facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Yamato - 大和

Yamato - 大和

Info

Welkom bij Yamato, waar u Japanse streekgerechten en dranken kan proeven in een aangenaam kader met Japanse tuin. Ontdek nu onze authentieke okonomiyaki!

Geschiedenis

Yamato verwelkomt u in een mooi kader met Japanse streekgerechten aan betaalbare prijzen! We speak English, Japanese, Nederlands, Francais. ようこそ!



"Restaurant Yamato serveert u typische Japanse gerechten en hapjes die smaakvol en gezond zijn.Restaurant Yamato serves you typical Japanese dishes that are tasty and healthy."
Adres: Schildersstraat 7, 2000 Antwerpen
Telefoonnummer: 0468433250
Stad: Antwerp
Route: Schildersstraat 7
Postcode: 2000


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Les Saveurs De Yamada Les Saveurs De Yamada 328 meter Wat een culinaire ontdekking. Echt Japans gegeten. Pure zuivere smaken die culinair o...
Minato Minato 396 meter Zeer lekker en vers authentiek japans eten.
Umami Umami 431 meter Must try the experience menu!! Mooi concept, iets prijziger maar de kwaliteit en sfee...
Wok A Way Wok A Way 1 km Ik heb een vegetarisch wok genomen hier met tofu. Het was opzicht lekker en een goede...
Unagi Unagi 1 km Vriendelijk personeel, veel aanbod en grote porties.
Wagamama Wagamama 2 km Heel snelle bediening! Het was tamelijk druk toen we gingen maar werden na 2min aan e...
Thai Wok Express Antwerpen Thai Wok Express Antwerpen 2 km Het eten was Ok hadden een duo gerecht besteld noodels en etc hadden we ook not een e...
IchiAntwerp IchiAntwerp 2 km Heerlijk gegeten!! Het beste all you can eat restaurant tot nu toe! Leuke opmaak van ...
De Vos en de Kraai De Vos en de Kraai 2 km I am chef Jan Byttebier, authentic izakaya-style bar food maker. Original Japanese ba...
hayashi hayashi 2 km In deze restaurant wordt het eten een beleving! Leuke sfeer, heerlijk eten en vriende...
Recensies
Alles was enorm lekker en geeft je echt de Japan vibe. Bediening was ontzettend goed en vriendelijk. Enige minpunt is de prijs/hoeveelheid verhouding bij de donburi. De donburi was ontzettend smakelijk, maar voor die prijs zou je wel wat meer verwachten, dit kon bijna doorgaan als voorgerecht. Desalniettemin mogen ze mij hier zeker terugverwachten!
Wanneer ik de reviews hier lees stemmen deze totaal niet overeen met mijn ervaring. Misschien was het een slechte avond voor het restaurant. Onthaal van de eigenaar was heel vriendelijk. Maar de bediening was heel traag. We bestelden een aantal hapjes als voorgerecht die even op zich lieten wachten. Het hoofdgerecht werd pas 1,5u later opgediend terwijl onze bordjes van de hapjes nog steeds niet afgeruimd waren. De rijst en het vlees van mijn vriend waren lekker, maar de portie was heel klein. Mijn noodles leken afgekoeld te zijn geweest door de trage bediening ?? en nadien weer opgewarmd in de microgolf oven. De binnenkant van de portie was heet. De buitenkant uitgedroogd, hard en minder warm. De portie varkensvlees die erbij kwam was een paar kleine stukjes spek. Een mini portie dus voor 18 euro. Deze avond deed mij alles behalve terug denken aan het heerlijke eten dat ik op vakantie in Japan heb mogen proeven. Keek er al lang naar uit om hier eens te komen eten, maar het was een grote teleurstelling.
Heel leuke ervaring die ons flashbacks naar Japan heeft doen geven. Zeer leuk eigenaar en zijn Japanse vrouw. Eten is lekker en komt snel ook al zat het vol wat ook al een goed teken is natuurlijk.
Ik kwam bij Yamato met vrienden en mijn partner eten om mijn verjaardag te vieren. We hadden het ons niet beter kunnen wensen! Zeer vriendelijke service, super lekker eten en aparte, smakelijke cocktails. Het mooie en gezellige interieur maken het af. Een echte aanrader!
Hier hebben wij zo lekker gegeten! Heerlijke gyoza, okonomiyaki en sake. De eigenaren zijn geweldig! Helaas zaten er bonitovlokken op mijn vegetarische okonomiyaki als garneren, maar let op; dit is niet vegetarisch. Misschien kan hier een aanpassing op gedaan worden? Vegetarische menuopties: Alles op het menu kan vegetarisch! Je mist er niks.
Heerlijk gegeten en leuke bediening!Eten: 5/5
Een echte aanrader! Super eten, super bediening Allen daarheen!
Japanse smaaksensaties zoals ze moeten zijn. Eindelijk eens iets anders dan sushi. Aanrader!!!
1ste maal Japans, gegaan na het lezen van recensie. Top ervaringEten: 5/5
Wat een ervaring, eens iets anders dan de standaard Japanse ramen. Goeie sake kaart. Zeer leuke hartelijke bediening.Eten: 5/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid