facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hengelhoef Vakantiedorp Gagel 8 Houthalen-Helchteren Limburg

Hengelhoef Vakantiedorp Gagel 8 Houthalen-Helchteren Limburg

Info

De groene long van Vlaanderen (of Uw groene adempauze): een paradijs voor wandelaars en fietsers.

Geschiedenis

Volledig in orde met de wetgeving op vakantiewoningen.
Geregistreerd bij Toerisme vlaanderen.

Vakantie Appartement Hengelhoef Vakantiedorp (met verwarmd privé buiten zwembad in juli en augustus)
Park Midden-limburg, gagel 8
Hengelhoefdreef 5, B-3530 Houthalen-Helchteren

Ruim, 1 slaapkamer appartement op het gelijkvloers voor 1 tot 4 personen gelegen in het 300ha grote Natuurpark Hengelhoef te Houthalen. Zeer comfortabel (kabel-TV, DVD en draadloos internet inclusief). Ingerichte keuken en zithoek, badkamer met douche en w.c. Eénpersoonsdekbedden en hoofdkussens zijn aanwezig.

LIGGING: De groene long van Vlaanderen (of Uw groene adempauze): een paradijs voor wandelaars en fietsers. Wandelen op het Domein Hengelhoef met zijn planken- en bomenpad, in het Nationaal Park Hoge Kempen met het blotevoetenpad of Tenhaagdoornheide, rijk aan landduinen, vijvers, vennen, bossen en heide.
Voor de waterratten onder jullie: ons eigen buiten zwembad of het subtropisch zwembad in Hengelhoef is op wandelafstand. Of gewoon rustig vissen op de vijvers kan natuurlijk ook.
Voor de fietser is er het Limburgse fietsroutenetwerk. Door de centrale ligging van Hengelhoef Vakantiedorp verken je zonder probleem de rest van het groene Limburg. De rust en de pracht van de natuur garanderen je een onvergetelijke vakantie !!!
Wens je liever te winkelen of te stappen? Geen probleem: Genk en Hasselt zijn vlakbij, funshoppen in Maasmechelen Village Outlet Shopping is ook een optie.
Een museum bezoeken? Het Mijnmuseum in Beringen, het Jenever- en Modemuseum in Hasselt zijn zeker een uitstapje waard. Het openluchtmuseum van Bokrijk, ligt net om de hoek. En de Limburgse Country en Golf bevindt zich slechts op 2km afstand.
Teveel om op te noemen. Neem ook eens een kijkje op onze website:
www.hengelhoefvakantiedorp.net

Adres: Hengelhoefdreef 5, 3530 Houthalen-Helchteren
Telefoonnummer: 0032(0)475390578
Stad: Houthalen
Route: Hengelhoefdreef 5
Postcode: 3530


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hengelhoef-den7 Hengelhoef-den7 64 meter Zeer rustig en mooi.
DEN 108   Vakantieverblijf DEN 108 Vakantieverblijf 70 meter Zeer rustig en mooi.
Huisje Hengelhoef Huisje Hengelhoef 110 meter Huisje hengelhoef ligt in park midden Limburg welke beheert wordt door Holliday Suite...
Hengelhoef vakantie Fijnspar 6 Hengelhoef vakantie Fijnspar 6 565 meter <span class="f5axBf"
Vakantie-Appartement 't Parck Vakantie-Appartement 't Parck 2 km Mooi en ruim 6-persoonsappartement in het hartje van Midden-Limburg. op een boogscheu...
Vakantiewoning De Zoete Kastanje Vakantiewoning De Zoete Kastanje 2 km Leuk huis voor een grote groep 15 personen en kindvriendelijk!
B&B t’hof masy B&B t’hof masy 3 km Zeer vriendelijke ontvangst. Heel gezellig ingericht. Zalig gewoon. Ruime kamer. Zee...
De Barrier De Barrier 7 km Voor de 80ste verjaardag van onze moeder zijn we afgelopen zondag gaan ontbijten. Voo...
Holiday Home LILLO IRENE Holiday Home LILLO IRENE 9 km Ideaal vakantiehuis. Alles aanwezig. Ideale ligging voor wandelaars / fietsers.
Park Molenheide Park Molenheide 9 km Net terug van midweek op Molenheide in bungalow relaxis. Huisje is super mooi erg hoo...
Casa Il Cipresso Casa Il Cipresso 10 km Echt een aanrader. Prachtig huis en een supervriendelijke en attente gastvrouw
Recensies
Leuk vakantiehuisje
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid