facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Frut City

Frut City

Info

kom zeker eens proeven van onze lekkere frieten, je kan op ons terras je frietje opeten of ook meenemen.
wij serveren vers stoofvlees en verse goulash

Geschiedenis

frituur op het midden van de bonewijk



"Frituur op de bonewijk met een gezellig terrasje, ons stoofvlees en goulash is huisgemaakt, ook verkopen wij vergemaakte tartaar"
Adres: leuvensestraat 0 (ter hoogte van nr 52), 3200 Aarschot
Stad: Aarschot
Route: leuvensestraat 0 (ter hoogte van nr 52)
Postcode: 3200


Openingstijden

Maandag: 11:30 - 13:30


op zoek naar gerelateerd: Frituur Aarschot, Frituur Sint-Niklaas online bestellen, 'T FRITUURKE Wortel, Frituur Fabiola, Frituur 't Oud Kerkhof, Frietjesonline
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Frituur 't Geluk Frituur 't Geluk 1 km Veel plaats om uw frietjes op te eten en meer dan genoeg frietjes, alleen dat ik de f...
T Zoute Genot T Zoute Genot 2 km Vriendelijke en vlotte bediening. Frietjes en vleesjes ook allemaal dik in orde!
T Rond Punt Frituur Rillaar T Rond Punt Frituur Rillaar 3 km Voor een lekker frietje Hier moet je zijn
Recensies
Zeer onvriendelijk ! Hadden frieten besteld, terwijl we buiten aan het wachten waren. Hij is ons niets komen vertellen en kwamen na een tijdje zelf tot de conclusie dat de frietjes en de vleesjes al enige tijd op ons aan het wachten waren op zijn aanrecht. Doet nog niet de moeite om ons te komen melden dat ze klaar waren, hij was drukker bezig met zijn frituur te sluiten dan zijn laatste klanten te helpen. Een excuus kon er ook niet meer vanaf ! Resultaat koud eten en zeer onvriendelijk behandeld geweest. Eerste en laatste keer dat we er komen !!!
Net hier frietjes komen halen en superlekker! Wij hebben gevraagd voor de frietjes iets harder te bakken normaal en onze saté's lichter gebakken en dit was geen enkel probleem. Voor herhaling vatbaar
Spijtige ervaring. Bestellingen worden zeer traag afgehandeld 1 voor 1?. De frietjes waren niet lang genoeg gebakken en bijgevolg echt niet lekker. De Bicky Burger was niet slecht maar ook niet goed. De bediening zelf was best vriendelijk maar daar heeft mijn honger natuurlijk weinig aan
Foei, foei. Spijtig genoeg konden we dit geen frietjes noemen. Ze waren zo plat gebakken. Geen tweede bezoek waardig. Tip! Probeer je baktechniek bij te schaven. Veel succes.
De frittuur waar ik doorgaans naartoe ga was gesloten. Zo ben ik in Frutcity terecht gekomen. Ze hebben me een verbrande saté meegegeven. Zie foto. Smakelijk . De eerste en laatste keer. Frituren genoeg in Aarschot.
Lekkere frietjes , snelle en verzorgde service
OPGELET !!!!! Zeer onvriendelijke mensen ! We bestelde eten ter waarde van een 30 euro. Dit deden we om 11.45 u. Vervolgens belde we om te melden dat het klaargemaakt mag worden tegen 12.30 u. Hierop kregen we als antwoord " ik ben niet aan het werken". Dit had als gevolg dat de fritten klaar gemaakt werden en dus veel te lang stonden te wachten. Vervolgens kwamen we aan aan het frituur en vroeg mijn collega voor nieuwe frieten of een terugbetaling van de centen. Hierop zijden ze heel duidelijk nee dit doen we niet !. Mijn collega reageerde " dus wij krijgen koude frieten?" Waarop de eigenaar volmondig JA antwoorde. Spijtig genoeg laat ons dit geen andere keus dan een referentie achter te laten. Mochten we minder sterren dan 1 kunnen aanduiden, dan hadden we dit zeker gedaan. Een echte afrader als je in Aarschot frieten zoekt.
Bij aankomst ontvangen door een man met bril en roskleurig haar. De persoon in kwestie is enorm onvriendelijk en komt nogal dénigrerend over. Hij doet allesinds wat uit de hoogte. Ik heb hem wijselijk in zijn waarde gelaten en mijn bestelling gedaan. Het stoofvlees is niet te eten, veel te weinig en smaakloos. De cervela is een goedkope variant dat naar niets smaakt en word aangerekend met vermoedelijk een grote winst. Mijn partner heeft zich enorm slecht gevoeld na de maaltijd en is op het toilet beland met diarree. Voor mij persoonlijk was dit een enorme tegenvaller qua personeel en qua voedingskwaliteit. Geen 2de keer voor ons allesinds.
Lang geleden dat ik nog zo een lekkere frietjes gegeten heb. Lekkere krokante frieten, lekkere saus, een saté die saté waardig was en zijn geld waard is. Alles was super lekker en zeer snel geleverd dankzij bestelling via hun app. Zeker een aanrader!
Het was oneetbaar. frietjes compleet zonder smaak. Stoofvlees was precies kattenvoer. Gehaktbal smaakt en ruikt naar petroleum. Hamburger gevraagd en ik krijg letterlijk brood met vlees. Enkel minuten later heb ik een zwaar diarree aanval gekregen. Bestelling is intact uitgekomen, geen verschil. Wel mooi verpakking, sgattige zakdoekjes.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid