facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Barry's Keuken

Barry's Keuken
"Warme, koude en dessert buffetten.Gevulde broodmanden.Maaltijden op bestelling."
Adres: Turnhoutseweg 89, 2340 Beerse
Telefoonnummer: 0476/900030
Stad: Beerse
Route: Turnhoutseweg 89
Postcode: 2340



op zoek naar gerelateerd: barry's keuken beerse, barryskeuken
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Badweelde Badweelde 674 meter Bezoekk geweest om afspraak te maken om herstelling van lek niks meer gehoort mails g...
Studio Marie Plot Studio Marie Plot 991 meter Op 30 september bestelde ik een trui voor mijn man met een lijntekening van ons gezin...
Love Beer Love Beer 1 km Heerlijke lunch menu , diner reuze lekker en met oud jaar afhaal menu , van uitsteken...
Ergofeeling, het juiste gevoel Ergofeeling, het juiste gevoel 1 km Omdat ik reeds langere tijd rug- en nekpijn heb besloot ik om een aangepaste zetel te...
Jansen Interieur Jansen Interieur 1 km Jansen Interieur te Beerse : Verf, Kleuradvies, Behang, Decoratie, Tafellinnen, Bedli...
De Smulhoek Caroline wouters De Smulhoek Caroline wouters 2 km Gezellige plek om je heerlijke broodjes af te halen of ter plaatse op te smullen!!
Casa Tuga Casa Tuga 2 km Super toffe winkel waar je kledij, bloemen knutselmateriaal, snoepgoed en cadeautjes ...
Klasseslager Havermans Beerse Klasseslager Havermans Beerse 2 km Winkel verzorgd en proper. Heel lekkere biefsteak. Normaal eet ik weinig vlees maar n...
RC-Speedhouse RC-Speedhouse 3 km Prima webwinkel.
Déco 58 Déco 58 6 km Sobere en authentieke woondecoratie in de Hoffz-stijl voor een tijdloze sfeer...
Smos & zo Smos & zo 7 km maandag,dinsdag,donderdag,vrijdag 06.00uur tot 19.00uur woensdag 06.00uur tot 13.30u...
Recensies
Wij hebben vorig weekend een beroep gedaan op Barry's keuken om een huwelijksjubileum te vieren. Zowel de reservering als andere servicediensten verliepen zeer professioneel en met de nodige glimlach. Het eten had iedereen gesmaakt, waarbij zeker de scampi pikante, de spaghetti, de wraps, de groentequiche, het gebraad en uiteraard het dessertenbuffet een extra pluim kregen. De Aziatische wok mocht wat meer pit gehad hebben, volgens de meeste gasten. De hoeveelheden waren meer dan ruim voldoende en de prijszetting was heel correct. Wij kijken er zeker met een tevreden gevoel op terug!
Heel lekker en verzorgd buffet. Levering perfect volgens de gemaakte afspraken. Alles werd heel mooi klaargezet en gepresenteerd, niets was hen teveel. Dankjewel voor het verzorgen van ons buffet waar we nadien nog twee dagen van hebben kunnen genieten omdat er zoveel over was.
Heerlijke afhaalgerechten, vriendelijke bediening, keurige afwerking met oog voor detail. Er waren heel wat mogelijkheden voor het zelf samenstellen van onze tapasschotel. Wij zijn meer dan tevreden!
Zeer lekker allemaal. Wij hadden het pasta-buffet genomen. Ruim voldoende ook. We zijn heel tevreden!
Proficiat met de catering van de nieuwjaarsreceptie van het gemeentepersoneel. Veel variatie en heel lekkere gerechtjes. Ook de hapjes op de huldiging van onze gepensioneerden waren top. Jullie hebben meer dan bewezen dat ook de catering van grotere evenementen geen probleem is.
Geen tijd om te koken maar zin in iets gezond dan is dit het juiste adres! Alles vers en ook genoeg keuze voor de vegetariër zoals ikzelf. 3 verschillende gerechten en alles even lekker. Heel klantvriendelijke mensen.
Heel goeie punten gescoord bij de familie met een broodjesmand van Barry's keuken... alles netjes en supervers afgeleverd... gelukkig had ik foto's op de FBpagina zien voorbijkomen zodat ik wist dat zij dit konden voorzien... smaakt definitely naar meer !
Zeer goede ervaring mee. Fijne, vriendelijke mensen met een passie voor lekker eten!
Perfect volgens afspraak met de glimlach geleverd en klaargezet maar vooral zeer lekker thanx
Wat een vriendelijke mensen. Het eten is om van te smullen en de bediening geweldig. Probeer zeker de scampi pikant eens.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid