facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Park Molenheide

Park Molenheide

Info

Park Molenheide, het kindvriendelijkste bunga­lowpark van België.

Geschiedenis

Een fantastische vakantie voor iedereen van jong tot oud. Midden in Belgie staat het kindvriendelijkste vakantiepark met een groot binnenzwembad (inclusief 4 spetterende glijbanen), een overdekte binnenspeeltuin (grootste van Limburg en maar liefst 7.500m2) en een waanzinnige mini-golfbaan (thea-award winner & grootste van Europa). Het unieke aan Park Molenheide is dat elke bungalow vrijstaand is, midden in de natuur ligt en grenst aan een wild- en wandelpark. Oja, voordat we het vergeten, wist je dat Molenheide 100% draait op groene energie? Kom het snel ontdekken samen met papa en mama.



"Een fantastische vakantie voor iedereen van jong tot oud. Midden in Belgisch Limburg staat het kindvriendelijkste vakantiepark met een groot binnenzwembad inclusief 4 spetterende glijbanen, een overdekte binnenspeeltuin grootste van de Benelux en maar liefst 7.500m2 en een waanzinnige mini-golfbaan thea-award winner & grootste van Europa. Het unieke aan Park Molenheide is dat elke bungalow vrijstaand is, midden in de natuur ligt en grenst aan een wild- en wandelpark. Oja, voordat we het vergeten, wist je dat Molenheide 100% draait op groene energie? Kom het snel ontdekken samen met papa en mama."
Adres: Molenheidestraat 7, 3530 Houthalen-Helchteren
Telefoonnummer: +32(0)11 521 044
Stad: Houthalen
Route: Molenheidestraat 7
Postcode: 3530



op zoek naar gerelateerd: molenheide prijzen, molenheide camping, molenheide zoover, park molenheide openingsuren, molenheide plattegrond, molenheide agora, molenheide last minute, kortingscode molenheide
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Casa Il Cipresso Casa Il Cipresso 6 km Echt een aanrader. Prachtig huis en een supervriendelijke en attente gastvrouw
Holiday Home LILLO IRENE Holiday Home LILLO IRENE 6 km Ideaal vakantiehuis. Alles aanwezig. Ideale ligging voor wandelaars / fietsers.
Vakantie-Appartement 't Parck Vakantie-Appartement 't Parck 8 km Mooi en ruim 6-persoonsappartement in het hartje van Midden-Limburg. op een boogscheu...
Hengelhoef vakantie Fijnspar 6 Hengelhoef vakantie Fijnspar 6 9 km <span class="f5axBf"
Hengelhoef-den7 Hengelhoef-den7 9 km Zeer rustig en mooi.
Huisje Hengelhoef Huisje Hengelhoef 9 km Huisje hengelhoef ligt in park midden Limburg welke beheert wordt door Holliday Suite...
DEN 108   Vakantieverblijf DEN 108 Vakantieverblijf 9 km Zeer rustig en mooi.
Recensies
Net terug van midweek op Molenheide in bungalow relaxis. Huisje is super mooi erg hoog ook en aan de buitenkant ook erg mooi. Dik in orde . Ondanks de wamrte viel het mij enorm mee hoe warm het binnen werd. Enige punt van kritiek vind ik dat de douche nogal los aanvoelde. De kraan de deur alsof het elk moment kon afbreken. Er kwam ook maar een zachte straal water uit. Het park zelf is mooi netjes . De binnenspeeltuin is erg groot genoeg te doen wel jammer dat er geen airco was dus wel snel warm wordt . Het zwembad is simpel maar leuk genoeg 4 leuke glijbanen. Wel verouderd en sommige plekken niet erg hygiënisch, maar voor de afkoeling is het prima. De prijzen. Daar zijn wel echt duur wat ook door andere gezegd wordt klopt ook. 2x uit eten geweest met z'n 3en en waren 60 euro kwijt . Je betaald ook voor een sausje en voor frietjes wat je apart erbij moet bestellen. Minigolf baan is heel mooi gethematiseerd alleen 30 euro voor minigolf vind ik teveel. Het wild en wandelpark is leuk om te wandelen goed te doen met ons zoontje van 6 jaar . Hebben er herten en everzwijnen gezien . Conclusie. Leuk park genoeg te doen , wel aantal dingen buiten het park gedaan . De huisjes zijn echt top ook de binnenspeeltuin is leuk en genoeg animatie. Ook het personeel is super vriendelijk! Toch mis ik een echte uitblinker wat mij aantrekt. Ook de prijzen zijn echt duur. En er is ook niet veel aanbod in het winkeltje, bijvoorbeeld handzeep miste ik. Een 2e keer hierheen gaan zie ik niet zo gauw gebeuren.
Een week verbleven op park molenheide. Bij aankomst in het huisje kwamen we er al achter dat het zeer netjes was gepoetst en opgeruimd. De ligging van het huisje lag perfect, op loopafstand van de receptie. In het huisje was alleen de douche een minpunt, een kleine straal de langs de muur afliep. Je kon wel de douchekop eraf pakken maar daar had je ook niet veel aan. Het personeel was fantastisch! Mensen namen de tijd om al je vragen te beantwoorden. Had niet het gevoel dat ze dachten daar komt weer een lastige klant ;-. Zwembad was leuk, kids hadden zich vermaakt maar niet waardig voor een hele dag.. wel heel erg schoon en geen vuiltje op de grond! Speeltuin: De speeltuin is echt ingericht voor kids vanaf 1 tm 12jaar. Onze kinderen hebben zich hier echt vermaakt, aardig personeel! Eten: Het eten smaakte lekker, maar het is absurd duur! 1 pizza, 1 lasagne, 1 hamburger en 4 drinken €95,-! Advies is om buiten het park te gaan eten.
Ik boekte Greenhouse Zetha voor een midweek met mijn 2 kinderen 3 en 6j. We zijn op alle vlakken enorm tevreden! - De bungalow zelf was kraaknet en met een goede inventaris. We hadden 1 probleem met de doucheafvoer, maar na dit gemeld te hebben was het binnen het uur ! opgelost. In het huisje zelf voelden we ons helemaal thuis. - Al het personeel was op elk moment vriendelijk, behulpzaam en uitermate professioneel. Vooral hun gedrag naar de kinderen toe was helemaal top! - We hebben meerdere dagen van het binnenzwembad en van de binnenspeeltuin kunnen genieten, vooral de kinderen. Zeker van hoge kwaliteit en ook hier alles kraaknet! - Qua animatie was het aanbod zeer groot. De activiteiten die we deden marshmellows roosteren, Halloweentocht, glittertattoos,... waren elke keer tot in de puntjes uitgewerkt en ook hier hebben de kinderen enorm genoten. - Binnen +-45min rijden van het park had ik een hele waslijst aan activiteiten gevonden voor kinderen en volwassenen, gaande van pretparken, zoo, grotbezoeken, diverse musea, winkelcentra, natuurgebieden,... dus ook de locatie is zeer stimulerend. In 't kort, we hadden spijt dat we maar een weekje konden blijven, want ik denk dat er nog veel te doen was dat we nog niet uitgeprobeerd hebben, ook in de buurt. Ik wens iedereen ginder te bedanken voor het fantastische onthaal in dit mooie domein!
Een midweek in Molenheide, Het goedkoopste huisje gepakt en dat was al behoorlijk ruim. 5 bedden voor 4 personen, een kinderhekje bovenaan de trap en alles wat je nodig hebt was aanwezig. Qua huisje kon het beter qua brandbeveiliging en "isolatie", 's ochtends condens op de ramen in de winter. Het park zelf is mooi, vriendelijk, origineel en professioneel. Het zwembad is groot genoeg en de kinderen hebben zich rot geamuseerd, evenals in de binnenspeeltuin waar je letterlijk je kinderen in kwijtraakt omwille van de grote. De bowling was super hoewel de baan niet echt waterpas lag, de linkse toch niet maar gezien het voor het plezier was kon ik het wel hebben. Het eten was ook superlekker, alleen jammer dat er geen pizza's waren voor de kleinsten maar de suggesties zijn een aanrader. De prijzen zijn in de taverne natuurlijk wel iets duurder. Wat ik ook spijtig vond was dat het wildpark alleen maar in het weekend open was terwijl wij een midweek hadden. Stond op mijn to-do lijstje maar het zij zo Maar algemeen gezien had ik er een goede ervaring samen met mijn gezin die het super vonden.
Heel duur and what you see is not what you get!! Telleurstelling!! Halloween weekend geboekt 4 dagen. Viel enorm tegen. Decoratie wel aangebracht. Hadden ons ingeschreven voor een halloween tocht inschrijven verplicht kosten €9 p.p. voor een wandeling in het park..en enkele theater stukjes. Had niets met halloween van doen...erg jammer en waarom €9 p.p. a 10 personen. Zonde van het geld. Zou gratis.moeten zijn. Huisje was al flink aan de prijs. Huisje is goed...maar douchen met een straaltje. Kookplaat is van 1920...werkt niet efficient genoeg om voor 10 man eten op tafel te krijgen. Kookgerei is uit hetzelfde jaartal...alles koekte vast aan de pannen. Uit eten gaan op het park niet aan te bevelen. Zeer weinig gezonde variatie. En heel duur. Hamburger €22. Kun je net zo goed voor +€4 een dikke ossenhaas gaan eten met groenten bij een echt retaurant buiten het park. Alles kost en kost maar op het park. Is schandalig. Wij zijn landal of center parks gewend. Daar zijn de activiteiten gratis. En heel de dag door. Voor ons geen Molenheide meer. Wild en wandelpark is wel mooi en goed te doen. De uitbater in het wandelpark heeft goede prijzen voor een verfrissing of een biertje of snack. Zwembad: glijbanen zijn leuk..maar verder niets bijzonders. Jammer. Voor het geld had ik beter af geweest in een ander park met dezelfde groep.
Leuk bungalowpark om te verblijven met eerder jonge kinderen. Bungalows zijn ruim en comfortabel. Wel aan de prijzige kant maar op het park is niets aan te merken, alles goed onderhouden, leuke animatie voor kinderen voorzien en ze kunnen zich uitleven in speeltuin en zwembad. Jammer dat er voor bijvoorbeeld minigolf of bowling geen korting wordt aangeboden voor verblijfsgasten.
Met de mobilhome 3 dagen doorgebracht op dit mooie park. De plaatsen zijn afzonderlijk voorzien van elektriciteit/water/afvoer. De plaatsen zijn beperkt ongeveer 40 plaatsen, de sanitaire blok met alle voorzienen ligt vlak in de buurt. Voor de kinderen is Molenheide een waar paradijs. Het indoor speelterrein is gigantisch zou het grootste van Europa zijn?, het zwembad is lekker warm en voorzien van 4 leuke glijbanen. Verder zijn er 3 zwembaden. Molenheide biedt mogelijkheden bij eender welk weer, in de nabije omgeving zijn er tal van fiets en wandelpaden. Wij verbleven er in de kerstvakantie en betaalden 157 euro/3 nachten.
De plaats is niet spectaculair maar heeft wel alles in petto voor een leuk dagje uit. We hebben de indoor speeltuin gedaan alsook het zwembad. Niet te vergelijken met een mega centerpark, doch de kleinschaligheid heeft zijn charmes. Een goed woordje voor het personeel! Allemaal hartig en vriendelijk, iets wat de grote thema parken echt missen.
De huisjes zijn knus en bijna alles is voorzien waterkoker had wel handig geweest. Maar alles van hout en geen rookmelders? Leuke binnenspeeltuin en het zwembad was ook een voltreffer, maar alles is verder ongelooflijk DUUR!! 3,10€ voor een frisdrank, en een kidsbox aan 12,90€
Halloween toneel stuk voor kinderen Trok op niets Na toneel 2 halve glazen bijna koude chocomelk gekregen Dan maar in de zaak iets drinken of en eten Niets meer te eten Sluiten om 2100 u Wel 40 € betaald voor slecht toneel stuk en geen drank Nooit meer Spijtig want mijn eerste keer druk was goed Dacht eens met de kinderen te komen zwemmen Maar nee bedankt
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid