facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Frituur 't Geluk

Frituur 't Geluk

Info

de beste frietjes uit de omgeving.verder serveren we ook vers belegde broodjes,koude en warme gerechten voor ieder wat wils!Aanrader de goulash top!!
Voor de kinderen is er een speelhoekje voorzien

Adres: Schaluin 109, 3200 Aarschot
Telefoonnummer: +32477048471
Stad: Aarschot
Route: Schaluin 109
Postcode: 3200


Openingstijden

Maandag: 11:30 - 14:00


op zoek naar gerelateerd: Frituur Aarschot
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Frut City Frut City 1 km Zeer onvriendelijk ! Hadden frieten besteld, terwijl we buiten aan het wachten waren....
T Zoute Genot T Zoute Genot 2 km Vriendelijke en vlotte bediening. Frietjes en vleesjes ook allemaal dik in orde!
T Rond Punt Frituur Rillaar T Rond Punt Frituur Rillaar 2 km Voor een lekker frietje Hier moet je zijn
Recensies
Veel plaats om uw frietjes op te eten en meer dan genoeg frietjes, alleen dat ik de frieten niet zo lekker vond maar ze waren wel te eten. Volgens mij lag het gewoon aan het soort van aardappelen die ze gebruiken maar zeker niet slecht
Slechte frieten, hard, droog,. Waarschijnlijk al 8u vantevoren voorgebakken. Heel kleine portie frieten in vergelijking met andere frituren. Ik wou eigenlijk 0 sterren geven, maar da gaat nie. Kzal maar zeggen dat die ster voor de huisgemaakte tartaar is.
Slechte ervaringen. Kleine porties, onvriendelijke eigenaars, frieten ook niet om over naar huis te schrijven. Gezien het grote aanbod van frituren in Aarschot, kunt u deze dus best vermijden.
Lekkere frietjes, vriendelijke eigenaar. Opgelet, de reviews van ouder dan een paar maand hebben betrekking op de vorige uitbater, dit zijn NIEUWE uitbaters!
Wij waren jammer genoeg geen fan: uitgebakken vlees en droge, taaie friet. Koeltoog allesbehalve aantrekkelijk aangezien deze gevuld was met suikerspin ipv vleesjes...
Zeer goede broodjes. Ik zit op het Damiaan dus dat is makkelijk om 's middags iets te gaan halen. Luister niet naar de andere recenties.
Een van de beste broodjes zaken in Aarschot , ik ga er ook wel redelijk veel vriendelijke mensen en goede service
Verse en lekkere broodjes, zaak ziet er netjes uit, vriendelijk personeel!
Zeer goed voor de snelle hap....
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid