facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tweewielers Marilyne Van Impe

Tweewielers Marilyne Van Impe
Adres: Gentsestraat 38, 9300 Aalst
Telefoonnummer: 053776959
Stad: Aalst
Route: Gentsestraat 38
Postcode: 9300


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Van Eyck Sport Van Eyck Sport 601 meter Was op zoek naar snel te leveren Shimano XT pedalen. En ook nog voor een vriendelijke...
COUREUR COUREUR 710 meter Snelle en goede service! Fiets binnengebracht voor een nieuwe achterband. Een kwartie...
Cimorné Cimorné 1 km We gingen met enkele collega's eten bij ´De goeie gasten´. Lekker eten, keuze uit 4 g...
De Fietserij De Fietserij 1 km Voor mijn nieuw bedrijf was ik opzoek naar een goed vervoersmiddel voor in het centru...
Fietsen Velo@Home Aalst Fietsen Velo@Home Aalst 2 km Vriendelijke uitbater die zijn tijd neemt. De kennis over het leren fietsen voor een...
Tim's Fiets-Stop Tim's Fiets-Stop 2 km Fietsen nog redelijk snel in orde gezet. Vriendelijke man. Ik kom zeker terug
Recensies
Zeer behulpzaam en vriendelijk. Goed advies en goede service.
Persoonlijk advies bij aankoop van nieuwe fietsen. Onderhoud wordt snel en correct afgehandeld. Onderhoud ook op fietsen die ergens anders aangekocht werden. Zaak wordt uitgebaat door mensen die met hart en ziel met hun vak bezig zijn. Aanrader!
De fietsenwinkel Van Impe is gelegen in het centrum van Aalst. De zaak is van vader overgegaan naar de dochter. Iedereen in Aalst kent deze winkel . Je kan er ook terrecht voor fietsonderdelen, kledij en herstellingen., Onlangs had ik 2 nieuwe buitenbanden nodig voor mijn herenfiets. Ik neem steeds wat smallere banden . Dit loopt wat soepelder . Meestal betreed je de winkel via de herstelplaats. Zeker een bezoekje waart.
Zeer snelle service 's morgens binnen, namiddag klaar, vriendelijke mensen, goed uitgevoerd. Gewoon hoe het moet - ik heb mijn nieuwe fietsenmaker gevonden!
Altijd bereidwillig om te helpen. Snelle service en duidelijk jaren ervaring
Super vlotte service, zeer vriendelijke zaakvoerder! Vandaag nieuwe fiets gekocht! Hopelijk is de na-service van hetzelfde hoge niveau. Absolute aanrader!
Super vriendelijke dame en heel behulpzaam. Ook snelle service. Zeker een aanrader. Absoluut.
Kleine winkel maar met een uitstekende service. Ze verkopen kwaliteitsvolle producten, oa. Norta Belgisch. Lokale handelaar waar je met plezier langsgaat, ook voor elke herstelling of onderhoud!
Ontzettend tevreden van de service. Zeer klantvriendelijk en alle advies op maat en naar wens. De winkel is niet de hipste, maar ze bieden wel veel kwaliteit voor je geld.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid