facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fietsen Velo@Home Aalst

Fietsen Velo@Home Aalst

Info

Verkoop en herstel van Bakfietsen, stadsfietsen, kinderfietsen, racefietsen, mountainbikes, fitnessbikes en elektrische fietsen en -scooters.

Geschiedenis

Herstellingen kunnen op afspraak buiten de openingsuren binnengebracht worden.



"Verkoop en herstelling van fietsen, bakfietsen en elektrische scooters."
Adres: Gentsesteenweg 247, 9300 Aalst
Telefoonnummer: 0471/674006
Stad: Aalst
Route: Gentsesteenweg 247
Postcode: 9300



op zoek naar gerelateerd: Fietsenwinkel Aalst, Fietsen Aalst, Fietsenmaker aan huis Aalst, Fietsenwinkel Aalst gentsesteenweg, Fietsenwinkel Aalst Van Impe, Fietsenwinkel Erembodegem, Van Eyck fietsen promoties, Website fietsen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Van Eyck Sport Van Eyck Sport 1 km Was op zoek naar snel te leveren Shimano XT pedalen. En ook nog voor een vriendelijke...
Tweewielers Marilyne Van Impe Tweewielers Marilyne Van Impe 2 km Zeer behulpzaam en vriendelijk. Goed advies en goede service.
COUREUR COUREUR 2 km Snelle en goede service! Fiets binnengebracht voor een nieuwe achterband. Een kwartie...
De Fietserij De Fietserij 3 km Voor mijn nieuw bedrijf was ik opzoek naar een goed vervoersmiddel voor in het centru...
Recensies
Vriendelijke uitbater die zijn tijd neemt. De kennis over het leren fietsen voor een kind is wat bedroevend. - geen aandacht voor het gewicht van de fiets V.S. het gewicht van het kind. - verkopen van een fiets waarbij weinig kennis wordt gedeeld over de opbouw van een fiets VS de kinderanatomie. - Het 'promoten van zijwieltjes' i.p.v. het af te raden = geen correcte informatie gekregen enkel oog op het verkopen van een fiets. Een voorbeeld hoe verkoop boven juiste informatie primeert. Tips: - Kinderfiets = zo licht mogelijk voor een kind houden 1/3 gewicht geen fiets van staal 2/3 gewicht - maak de mensen er van bewust dat fietsen met zijwieltjes geen enkele meerwaarde biedt aan het leren fietsen i.p.v. dit te promoten
Wat een service. Enkele fietsenwinkels gedaan en nergens zo'n uitleg gekregen. Niets was te veel. Ik raad deze fietsenwinkel aan iedereen aan!
Ik ben een super tevreden klant! Fietsen aan beste prijs en qualiteit! In afwachting van mijn nieuwe fiets zelfs een vervangfiets gekregen! Kleine herstelling door val onlangs onmiddellijk hersteld! Bij grotere werken krijg je hier ook een vervangfiets, super is dit!
Ideale plaats om een nieuwe fiets te kopen en te laten onderhouden. Je kan er ook terecht voor fietstassen, bellen, fietsjassen, ... Zeer vriendelijke mensen die je zeker willen helpen. Goed bereikbare winkel, op de rand van Stad Aalst. Een reparatie nodig? Bel even en maak een afspraak.
Beste prijs voor de beste service!
Zeer professionele winkel met uitstekende service. Wij besloten om vanuit Brussel een bakfiets bj deze winkel in Aalst te kopen. Ondanks de afstand een zeer goede keuze. Toen er technische fabricage problemen waren en er vanuit onze kant frustraties waren, bleven de winkeleigenaren vriendelijk en hielpen ze ons zeer snel. Na 2 dagen was de fiets weer klaar en konden wij weer helemaal blij door de straaten van Brussel fietsen.
Top service. Onze familie kocht er ondertussen al 4 fietsen .
Ik kreeg zeer deskundige uitleg en raadgeving en de service was SUPER. Op mijn vraag om extra info inwinnen bij de fabrikant was geen enkel probleem. Je wordt er niet onnodig op kosten gejaagd, in tegendeel zelfs. Deze fietswinkel is zeker een aanrader.
We hebben er een fiets voor onze dochter gekocht. Er werd geen moeite gespaard om verschillende modellen uit te leggen, te tonen en te mogen testen. Ondanks meerdere klanten in de zaak was de uitbater attent voor iedereen.
Supervriendelijk en je krijgt er ook veel informatie. Ook een goeie service na verkoop. En wat ik ook vooral belangrijk vind, is dat ze niet opdringerig zijn. Als je een nieuwe fiets wilt kopen, zeker een aanrader
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid