facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor IchiAntwerp

IchiAntwerp

Info

Ontdek de smaak bij iCHi , innovatieve en originele gerechten zijn allen bereid met de meest verse ingrediënten van de beste kwaliteit.

Adres: Italielei 177, 2000 Antwerpen
Telefoonnummer: +3232919779
Stad: Antwerp
Route: Italielei 177
Postcode: 2000


Openingstijden

Maandag: 17:00 - 23:00
Dinsdag: 17:00 - 23:00


op zoek naar gerelateerd: Ichi Antwerpen review, Ichi menu, Ichi sushi, Sushi Antwerpen, Kaiseki Antwerpen, Showcooking Antwerpen, Sushiboot Antwerpen, Sushi Antwerpen band
Recensies
Heerlijk gegeten!! Het beste all you can eat restaurant tot nu toe! Leuke opmaak van de borden en het eten smaakt heerlijk en vers. Personeel is heel vriendelijk. Je kunt per ronde of 3 sushi gerechten kiezen of 1 van de vele andere gerechten per keer. Als je een keer in antwerpen komt ga hier zeker na toe!
Heerlijke sushi hebben ze hier! Echt genieten. Je kunt kiezen uit veel verschillende soorten sushi en andere gerechten. Alleen toen ik naar de wc ging, kwam er geen water uit de beide kranen.
Een aanrader ! Super mooie zaak met vlotte en vriendelijke bediening ! Vers eten en kortom de lekkerste sushi die we al hebben gegeten ! De wijnkaart is heel gedetailleerd en mooi beschreven ! We komen zeker terug !
Leuke beleving waarbij het eten lekker is en ook heel mooi gepresenteerd is. Ik was hier op oudjaar waardoor het op het einde redelijk druk was, hierdoor was het even wachten op ons volgende gerecht. Mijn gezelschap verzekerde mij dat tijdens de week alles vlot gaat. De bediening is professioneel!
Besefte pas dat het de 2de keer was dat ik hier was geweest, toen ik neerplofte op de zetel! Vorige keer was zeker 2 jaar geleden. Het was weer lekker eten, de moeite waard voor de prijs!
Ga vroeg dan is de bediening top! 30 tal gerechtjes inbegrepen in het menu van 34,00 € Modern interieur maar wel gezellig!
Heerlijk gegeten bij restaurant Ichi! Per ronde mag je 1 gerecht bestellen en van de sushi 3 verschillende soorten per ronde. Soms duurde het eten wat langer voor het op tafel kwam en de bediening was net iets te snel met het vragen voor de volgende ronde. Zeker de moeite waard om nog een keer te gaan eten. Een tip voor de eigenaar om het restaurant nog iets gezelliger te maken zouden er nog wat schilderijen aan de muur kunnen, kaarsje op tafel en planten neergezet kunnen worden.
Eerste uur maar 1 gerecht gekregen. Eten is lekker maar als je niets krijgt voor meer dan een uur voelt het wat stom om meer dan €40 per persoon uit te geven. Wij zijn op moment van schrijven nog steeds aan het wachten op een tweede gerecht dat we 45 min geleden besteld hebben na 30 min wachten.
De sushi en warme gerechten waren wel lekker. Echter duurde het ontzettend lang voor dat onze bestelling werd opgenomen en het gebracht werd.. we hebben meer dan 3.5 uur moeten zitten om een beetje vol te raken.. Prijs kwaliteit niet helemaal in verhouding.
Erg lekker eten, zeker een aanrader. Alleen te weinig personeel voor de aantal mensen die rond etenstijd komen waardoor eten langer duurden dan nodig was. Wel erg aardige bediening.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor IchiAntwerp.

Antwerp japans restaurant

openingstijden, locatie, vervoer. Italielei 177 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. IchiAntwerp adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met IchiAntwerp. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over IchiAntwerp delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Wagamama Wagamama 583 meter Heel snelle bediening! Het was tamelijk druk toen we gingen maar werden na 2min aan e...
Thai Wok Express Antwerpen Thai Wok Express Antwerpen 669 meter Het eten was Ok hadden een duo gerecht besteld noodels en etc hadden we ook not een e...
De Vos en de Kraai De Vos en de Kraai 889 meter I am chef Jan Byttebier, authentic izakaya-style bar food maker. Original Japanese ba...
Wok A Way Wok A Way 1 km Ik heb een vegetarisch wok genomen hier met tofu. Het was opzicht lekker en een goede...
hayashi hayashi 1 km In deze restaurant wordt het eten een beleving! Leuke sfeer, heerlijk eten en vriende...
Unagi Unagi 1 km Vriendelijk personeel, veel aanbod en grote porties.
Les Saveurs De Yamada Les Saveurs De Yamada 2 km Wat een culinaire ontdekking. Echt Japans gegeten. Pure zuivere smaken die culinair o...
Yamato - 大和 Yamato - 大和 2 km Alles was enorm lekker en geeft je echt de Japan vibe. Bediening was ontzettend goed ...
Umami Umami 2 km Must try the experience menu!! Mooi concept, iets prijziger maar de kwaliteit en sfee...
Minato Minato 3 km Zeer lekker en vers authentiek japans eten.
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid