facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Colruyt

Adres: Nerviersstraat 55 , Asse 1730, BE
Telefoonnummer: 02 452 82 81
Stad: Asse
Route: Nerviersstraat 55
Postcode: 1730



op zoek naar gerelateerd: Lidl Asse, Action Asse, Delhaize Asse, Collect and Go
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Spar Asse Spar Asse 304 meter Ik was oprecht fan van hun verse belegde broodjes maar dit was dan ook de laatste kee...
De Nijs/G. De Nijs/G. 885 meter
Carrefour Express Carrefour Express 995 meter
Delhaize Delhaize 2 km Veel keuze, niet zo groot wat het winkelen dan ook iets vlugger verloopt. Netjes onde...
Recensies
Enige informatie over de uitverkoop vóór tijdelijke sluiting was handig geweest! De rekken waren quasi leeg op een zaterdag ochtend.
Ga hier heel graag. Bediening is ook top.
Ok maar aan de kassa worden soms de meest nonchalante personen ter wereld in dienst gesteld..
Had nog dringend nylons nodig en gevonden.
Voor het eerst een heel slechte ervaring.. Meneertje J, begon al te zuchten toen hij onze kar zag - ja die was goed vol. Bakken vullen was een ramp, al de zware producten in 1 bak gestoken, alles gepropt en gesmeten in de bakken met als resultaat dat je geen bak kon oppakken door de massa dat erop en ernaast lag. Glazen flessen onderaan de kar zetten, eieren inclusief! Hem even attent opgemaakt dat ik nog een lege bak had, vult hij deze maar kan deze niet meer stapelen op de kar. Resultaat, naat de kassa en parking met een volle kar, meer werk aan auto dan! Een kindje dat niet in kar kon zitten, dus heel gevaarlijk op parking, en een bak die in de winkel moest blijven tot de kar leeg was gemaakt! Meneer J, jong kereltje had pauze. Begrijpelijk, maar werk je klant vriendelijk en met respect af! Ze hebben het daar geweten.. Nog nooit eerder meegemaakt!
Medewerkers zijn erg behulpzaam. Ook een goede sfeer tussen de collega's... Dat erg aangenaam bij het winkelen. Goed kwaliteit voor de beste prijs. Geen enkele andere winkel kan er tegen op. En ja... colruyt is niet zi mooi ingericht als Delhaize... de goede prijzen - met behoud van goede kwaliteit moet van ergens komen.
Derde bezoek in deze winkel en belooft, Ik zal nog regelmatig klant worden. Heb alles gevonden en de prijzen zijn voor veel producten iets goedkoper dan mijn Carrefour...toppie
Veel was er niet van wat ik nodig had . Mensen stonden er zaterdag 6 juni tot van achter aan helemaal te wachten van 1,4 meter afstand was geen spraken . En ik zou dan zeggen het zijn de jongeren maar het waren vooral oudere mensen boven de 55 a 60 jaar . Dien kunnen gerust in de week gaan.
Gekende sobere Colruyt omgeving. Zoals regelmatig, zijn folder artikelen uitverkocht en niet aangevuld.
Ok maar perdo eel kan soms nogal onvriendelijk zijn.. Hangt natuurlijk af wie je hebt. En soms ook wat slecht opgeleid aan de kassa. Ze weten dan vb niet wat een vijg is.. De eerste keer dat ze dat zien.. Vooral bij studenten natuurlijk.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid