facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor T Zoute Genot

T Zoute Genot

Info

Frituur en broodjesbar met tevens vers gemaakte koude schotels en heerlijke spaghetti. Ook verkopen wij diversen zoals goulash, vol au vent, pekelharing, mosseltjes in het zuur, stoofvlees en stoofvleessaus, huisgemaakte tartaar,...

Adres: Liersesteenweg 120, 3200 Aarschot
Stad: Aarschot
Route: Liersesteenweg 120
Postcode: 3200


Openingstijden

Maandag: 17:00 - 22:00
Dinsdag: 17:00 - 22:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Frituur 't Geluk Frituur 't Geluk 2 km Veel plaats om uw frietjes op te eten en meer dan genoeg frietjes, alleen dat ik de f...
Frut City Frut City 2 km Zeer onvriendelijk ! Hadden frieten besteld, terwijl we buiten aan het wachten waren....
T Rond Punt Frituur Rillaar T Rond Punt Frituur Rillaar 4 km Voor een lekker frietje Hier moet je zijn
Recensies
Vriendelijke en vlotte bediening. Frietjes en vleesjes ook allemaal dik in orde!
Vriendelijke bediening en snel verder geholpen, maar de frietjes waren droog en te hard gebakken, idem voor het broodje club kaas hesp. Veel te hard gebakken en zeer droog, weinig mayonaise en de eitjes smaakten niet vers. Spijtig, want vorige keren was het er wel lekker.
Fritten waren koud en plat tegen dat we thuis waren wonen op geen 3 min van het frituur Vlees was maar half gebakken Aan de bicky burger moest je leuren en was koud En naar mijn mening ook duur naargelang de kwaliteit in tegen stellingen tot andere in de buurt Is de zaak over genomen ? Want vroeger nog al geweest en was deze altijd goed !
Een top frituur! Zeer lekkere frietjes, veel keuze qua snacks en hamburgers. Ook de bediening is top! Deze frituur is zeker en vast aan te raden!!!!! Beste van Aarschot.
Nieuwe uitbaatster van de frituur, zeer goede frietjes en veel variatie van snacks. Zeer propere frituur, houden zich aan die huidige coronamaatregelen. Zeer vriendelijke mensen!
Over het algemeen goede frieten, serveert wel bij opening her-opgebakken frieten van de dag ervoor die niet te vreten zijn uiteraard. Dit hebben wij nu 2 Keer ondervonden vandaag zijn ze dan ook rechtstreeks in de vuilbak beland.... jammer! Ik begrijp nu beter de enkele slechte reviews die wss hetzelfde hebbe voorgehad.
de mensen zijn heel vriendelijk en de frietjes smaken ook zeer goed! Het frituur is zeer proper en verzorgd. Ruimte genoeg en je krijgt ook altijd de gevraagd hoeveelheid frietjes! Zeker een aanrader!
Echt super lekkere frietjes, snacks en broodjes en daar bovenop nog eens een vriendelijke service!
Onze vaste frituur. Altijd lekkere frietjes, goede porties en vriendelijk personeel. Sinds kort ook een uitgebreid aanbod vegetarische snacks, geweldig!
De joppiesaus smaakte echt naar verdoeft presies of ge had ne killo stof binnen waarschijnlijk is deze al ver over de datum, schandalig dat u dit aan uw klanten durft meegeven!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar T Zoute Genot met het openbaar vervoer


Aarschot Bloemsehoeve 40 meter
160
161
220
221
Aarschot Bloemsehoeve 40 meter
709
944
Aarschot Bloemsehoeve 70 meter
160
161
220
221
Aarschot Bloemsehoeve 70 meter
709
944
Aarschot Merelstraat 330 meter
709

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid