facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hofpoortteater Elckerlijc

Hofpoortteater Elckerlijc

Info

Amateurtheater op professioneel niveau in Turnhout



"Amateurtheater op professioneel niveau in het kloppende hart van Turnhout."
Adres: Hofpoort 6, 2300 Turnhout
Telefoonnummer: +32 14 424210
Stad: Turnhout
Route: Hofpoort 6
Postcode: 2300



op zoek naar gerelateerd: Elckerlyc programma, Toneelvereniging Turnhout, Het Gevolg Turnhout, Theater Turnhout, Gebroken ijs Toneel, Theater Elckerlyc parking
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
HET GEVOLG HET GEVOLG 342 meter Heel fijne plek voor alternatief theater. Alleen jammer dat het hier snikheet kan wor...
de Warande de Warande 378 meter Als artiest hartelijk ontvangen geweest,en mijn eige loge gekregen.
Poppentheater Propop - De Poppenzaal Poppentheater Propop - De Poppenzaal 1 km Zeer de moeite. De zaal is wat krap maar het draagt bij aan de gezelligheid.
Theater Stap Theater Stap 2 km Gewoon geweldig om te zien, goed gelachen, echt een fantastische prestatie dat die me...
Recensies
Gezellige, ongedwongen sfeer in de bar van dit theater. De theaterstukken worden gebracht door enthousiaste, gepassioneerde acteurs. Ze hebben een grote liefde voor wat ze doen, dat merk je meteen.
Klein, maar gezellig theatergezelschap. We hadden vrijkaarten gewonnen voor één van hun voorstellingen. Is heel goed meegevallen. Kleine zaal, dicht bij het podium en direct contact met de acteurs. Juist omdat het een klein gezelschap is. De moeite waard.
1ste x geweest was gezellig. Enthousiaste spelers.Ik zat op de 1ste rij,betreft klank was het vooraan ok maar achteraan is voor sommige acteurs een ?
Een gezellige theaterzaal voor 100 met mensen en een cafetaria. Leuke voorstellingen en projecten voor een breed publiek.
Leuk gezellig theater in mijn eigen stad
geen idee heb er nog nooit van gehoord
Gezellig Teater en een aangenaam en vakkundig gezelschap.
Leuk gezelschap voor een winterse voorstelling!
Heel vriendelijke mensen. Gezelige sfeer
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid