facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Moens vakhandel

Moens vakhandel

Info

Verkoop van geschaafd en gezaagd hout en houtmateriaal
verkoop van hout op maat Photos.

U zoekt een adres dat gespecialiseerd is in de verkoop van hout, zowel geschaafd als gezaagd hout of die voor en die voor u panelen kan verzagen op maat?
Kom naar Zav



"HET BEKENDE MOENS HOUTWORDT MOENS VAKHANDELOns ruime assortiment van materialen en producten voor buiten- en binnenwerken, gereedschappen en machines worden u aangeboden aan de beste prijs/kwaliteitsverhouding.Het promotiebeleid van Moens Vakhandel is er eentje met een dubbele ster. Steeds weer weten wij onze klanten te verrassen met promoties die u gerust “Fantastisch” kunt noemen en uw inkoopdag geweldig maken: parket, vloer- en wandtegels, afwerkingsmateriaal, gereedschap,..."
Adres: Leuvensesteenweg 658, 1930 Zaventem
Telefoonnummer: 02 759 59 22
Stad: Zaventem
Route: Leuvensesteenweg 658
Postcode: 1930


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 17:00
Dinsdag: 07:00 - 17:00
Woensdag: 07:00 - 17:00
Donderdag: 07:00 - 17:00
Vrijdag: 07:00 - 17:00
Zaterdag: 08:00 - 13:00


op zoek naar gerelateerd: Moens Juwelier, Moens DEUREN, Folder Moens, Moens Londerzeel, Houthandel Bertem
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Suteki Home Suteki Home 766 meter High-quality Suteki Homes, suteki meaning nice in Japanese. Eco-friendly and energy e...
Air trade centre Belgium Air trade centre Belgium 3 km We bestellen daar veel voor het werk
Marie-Beth Marie-Beth 4 km Wij zijn super tevreden inzake wat we besteld hebben en van de heel vriendelijke ontv...
Volets Imbo Volets Imbo 4 km Vertaald door Google Vergeet de afspraken Origineel Oublie les rdv
Recensies
Beslist om een 1ste keer naar houthandel moens te gaan voor op maat gezaagde platen. Was dit een teleurstelling! Bestelling geplaatst in de winkel en platen zouden 3 dagen later klaar zijn, steeds zelf moeten bellen voor een update, zeer moeilijk iemand vast te krijgen. Laat staan iemand die nederlands spreekt. Uiteindelijk zelf naar de winkel gereden, platen waren klaar, waren ze vergeten uit te frezen, hiervoor uiteindelijk wel betaald. Gaan klagen aan de balie. We gaan dit volgende week rechtzetten meneer. Ondertussen wacht ik al 2 weken en blijven ze mij maar afschepen. Mij zien ze daar nooit meer, 1 grote teleurstelling!
Vriendelijke, behulpzame medewerkers. Altijd goed en snel bediend. Ook bestellen verloopt er vlot en vaak binnen de week alle benodigdheden
We gaan er regelmatig sinds dat we het huis van de zoon verbouwen. Personeel vriendelijk en professioneel. David, Mathias en Patrick zijn steeds van goede raad.
Goede D. I. Y.winkel voor al uw verbouwingen en renovaties in huis
Na overname is dit de zoveelste bricowinkel aan't worden. Maatwerk op melaminepanelen werd kwalitatief matig uitgevoerd. Vroegere atelierspecialisten zijn met pensioen en machines zouden al voor de helft verkocht zijn. Ben er toch nog in geslaagd om zaak recht te trekken.
Heel vriendelijk en hulpvaardig personeel. Ik had advies nodig met verf en andere hout producten. Ik werd heel goed geholpen/geadviseerd en ben erg blij met de producten die bijgedragen hebben tot een prima eind resultaat.
Alles wat we nodig hebben voor onze verbouwing met een zeer goede service van het personeel!
Ondanks het feit dat ze veel keuze hebben van bouwmateriaal etc, is de algemene kennis van deze materialen zeer beperkt bij een heel deel van de medewerkers. Alsook is de kennis van het Nederlands bij een deel van de medewerkers te beperkt, waardoor ze niet altijd met de juiste materialen naar de wagen komen. Bijgevolg is er veel tijdsverlies voor zowel de professionele klant als het bedrijf zelf. Is dit omdat hun gamma te breed is geworden of doordat het huidige personeel nog niet genoeg is ingewerkt/ niet voldoende gekwalificeerd /... Ik ben er wel van overtuigd dat er mits wat inspanningen dit bedrijf zich verder kan ontplooien tot een kwalitatieve leverancier voor zowel particulier als professioneel.
Snel. Tweetalig wat ik niet verwacht had. Helpen en leggen alles goed uit, was hier verloren gelopen de eerste keer wegens zeer groot. Zeer grote waaier aan bouwmaterialen. Niet te duur.
Blij met mijn aankoop. Wel een zeer chaotische service, waardoor je niet weet wat je gaat krijgen en voor welke prijs. Misschien een inkijk-catalogus voorzien aan de balie zodat de occasionele klant ook weet wat er beschikbaar is, wat hij bestelt en hoeveel hij gaat betalen voordat de transactie gedaan wordt?
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid