facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Spar Asse

Spar Asse
Adres: Nerviersstraat 3 , Asse 1730, BE
Telefoonnummer: 02 452 54 02
Stad: Asse
Route: Nerviersstraat 3
Postcode: 1730



op zoek naar gerelateerd: Carrefour Asse, Lidl Asse, Colruyt Asse, Spar Asse traiteur, Spar Asse folder, Spar Colruyt, Maandelijks magazine Spar, Spar Brasschaat
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Colruyt Colruyt 304 meter Enige informatie over de uitverkoop vóór tijdelijke sluiting was handig geweest! De r...
De Nijs/G. De Nijs/G. 618 meter
Carrefour Express Carrefour Express 693 meter
Delhaize Delhaize 2 km Veel keuze, niet zo groot wat het winkelen dan ook iets vlugger verloopt. Netjes onde...
Recensies
Ik was oprecht fan van hun verse belegde broodjes maar dit was dan ook de laatste keer. Vandaag had mijn broodje een bizar smaakje, toen het praktisch al bijna op was zach ik iets verdacht, schimmel op mijn kaas. Ik heb al vaak producten hier gekocht die net over datum waren, maar bon dit had ik toch eerst moeten dubbel checken. Maar schimmel op een vers broodje is me echt een brug te ver. Ik zal voor mezelf hier nooit meer iets kopen.
Ruime keuze, veel verse bereidingen, vriendelijk personeel
Ruim assortiment aan beleg en kaas. Nette winkel met ruim aanbod. Hun charcuterie en kaas schotels op bestelling kan ik aanbevelen.
Zeer goede en klant vriendelijke personeel ´ plus nette supermarkt
Toffe supermarkt,je vindt er veel maar ook niet alles. Zeer vriendelijk personeel, altijd bereid je te helpen. Goede en veel parkeerplaats. Voor mij echt goed.
Zeer vriendelijk personeel. Grote keuze aan verse producten. Niets negatief op aan te merken.
Mooie nette winkel. Zeer vriendelijke mensen . 1 GROOT nadeel ik kocht kip kurry was vooral eieren en smaakte niet naar kurry. Ook de grijze garnaal salade waren vooral eieren en goed zichtbaar bovenaan natuurlijk grijze garnalen. Dit zouden de uitbaters eens moeten nakijken en proeven ... Dat was een tegenvaller, maar verder alles dik Okee!
Opvallend veel koppels met elk hun winkelkar. Gevolg een rij van 20 wachtenden aan de deur. Winkel is dus enkel geschikt als de nood hoog is. Dringend nood aan iemand die aan de ingang de zaken in goede banen leidt.
De Penne Arrabiata uit het traiteur assortiment, niet te vreten.
Compleet aanbod maar je haalt er enkel maar wat je elders vergeten bent. De prijzen liggen 15% hoger dan elders terwijl ze gewoon in de Colruyt groep zitten. Er is wel een groot aanbod aan beenhouwerij-producten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid