facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ergofeeling, het juiste gevoel

Ergofeeling, het juiste gevoel

Info

Te Beerse gesloten op zondag, maandag en feestdagen

Geschiedenis

Openingsuren :dinsdag t / m zaterdag
Gesloten: Zondag, maandag



"Verkoop ergonomische relaxzetels- bureaustoelen- massagezetels-matrassen - bedden- hoofdkussens - onze specialisatie relaxzetels op uw maat gemaakt"
Adres: Gasthuisstraat 16, 2340 Beerse
Telefoonnummer: 014/616200
Stad: Beerse
Route: Gasthuisstraat 16
Postcode: 2340



op zoek naar gerelateerd: Ergoform Schilde, Ergonomische meubels, Ergonomische zetel, Relax bureaustoel, Relaxzetel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Jansen Interieur Jansen Interieur 222 meter Jansen Interieur te Beerse : Verf, Kleuradvies, Behang, Decoratie, Tafellinnen, Bedli...
De Smulhoek Caroline wouters De Smulhoek Caroline wouters 545 meter Gezellige plek om je heerlijke broodjes af te halen of ter plaatse op te smullen!!
Love Beer Love Beer 593 meter Heerlijke lunch menu , diner reuze lekker en met oud jaar afhaal menu , van uitsteken...
Casa Tuga Casa Tuga 784 meter Super toffe winkel waar je kledij, bloemen knutselmateriaal, snoepgoed en cadeautjes ...
Klasseslager Havermans Beerse Klasseslager Havermans Beerse 810 meter Winkel verzorgd en proper. Heel lekkere biefsteak. Normaal eet ik weinig vlees maar n...
Studio Marie Plot Studio Marie Plot 989 meter Op 30 september bestelde ik een trui voor mijn man met een lijntekening van ons gezin...
Badweelde Badweelde 1 km Bezoekk geweest om afspraak te maken om herstelling van lek niks meer gehoort mails g...
Barry's Keuken Barry's Keuken 1 km Wij hebben vorig weekend een beroep gedaan op Barry's keuken om een huwelijksjubileum...
RC-Speedhouse RC-Speedhouse 3 km Prima webwinkel.
Déco 58 Déco 58 5 km Sobere en authentieke woondecoratie in de Hoffz-stijl voor een tijdloze sfeer...
Smos & zo Smos & zo 6 km maandag,dinsdag,donderdag,vrijdag 06.00uur tot 19.00uur woensdag 06.00uur tot 13.30u...
Recensies
Omdat ik reeds langere tijd rug- en nekpijn heb besloot ik om een aangepaste zetel te kopen. Uiteindelijk kwam ik via Google op de website van Ergo Feeling. Onmiddellijk vielen mij de goede recenties op. Bij mijn bezoek aan de winkel heb ik dan ook een relaxzetel gekocht. Na 5 dagen is de zetel geleverd. Ik ben zeer tevreden zowel over het product als over de persoonlijke aanpak en de tijd die voor mij genomen werd.
Zeer goede ervaring met de service na verkoop. Mijn bureaustoel had na 5 jaar dagelijks gebruik een defect aan de armsteun. Dit werd zonder kost binnen de twee dagen hersteld. Top!
Mijn ouders beide hebben luxe relaxstoelen jaren geleden gekocht bij Ergo feeling, de service die wij jaren na aankoop hebben mogen ervaren zijn wij zeer gelukkig mee. Bent u op zoek naar een goede relaxzetel maar ook naar service achteraf, ga zeker naar Ergo Feeling, echt een aanrader, dit kan ik delen uit eigen zeer goede ervaring. @ team ergo feeling nogmaals hartelijk bedankt om jullie naservice
De printplaat van onze massagezetel had het op een bepaald moment begeven. Na een telefoontje en het opsturen van enkele foto's ons snel en vakkundig geholpen met de vervanging van de printplaat. We merkten op dat Werner heel begaan is met zijn producten. Aangenaam verrast dat de service ook nog eens kosteloos was, waarvoor gemeende dank Werner. Topservice!!!!!!!
Na 12 grote tevredenheid over mijn relaxzetel zijn er 2 kleine clips afgebroken door jarenlang, veelvuldig gebruik. Doch na eenvoudig verzoek werd dit prompt, gratis en vakkundig hersteld. Dank, Ergofeeling.
Charmante gastvrouw gecombineerd met degelijke en bevattelijke informatie van de verkoper maakt deze winkel een must voor diegenen die op zoek zijn naar een relaxerende zetel.
Voor Werner is service geen ijdel woord. Snel gereageerd voor een herstelling en alles met kennis van zaken uitgevoerd. Zo moesten er meer ondernemende mensen zijn.
Het lederstaaltje is reeds toegekomen, hartelijk dank daarvoor! We zijn uiterst tevreden over de manier waarop je ons service verleent en dat mag gezegd!
Na 10 jaar relaxcomfort in een van onze zetels een veertje gebroken. Werd onmiddellijk kosteloos opgestuurd! Top!
Na bezoek opdracht gekregen om foto's door te mailen wat er juist besteld moest worden. Nooit meer iets van gehoord. Ook niet na telefonisch contact.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid