facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Theater Stap

Theater Stap

Info

Theater Stap is een professioneel theatergezelschap dat voorstellingen maakt waarin mensen met een mentale beperking centraal staan.

Geschiedenis

Theater Stap is een professioneel theatergezelschap dat voorstellingen maakt waarin mensen met een mentale beperking centraal staan.

Adres: Brugstraat 55, 2300 Turnhout
Telefoonnummer: +32 14 42 85 90
Stad: Turnhout
Route: Brugstraat 55
Postcode: 2300



op zoek naar gerelateerd: Theater Stap Het Kraakpand, Dagcentrum Turnhout, Theater mensen met een beperking, Le Petit Théâtre de Fanny Ruubier, Mise en place Theater
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
de Warande de Warande 1 km Als artiest hartelijk ontvangen geweest,en mijn eige loge gekregen.
Hofpoortteater Elckerlijc Hofpoortteater Elckerlijc 2 km Gezellige, ongedwongen sfeer in de bar van dit theater. De theaterstukken worden gebr...
HET GEVOLG HET GEVOLG 2 km Heel fijne plek voor alternatief theater. Alleen jammer dat het hier snikheet kan wor...
Poppentheater Propop - De Poppenzaal Poppentheater Propop - De Poppenzaal 2 km Zeer de moeite. De zaal is wat krap maar het draagt bij aan de gezelligheid.
Recensies
Gewoon geweldig om te zien, goed gelachen, echt een fantastische prestatie dat die mensen daar hebben gebracht, vijf sterren dik verdiend
Zeer onder de indruk van wat er met deze mensen allemaal gedaan en bereikt wordt. Dikke pluim voor de organisatie en uiteraard ook voor de acteurs, muzikanten en zangers.
Zo professioneel, zo groots, geweldig wat jullie laten zien met zijn alles. Top
Afgelopen donderdag naar de voorstelling Ensor Concours gaan kijken bij Theater Stap. Geweldig was het, genoten, gelachen. Wat een kwaliteit! En dan hebben we het nog niet over de prachtige kostuums en decor! En de gezellige nazit! Fantastische locatie! Al met al een super avond! Dank!
Ik kan hier 1 biljoen positieve woorden plaatsen maar niets beschrijft Theater Stap goed genoeg. Deze plek is letterlijk hemel op aarde! De spelers en de mensen die er werken zijn 1 voor 1 van goud gemaakt!
Supertoffe ervaring
Hele goede zalen geschikt voor feesten allerhande!!!
Begripvol en heel vriendelijk
Zeer aangename sfeer
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid