facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vietnam Inspiration

Vietnam Inspiration

Info

Welkom! Laat ons u inspireren!
Vietnam Inspiration is de specialist voor elke Vietnamreis. Of u een op maat gemaakte rondreis wil of een groep wil vervoegen, wij hebben zeker het programma dat bij u past.

Geschiedenis

Vietnam Inspiration is de specialist voor elke Vietnamreis. Of u een op maat gemaakte rondreis wil of een groep wil vervoegen, wij hebben zeker het programma dat bij u past.



"Vietnam Inspiration is de online specialist voor jouw Vietnam reis! Ons team van gepassioneerde experts doet er alles aan uw Vietnam trip onvergetelijk te maken. U droomt het, wij werken het uit."
Adres: 8000 Brugge
Telefoonnummer: +32497636293
Stad: Brugge
Postcode: 8000


Recensies
Onze eerste "verre" reis was er eentje van Vietnam Inspiration. Direct ook onze huwelijksreis. En wat voor eentje! We werden enorm in de watten gelegd tijdens deze grondig voorbereide reis. Dit smaakt naar meer!
Op maat gemaakte rondreis door Vietnam en Cambodia gedaan met Vietnam Inspiration. De samenwerking van offerte tot tijdens de reis zelf is top. Dave is snel te bereiken wanneer nodig en dat is aangenaam als je aan het reizen bent en toch nog met vragen of problemen zit. Ter plaatse was alles tiptop geregeld, het oppikken aan de luchthaven en de gidsen ... . Ik zou Vietnam Inspiration zeker aanraden ! Een reis naar Laos en Cambodia zit er voor ons ook nog wel in waar we zeker op Dave beroep gaan doen.
Graag bedanken we Dave van Vietnam Inspiration voor de prachtige reis die we gemaakt hebben in Vietnam. De reis is volledig naar onze wensen uitgestippeld : 10 dagen rondreis en 7 dagen relax. Voor de rondreis werden we begeleid door zeer bekwame gidsen. De hotels waren goed tot zeer goed met telkens een voortreffelijk ontbijtbuffet. De laatste 7 dagen zijn we verwend in het Koi resort in Hoi An. Een aanrader. We zullen er niet aan twijfelen om nog eens een reis door Vietnam Inspiration te laten organiseren.
We zijn net terug thuis en hebben de meest fantastische privé rondreis achter de rug in Vietnam en Cambodja. Dankzij Vietnam Inspirations hoefden we ons nergens zorgen om te maken en werd alles voor ons tot in de puntjes geregeld van begin tot einde! Alle hotels, privé vervoer en gidsen, alle uitstappen... alles was perfect georganiseerd. Wil je ook zo'n super en op maat gemaakte reis maken - > 1 adres Vietnam Inspirations!!!
Als je een reis wil om nooit te vergeten, dan ben je hier aan het juiste adres! Dave zorgt voor een reis door Vietnam om nooit te vergeten en dat volledig op maat gemaakt! Hij werkt samen met gekwalificeerde gidsen die je helemaal wegwijs maken door Vietnam! Dave, bedankt! Wij hadden de reis van ons leven!
We zijn mee geweest met dit reisbureau en het is een onvergetelijke reis geworden. Zeker een aanrader voor wie dit prachtige land eens wil ontdekken.
Memorabele reis gemaakt met Vietnam Inspration!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Vietnam Inspiration met het openbaar vervoer


Brugge Philipstockstraat 50 meter
Brugge Markt 60 meter
Brugge Wollestraat 110 meter
Brugge Wollestraat 110 meter
Brugge Stadsschouwburg 250 meter
13
14
15
16
17
25
3
4
5
6
7
9
90

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Vietnam Inspiration.

Brugge reisbureau

openingstijden, locatie, vervoer. Vietnam Inspiration adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Vietnam Inspiration. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Vietnam Inspiration delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid