facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Delhaize

"Ontdek in onze winkel een groot assortiment verse producten, slagerij, bakkerij, groenten en fruit, biologische producten, kruidenierswaren, Belgische en lokale producten. U vindt ook een ruim assortiment aan Delhaize-huismerkproducten tegen lage prijzen! Er zijn nu meer dan 1000 van hen in de schappen! Bent u een liefhebber van onze verse producten? Profiteer altijd van 10% korting op verse producten met een Nutri-score A&B bij aankopen vanaf €99 met uw SuperPlus-kaart in de voorgaande maand."
Adres: Brusselsesteenweg 89 , Asse 1730, BE
Telefoonnummer: 02 454 08 10
Stad: Asse
Route: Brusselsesteenweg 89
Postcode: 1730



op zoek naar gerelateerd: Delhaize Asse brusselsesteenweg 347, Delhaize Asse staking, Delhaize hoofdkantoor, Delhaize Opwijk, Delhaize Aalst, Delhaize Kobbegem, Openingsuren Colruyt Asse, Delhaize problemen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Nijs/G. De Nijs/G. 1 km
Spar Asse Spar Asse 2 km Ik was oprecht fan van hun verse belegde broodjes maar dit was dan ook de laatste kee...
Colruyt Colruyt 2 km Enige informatie over de uitverkoop vóór tijdelijke sluiting was handig geweest! De r...
Recensies
Veel keuze, niet zo groot wat het winkelen dan ook iets vlugger verloopt. Netjes onderhouden, ik ga er zeker nog veel keren naar toe gaan.
Deze avond een uiterst onvriendelijke en onprofessionele selfscan medewerkster gehad. Een schande dat zo iemand wordt tewerkgesteld en haar brood verdient met deze job. Ze dient klanten te begroeten, bedienen en wegwijs te maken.... Helaas allesbehalve!
Matig, vele artikelen ontbreken en vooral als het om reclames gaat
Na een hele resem onverwachte sluitingsdagen staking tegen strategie Delhaize, is de winkel terug normaal open. Minder volk dan voor de stakingen. Het gaat hard werken worden voor deze Delhaize om terug op niveau van voor de acties te komen. Door de beperkte winkelruimte blijft het assortiment achter op andere Delhaizes. Hier is letterlijk werk aan de winkel.
Iets beperkter aanbod als andere vestigingen, het is tenslotte een AD en persoonlijk vind ik deze ook niet zo overzichtelijk. Met maar één werkende kassa naast de automatische kan dit ook op dit vlak nog iets beter!
Veel te klein voor een delhaize supermarkt te zijn. Ook is niet alles aanwezig vergeleken met ad dhaize merchtem. Is eerder proxy waardig. Gangen zijn ook smal. En minder keuze betreft traiteurgerechten. Dringend nood aan update om supermarkt van deze te tijd te zijn.
Normaal, klein en weinig plaats in de gangen.
Staken is een recht maar de klant kunnen bedienen is ook een recht . Begrijp jullie zorgen . Maar denk ook eens aan jullie klanten die nu in de kou staan .
Delhaize heeft kwaliteit, dus daarvoor ga ik daar nog, maar hier in Asse hangt er zo een lucht van een kapotte frigo compressor en dat is al maanden. Negeren en de andere kant opkijken dat kunnen ze hier goed, 'k heb dat ook mogen merken toen ik assistentie nodig had om een dubbel gescand artikel te verwijderen in de selfkassa.
Levende kreeften verkopen in kale bakken die dagenlang in de schappen staan is dierenmishandeling. Dikke minpunt voor jullie
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid