facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor VR Base Mechelen

VR Base Mechelen
Adres: Kruisbaan 54, 2800 Mechelen, België
Telefoonnummer: 015 57 00 70
Staat: Vlaams Gewest
District: Antwerpen
Stad: Mechelen
Route: Kruisbaan
Huisnummer: 54
Postcode: 2800


Openingstijden

maandag: Gesloten
dinsdag: Gesloten
woensdag: 14:00–22:00
donderdag: 14:00–22:00
vrijdag: 14:00–22:00
zaterdag: 10:00–22:00
zondag: 10:00–20:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Burney's Burney's 151 meter Leuke sfeer, zeer attentvol personeel! Wij komen hier zeker nog heel vaak terug!nOok ...
Recensies
Een van de leukste vr ervaringen ooit. Je moet veel bewegen en de wapens zijn een beetje zwaar dus je gaat snel buiten adem en je gaat zweten. De maskers zijn makkelijk aanpasbaar en geen labels die rondhangen. Wapens hebben op zich een eigen rwcoil dus is het ook niet makkelijk. Er is pvp tehen elkaar en vs npc . Als je wil chillen raad ik vs npc aan lekker en chill de aandere is vermoeiend en moeilijk xD. 4 sterren omdat er paar keer haperde en mijn wapen batterij ging leeg midden game.
Geweldige namiddag gehad voor het verjaardagsfeestje van mijn zoon in VR base te Mechelen. Alle kinderen waren dolenthousiast. Zeer vriendelijke bediening alsook duidelijke uitleg gekregen over de werking van het spel.nZeker voor herhaling vatbaar!
Schitterende ervaring. Leuke VR games, mogelijkheid om nog extra zaken te doen naast VR. En een prachtige nieuwe cinema.nnNiet twijfelen als je een teambuilding of origineel Familieuitje wil organiseren .
Altijd leuk om in een groep te spelen.n‘Blackwood’ is een spel met zijn allen tegen een gezamenlijke vijand.nZeer vriendelijke bediening en uitleg gekregen.nTechnisch werkte alles perfect.nOok leuk zijn de Ping Pong, sjotterkas en ander gratis amusement spelen die je spelen in de cafetaria.
The temple of Puchino, is echt een aanrader! Super hard gelachen, ook achteraf. Met gezin 2 dochters van 14 heel goed ontvangen. Duidelijke uitleg, ook leuk dat je gratis kan poolen, kickeren en Ping pong kan doen tijdens wachten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid