facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van Eyck Sport

Van Eyck Sport

Info

De winkel bij uitstek voor zowel Race, Mtb ,E-bike en stadsfietsen . Like deze pagina en blijf steeds op de hoogte van het nieuwste fietsmateriaal.

Geschiedenis

Van Eyck Sport werd opgestart als een kleine fietsenwinkel in Aalst. Momenteel is Van Eyck Sport uitgegroeid tot een fietsspeciaalzaak met een zeer uitgebreid aanbod aan fietsen, onderdelen, kleding en sportvoeding. Dit alles aan heel scherpe prijzen. Onze medewerkers staan bovendien garant voor de beste service.

U vindt Van Eyck Sport niet enkel in Aalst maar ook elders in Vlaanderen hebben wij filialen.

Geel: Waterstraat 31
Tel: 014 58 93 17
Openingstijden
Ma- Vr: 10:00 -18:30
Za: 9:00 - 17:00
Di en Zo gesloten

Dadizele: Meensesteenweg 168
Tel: 056 54 04 40
Openingstijden
Ma- Za: 10:00 -18:00
Di en Zo gesloten

Sint- Pauwels: Potterstraat 125
Tel: 03 766 02 72
Openingstijden
Ma- Vr: 10:00 - 18:00
Za: 9:30- 18:00
Di en Zo gesloten

Adres: Gentsesteenweg 89, 9300 Aalst
Telefoonnummer: 053781278
Stad: Aalst
Route: Gentsesteenweg 89
Postcode: 9300


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 18:00
Vrijdag: 09:30 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: van eyck sport dadizele, van eyck openingsuren, van eyck sport geel, van eyck sport kleding, van eyck sport sint pauwels, van eyck erpe mere, van eyck sport geel openingstijden, van eyck sport dadizele openingsuren
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Tweewielers Marilyne Van Impe Tweewielers Marilyne Van Impe 601 meter Zeer behulpzaam en vriendelijk. Goed advies en goede service.
Fietsen Velo@Home Aalst Fietsen Velo@Home Aalst 1 km Vriendelijke uitbater die zijn tijd neemt. De kennis over het leren fietsen voor een...
COUREUR COUREUR 1 km Snelle en goede service! Fiets binnengebracht voor een nieuwe achterband. Een kwartie...
De Fietserij De Fietserij 2 km Voor mijn nieuw bedrijf was ik opzoek naar een goed vervoersmiddel voor in het centru...
Recensies
Was op zoek naar snel te leveren Shimano XT pedalen. En ook nog voor een vriendelijke prijs. Gevonden bij Van Eyck Sport in Aalst.
Speciaal half uur gereden om bij de 'kleine zelfstandige' mijn fietsvest te kopen AGU van 180€. Na een paar dagen lost er een stiksel aan de vest. Terug half uur rijden met de melding in de winkel dat zij niet beslissen of dit onder garantie valt. De vest moet opgestuurd worden naar AGU. Resultaat mijn 'nieuwe' vest 14 dagen kwijt. Toch even contact genomen met AGU fabrikant voor verhaal. Daar zeggen ze dat Van Eyck zelf moet beslissen of de vest onder garantie vervangen wordt. Van Eyck schuift dus de verantwoordelijkheid gewoon door en de klant wordt aan de deur gezet 20jaar klant btw!. Contacten via mail en telefoon zijn bot, worden weggewuifd en nadien zelfs niet meer beantwoord. Jammer... Mijn advies: ga er je kledij passen en koop je spullen nadien online bij een groothandelaar. Die doen nooit moeilijk bij defecten, direct geld terug en de dag erna een nieuw exemplaar in de bus. UPDATE: net telefoon gekregen van een dame uit de winkel dat ze een klacht gaat indienen wegens 'Laster en eerroof'... Dat is echt dé manier om te reageren op mijn review Van Eyck. Respect!
Nieuwe koersfiets gekocht. Moesten een aantal aanpassingen gebeuren zoals vork inkorten, ander zadel, pedalen,... Na een half uurtje wachten was de fiets helemaal klaar. Zeer tevreden van ! Vriendelijke mensen .
In juni een tandwiel besteld, meer dan 2 maand levertermijn, kunnen ze natuurlijk niets aan doen. Berichtje gekregen dat het binnenwas, bleek het verkeerde tandwiel besteld te zijn, levertermijn deze keer 5 maand... Toen ik duidelijk maakte daarmee echt niet te kunnen lachen was de levertermijn opeens 2 weken ipv. 5 maand... doet me twijfelen aan de eerste lange levertermijn. Bon, uiteindelijk dus wel geholpen maar steeds met een lang gezicht en ook wel 4x moeten gaan voor een nieuw tandwiel. Fietsen verkopen gaat goed, dienst na verkoop precies iets minder.
Veel voorraad maar slechte service. Smart trainer gekocht die het na 3 weken begaf. Intussen 4 weken geleden ingeleverd en nog steeds geen reactie of voorstel hoe ze dit zullen oplossen. Enige communicatie die ik krijg is dat ze zich verstoppen achter de slechte klantenservice van Wahoo.
‘Gratis’ producten eerst niet meegeleverd. Deze werden wel nageleverd. Speciaal extra betaald om de cassette op mijn fietstrainer te plaatsen, scheef geplaatst en zelf nog afgehaald en opnieuw geplaatst. Kan niet echt zeggen dat ik hier tevreden over ben… contact met de klantendienst ging wel vlot.
Goed dat Van Eyck de kortingen opvolgt in de markt en competitieve prijzen aanbiedt voor bv. Deze super broek van Assoss. Zo gaan we meer bij lokale handelaars bestellen in plaats van met grote buitenlandse ketens! Ik keer tevreden terug!!!
Bij deze bestelling prima service. Bij één van de vorige aankopen had ik feedback gegeven ps : over een plotselinge prijswijziging! Maar na 2 mails van recht op antwoord heb ik nog steeds geen antwoord gehad.
Goodyear MTB banden besteld, paar dagen later geleverd. Soepele band, ideaal profiel voor op weg en grindwegen in Zoniënwoud Tot nu toe heel tevreden van Van Eyck Sport, bestellen en 3 a 4 dagen later ontvangen En we ondersteunen de Belgische bedrijven!
Sinds eind juni 2022 wachten wij al op een kettingkast voor de fiets van mijn vriendin bij bestelling zeggen ze dat dit tot 2 weken ging duren maar we wachten al 5 maand op een antwoord maar ja een goede klant is pas een klant als je jaarlijks een nieuwe fiets aankoopt dan pas gaan ze moeite doen schande is het
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid