facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor DEN 108 Vakantieverblijf

DEN 108   Vakantieverblijf

Info

Domein Hengelhoef - Een stukje vakantie dichtbij

Geschiedenis

Zin om samen met uw familie of vrienden te genieten van een gezellige vakantie dichtbij en volledig tot rust te komen in de natuur? Nood aan een korte break om de batterijen weer helemaal op te laden?

Dan is vakantiedomein Hengelhoef, gelegen in de groene oase van Park Midden Limburg, de ideale plek.

Ons vakantiehuisje (duplex op 1ste verdiep) biedt plaats aan 6 personen en bestaat uit een leefgedeelte met zithoek en TV, eethoek, volledig ingerichte keuken en badkamer met douche, lavabo en WC. Zowel voor- als achteraan kan u genieten van alle rust op ons knus terras.
Het slaapgedeelte bevindt zich boven en bestaat uit een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een slaapruimte met een stapelbed voor 3 personen en een éénpersoonsbed. Op het verdiep is ook een toilet met lavabo aanwezig.
De woning werd volledig ingericht en voorzien van het nodige comfort.

Het vakantiedomein is zeer gemakkelijk bereikbaar en de ideale uitvalsbasis voor wandelaars en fietsers. Wij stellen dan ook allerlei fiets- en wandelkaarten voor u ter beschikking.
Op het domein bevinden zich een openluchtzwembad (enkel toegankelijk in juli en augustus), diverse buitenspeeltuintjes, beachvolleybalveld, pingpongtafels, petanquebanen, fietsverhuurfaciliteiten etc.
Op wandelafstand zijn er zwem- en visvijvers en kan u gebruikmaken van het subtropisch zwembad (tegen betaling), de binnenspeeltuin, minigolf en tennisbaan.

In de nabije omgeving zal u ongetwijfeld genieten van de ongerepte natuurpracht van heide, bossen, duinen en vennen. Neem de fiets of trek uw wandelschoenen aan en ga op ontdekking in de purperen heide, de gouden zandvlaktes, authentieke Maasdorpjes of fiets kilometers langs de Maas. Houdt u meer van het zwaardere fietswerk, dan zal het glooiende landschap van Haspengouw iets meer uw gading zijn... of verken deze prachtige fruitstreek met haar mooie bloesems en kerkdorpjes met de vespa. Afwisseling troef!
Hebt u geen mogelijkheid om eigen fietsen mee te brengen? Geen nood. Op het domein kunnen fietsen, kinderfietsen en -zitjes gehuurd worden voor een (halve) dag of weekend.

De grootste shoppingcentra en -steden liggen op een steenworp van Domein Hengelhoef. Kuieren in het gezellige centrum van Hasselt, koopjes van de betere merken ontdekken in Maasmechelen Village of winkelen combineren met cultuur in de historische binnenstad van Maastricht. Het kan er allemaal.

Ook de kleine bengels kunnen zich uitleven in Domein Bokrijk Genk, Plopsa Indoor Hasselt, het blotevoetenpad in Zutendaal etc.

Ontdek nog meer mogelijkheden om uw vakantieweekend aangenaam in te kleuren via onze foto's.

Beginnen de vakantiekriebels al stilaan op te borrelen en wenst u nog meer informatie, kan u ons vrijblijvend contacteren via onderstaand e-mailadres.

Misschien tot binnekort!
Luc en Christine De Waele - Verlinden

Adres: Hengelhoefdreef 5, 3530 Houthalen-Helchteren
Stad: Houthalen
Route: Hengelhoefdreef 5
Postcode: 3530


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Huisje Hengelhoef Huisje Hengelhoef 65 meter Huisje hengelhoef ligt in park midden Limburg welke beheert wordt door Holliday Suite...
Vakantiewoning Hengelhoef den 3 Vakantiewoning Hengelhoef den 3 70 meter Zeer rustig en mooi.
Hengelhoef-den7 Hengelhoef-den7 128 meter Zeer rustig en mooi.
Hengelhoef vakantie Fijnspar 6 Hengelhoef vakantie Fijnspar 6 592 meter <span class="f5axBf"
Vakantie-Appartement 't Parck Vakantie-Appartement 't Parck 2 km Mooi en ruim 6-persoonsappartement in het hartje van Midden-Limburg. op een boogscheu...
Toneelgroep Thalia Houthalen Toneelgroep Thalia Houthalen 5 km Super leuke toneelgroep, altijd mooie voorstellingen. Ik ben een trouwe fan.
Symvaya Reizen Symvaya Reizen 7 km Goede service vriendelijke mensen geen kapsones zeker voor herhaling vatbaar
Holiday Home LILLO IRENE Holiday Home LILLO IRENE 9 km Ideaal vakantiehuis. Alles aanwezig. Ideale ligging voor wandelaars / fietsers.
Park Molenheide Park Molenheide 9 km Net terug van midweek op Molenheide in bungalow relaxis. Huisje is super mooi erg hoo...
Casa Il Cipresso Casa Il Cipresso 10 km Echt een aanrader. Prachtig huis en een supervriendelijke en attente gastvrouw
Recensies
Zeer rustig en mooi.
Vertaald door Google Coole plek om 2-3 dagen door te brengen? Origineel Fajne miejsce do spędzenia 2-3 dni
Better than our expectatives! Vertaald door Google Beter dan onze verwachtingen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid