter plaatse eten als meenemen. Eet je bij ons binnen of op ons terras, dan krijg je er ook steeds een vers slaatje bij geserveerd. Hope to see you soon @ Croque ´n Roll!"
Adres: Ijzerenleen 12, 2800 Mechelen (stad)
Telefoonnummer: +32 15 21 66 50
Stad: Mechelen
Route: Ijzerenleen 12
Postcode: 2800


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 15:00
Dinsdag: 09:00 - 15:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Croque 'n Roll Hasselt, Croque 'n Roll Leuven, Croque and Roll food truck, Wasbar Mechelen, Lunch Mechelen, Bavet Mechelen, Brunch Mechelen, Brunchbox Mechelen
Recensies
Lekker en origineel! Croque's met een twist.leuk is dat ze elke croque een naam geven van een bekende artiest.het pand zelf is mooi ingericht en voorzien van een terras.redelijke prijzen.
Erg leuk concept. Eens iets anders dan een "gewoon krokske". Veel keuze, mooie setting, zowel binnen als buiten. Vlot en vriendelijk personeel.
Leuk concept. Er zijn enkel croques te verkrijgen, maar veel verschillende samenstellingen. Ideaal voor een snelle hap.
We voelden meteen dat we welkom waren in dit verrassend eethuis. Leuk concept, meer dan zo maar een gewone croque! Ruime porties met een originele naam, smaakvol en krokant. Fris slaatje erbij en dat voor een matige prijs. Snelle bediening door heel vriendelijke mensen. Voor mij nog een "Madonna" aub.!
Ik ga er regelmatig een croque monsieur halen tijdens mijn middagpauze. Heel lekker en snel klaar. Ook ter plaatse is alles altijd dik in orde. Goeie service, lekkere originele croques. Mij zie je vaker!
De sfeer was heel goed tot ik mijn eten kreeg . Dat ik trouwens moest bestellen van voor en zelf moest afruimen. Ik dacht eerst dat ik van het kinder menu had besteld maar nee . De drank was super duur echt schandalig voor deze prijs raad ik iedereen aan ga door en laat deze zaak links liggen echt . Vegetarische menuopties: Leuke veggie keuzes maar zoals de madonna met donkermeergranenbrood zijn de sneetjes zeer klein, wat een teleurstelling!!! Net zoals mijn partner had ik een dubbele besteld maar mijn portie tegenover hem was niet hetzelfde. Met honger verder gegaan!
Leuk concept. Lekkere croque-monsieur. Vriendelijk personeel. Meer moet dat toch niet zijn.
Vriendelijke mensen en een leuk concept maar van de croques hadden we toch iets meer verwacht. De smaak is niet navenant de ingrediënten, zo proefde ik niet echt “op de bbq gerookt spek” en ook weinig cheddarkaas en mijn partner proefde ook niet echt parmesan en de kipfilet is gewoon een schelletje charcuterie. Kortom ze waren lekker maar niet beter dan een gewone croque monsieur. Het slaatje had ook iets diverser mogen zijn en niet enkel “sla” met een paar rozijntjes en een paar uitgedroogde sliertjes kool. Croques waren na 2 minuten ready dus liggen waarschijnlijk al belegd klaar. Fastfood over de gehele lijn, wel leuk gepresenteerd op het houten plankje. Met dit concept had men iets meer kunnen doen.
Heel lekker gegeten. Snelle hap tijdens het shoppenEten: 5/5
Veel keuze aan heerlijke croque’s. Super vriendelijk mensen.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Croque 'n Roll Mechelen.

Mechelen restaurant

openingstijden, locatie, vervoer. Ijzerenleen 12 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Croque 'n Roll Mechelen adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Croque 'n Roll Mechelen. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Croque 'n Roll Mechelen delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
RADAR RADAR 101 meter
MAGMA mechelen MAGMA mechelen 106 meter
Fast2Go Fast2Go 115 meter
Croissy Mechelen Croissy Mechelen 118 meter
De Graspoort De Graspoort 124 meter
De Met De Met 148 meter
Chalex Eetcafe Chalex Eetcafe 167 meter
G R Á G R Á 180 meter
Brasserie Jjem's Brasserie Jjem's 203 meter
Oskar mechelen Oskar mechelen 208 meter
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid