facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Les Saveurs De Yamada

Les Saveurs De Yamada

Geschiedenis

Voor de lunch wordt er een Japanse lunchbox 'bento' geserveerd met de keuze tussen vis of vlees en op aanvraag vegetarisch.
S' avonds heeft u de keuze tussen 3 menu's die wekelijks (dinsdag) veranderen.

Adres: Kronenburgstraat 31, 2000 Antwerpen
Telefoonnummer: 3232266242
Stad: Antwerp
Route: Kronenburgstraat 31
Postcode: 2000



op zoek naar gerelateerd: Les Saveurs De Yamada Facebook, Les Saveurs de Yamada menu, Omakase Antwerpen, Japans restaurant Antwerpen, Japanner Antwerpen Museum, Haarstraat Antwerpen, Samurai Antwerpen, Japans restaurant Antwerpen showcooking
Recensies
Wat een culinaire ontdekking. Echt Japans gegeten. Pure zuivere smaken die culinair opgediend worden door een zeer charmante gastvrouw. Het restaurant is gelegen in het centrum van Antwerpen zijstraat Kloosterstraat. Parking en openbaar vervoer in de buurt. De chef kok is een Japanner vandaar de pure zuivere smaken. Ze hanteren verschillende concepten. Onder de middag kan je een lunchbox degusteren die zeer lekker is, culinair geserveerd in mooi servies en dat zeer betaalbaar is. 19 €. Savonds is het a la carte of is het kiezen van de menu. De gastvrouw geeft ook theeceremonies en koopt haar thee in bij Tyas Huybrechts een Belgische theeceremoniemeester die in Japan woont. Dus de sfeer, de bediening is hier dan ook ZEN. Voor mij was het iets nieuws uitproberen, maar we gaan zeker terug. Ik zou zeggen mensen verleg je grenzen en ga er langs. Niets is mooier dan het vooruitzicht van de ontdekking.
Japanse keuken is niet meteen mijn ding, want ik hou van uitgesproken smaken. Gastvrouw was heel vriendelijk en lichtte alles toe, maar het duurde langer dan verwacht om het volledige menu te serveren.
Een aanrader voor wie een authentieke Japanse ervaring wil met pure smaken, aangename rustige sfeer en een lieve gastvrouw.
Heel lekker Japans restaurant. Er is slechts “beperkte” keuze waarbij je enkel het aantal gangen kiest. De gerechtjes op zichzelf lijken op het eerste zicht klein, maar eens je alle gangen achter de rug hebt, zit je toch wel best vol. Zeker een aanrader voor mensen die de Japanse keuken op een andere manier willen ontdekken in plaats van de klassieke sushi / tepanyaki restaurants.
heel lekker en supervriendelijke gastvrouw die haar producten kent . 7 gangen menu .heel gebalanceerd
De eenvoud en verfijning zijn hier volop aanwezig. De kaart bestaat uit 3 menu's die verschillen in het aantal gangen. Kleine schotels met een veelheid van smaken. Gemaakt met de originele ingrediënten. Geweldig. Bij dit alles is er mogelijkheid om te kiezen uit twee bladzijden Sake! Een weelde voor de liefhebbers. Dit alles voorzien van een deskundige uitleg. Aanrader voor Japan liefhebbers! Vegetarische menuopties: Japanse keuken is zeer vegetarisch vriendelijk.
Super lekker gegeten en zeer vlotte en vriendelijke bediening.
Het is echt Japans resto in Antwerpen ! Yamada san en okusan bedank ;
We namen de avondmenu's van 34 en 41€. Verschil was een scampigerechtje. We zijn geen kenners van de Japanse keuken maar vonden dit etentje een aangename ervaring. Kleine opmerking vis in visgerecht was teveel gewoon gekookte vis, mocht iets meer smaak hebben.
Voor 33 euro kregen mijn bompa en ik een menu met meerdere kleurrijke hapjes, tongstrelende sashimi met zalm en stukjes appel, een soepje, hoofdgerecht en bijzondere Japanse panna cotta met sake. Erg leuk zijn de mooie kommetjes, bordjes en theebekers die de vrouw van de chef uitkiest in Japan. De theeselectie is ook erg verfijnd. Ik koos groene thee met kersenbloesem en als aperitief groene matcha met fruitsap. Nog meer zin gekregen om dit intrigerende en sprookjesachtige land te bezoeken. Aanrader!
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Les Saveurs De Yamada.

Antwerp japans restaurant

openingstijden, locatie, vervoer. Kronenburgstraat 31 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Les Saveurs De Yamada adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Les Saveurs De Yamada. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Les Saveurs De Yamada delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Yamato - 大和 Yamato - 大和 328 meter Alles was enorm lekker en geeft je echt de Japan vibe. Bediening was ontzettend goed ...
Umami Umami 531 meter Must try the experience menu!! Mooi concept, iets prijziger maar de kwaliteit en sfee...
Minato Minato 622 meter Zeer lekker en vers authentiek japans eten.
Unagi Unagi 824 meter Vriendelijk personeel, veel aanbod en grote porties.
Wok A Way Wok A Way 834 meter Ik heb een vegetarisch wok genomen hier met tofu. Het was opzicht lekker en een goede...
Wagamama Wagamama 2 km Heel snelle bediening! Het was tamelijk druk toen we gingen maar werden na 2min aan e...
Thai Wok Express Antwerpen Thai Wok Express Antwerpen 2 km Het eten was Ok hadden een duo gerecht besteld noodels en etc hadden we ook not een e...
IchiAntwerp IchiAntwerp 2 km Heerlijk gegeten!! Het beste all you can eat restaurant tot nu toe! Leuke opmaak van ...
hayashi hayashi 2 km In deze restaurant wordt het eten een beleving! Leuke sfeer, heerlijk eten en vriende...
De Vos en de Kraai De Vos en de Kraai 2 km I am chef Jan Byttebier, authentic izakaya-style bar food maker. Original Japanese ba...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid