facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Studio Marie Plot

Info

-Bedrukken en borduren van gepersonaliseerde items
-Zowel geschenken als kledij
-Voor elke gelegenheid:

Geboorte, babyborrel, verjaardag, communie/lentefeest, huwelijk, meter/peter, oma/opa, juf/meester, moeder-/vaderdag, Valentijn, Pasen, Kerstmis, ...



"Unieke gepersonaliseerde stuks met een verhaal• Bio sweaters met gepersonaliseerde bedrukking• Handgemaakte baby essentialsGepersonaliseerde sweaters - gepersonaliseerde cadeautjes - handgemaakte babydekentjes - gepersonaliseerde sleutelhangers, ..."
Adres: Bisschopslaan 57 bus 3, 2340 Beerse
Telefoonnummer: +32483110180
Stad: Beerse
Route: Bisschopslaan 57 bus 3
Postcode: 2340


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Badweelde Badweelde 320 meter Bezoekk geweest om afspraak te maken om herstelling van lek niks meer gehoort mails g...
Jansen Interieur Jansen Interieur 849 meter Jansen Interieur te Beerse : Verf, Kleuradvies, Behang, Decoratie, Tafellinnen, Bedli...
Ergofeeling, het juiste gevoel Ergofeeling, het juiste gevoel 989 meter Omdat ik reeds langere tijd rug- en nekpijn heb besloot ik om een aangepaste zetel te...
Barry's Keuken Barry's Keuken 991 meter Wij hebben vorig weekend een beroep gedaan op Barry's keuken om een huwelijksjubileum...
De Smulhoek Caroline wouters De Smulhoek Caroline wouters 1 km Gezellige plek om je heerlijke broodjes af te halen of ter plaatse op te smullen!!
Love Beer Love Beer 1 km Heerlijke lunch menu , diner reuze lekker en met oud jaar afhaal menu , van uitsteken...
Klasseslager Havermans Beerse Klasseslager Havermans Beerse 1 km Winkel verzorgd en proper. Heel lekkere biefsteak. Normaal eet ik weinig vlees maar n...
Casa Tuga Casa Tuga 1 km Super toffe winkel waar je kledij, bloemen knutselmateriaal, snoepgoed en cadeautjes ...
RC-Speedhouse RC-Speedhouse 2 km Prima webwinkel.
Déco 58 Déco 58 5 km Sobere en authentieke woondecoratie in de Hoffz-stijl voor een tijdloze sfeer...
Smos & zo Smos & zo 6 km maandag,dinsdag,donderdag,vrijdag 06.00uur tot 19.00uur woensdag 06.00uur tot 13.30u...
Recensies
Op 30 september bestelde ik een trui voor mijn man met een lijntekening van ons gezin op. Prachtige trui. Jammer genoeg is de service allesbehalve professioneel. Er werd geen bevestigingsmail gestuurd. Na 19 dagen was de trui nog steeds niet geleverd. Ik heb op alle mogelijke manieren contact opgenomen met Studio Marie: mailen, via instagram, via Facebook, bellen, een whatsappbericht maar tevergeefs. Uiteindelijk kreeg ik het antwoord dat het te druk was om berichten te beantwoorden. Bovendien werd er beloofd dat ik een gepersonaliseerd tasje mocht uitkiezen omdat het weekend van de klant was. Dit zat niet bij de bestelling. Opnieuw heb ik meermaals contact moeten opnemen om te vragen waar het tasje bleef. 'staking bij de post, vakantie, langer onderweg dan normaal,...' kreeg ik als antwoord. We zijn intussen meer dan 7! weken verder en ik heb de volledige bestelling nog steeds niet ontvangen. Ik was zo fan van Studio Marie, er worden prachtige dingen gemaakt. Mijn kerstlijstje had ik al uitgekozen. Jammer genoeg zal ik geen bestelling meer plaatsen, dit door de afwezige en onprofessionele service.
Wat een leuke producten bij Studio Marie! Geen verrassing dus dat ik al verschillende keren bij haar besteld heb. T-shirts, truien, badcapes, rugzakken, mutsen,… Heel tevreden van de kwaliteit en ook een topservice. Elk gepersonaliseerd product werd door Sarah van Studio Marie met veel zorgvuldigheid en liefde gemaakt, dat merk je in alles. Als je dan nog ziet op IG dat ze een gezin heeft met 3 jonge kinderen en een man dan kan ik alleen maar zeggen dat ze goed bezig is! En dat ik nog veel ga bestellen bij haar!
Studio Marie is een hele leuke webshop met een fijne dame achter de schermen. Al vaak dingen besteld en het is het wachten meer dan waard! Wij lopen alvast rond in onze matching truien, met onze gepersonaliseerde zak. Ook als er toch ergens een foutje insloop, staat Sarah klaar om je meteen verder te helpen en samen een oplossing te zoeken. Grote fans hier!
Ik bestelde al verschillende zaken bij Studio Marie. Telkens zijn deze van topkwaliteit. Ook na veel beurten in de wasmachine. Altijd heel tevreden van de service. Op zoek naar een origineel kadootje? Dat ook nog eens goed is van kwaliteit? Dan is Studio Marie echt het juiste adres! WIJ ZIJN FAN!
Ik bestelde maandag voor mijn kleine neefje die veel te vroeg geboren is een geboortepakketje met de vraag of ik dit zo snel mogelijk kon hebben om de ouders een hart onder de riem te steken. De dag nadien kon ik mijn pakketje al komen afhalen, en wat is het mooi! Buiten een super lieve dame maakt Sarah ook prachtige stukken, ik kom zeker terug.
Heel leuke en kwalitatieve producten bij Studio Marie, zowel voor onszelf als om cadeau te doen. Ook de service is super, Sarah denkt mee over leuke combinaties,leuk lettertype of ontwerp.
Leuke truien en t-shirts. Aangekochte spullen waren allemaal van top kwaliteit. Sarah helpt je goed verder & biedt een top service aan. Ze denkt mee na bij twijfel & ze staat steeds paraat bij vragen. Wij hebben onze vaste stek gevonden!
Hele mooie trui aangekocht bij Studio Marie. Bedrukking was zeker en vast in orde, net zoals gevraagd. Je krijgt op voorhand een proefdruk zodat je duidelijk weet hoe het eindresultaat eruit zal zien. Na vele wasbeurten is de trui nog steeds ultra zacht, de kleur blijft mooi intens en de bedrukking is nog steeds zoals in begin!
Ons zoontje is fan van zijn XL mousseline dekentje met zijn naam. Super mooi afgewerkt en van goede kwaliteit, daar gaat hij nog jaren geniet van hebben!
Amai zo leuke items! Wij zijn hier thuis allemaal fan van wat je aanbiedt!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid