facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Air trade centre Belgium

Info

Air Trade Centre biedt een volwassen productpakket en kan bogen op een groep zeer betrokken en deskundige medewerkers en strategische partners.

Geschiedenis

Om ons onderscheid in communicatie en beeld zo optimaal mogelijk naar voren te brengen, hebben wij de kraanvogel gekozen als onze metafoor. Hij vertegenwoordigt het evenwicht tussen technologie en de menselijke factor.
De kraanvogel symboliseert de ambities van Air Trade Centre met een positief imago. Speels, maar tegelijkertijd serieus en intrigerend. Stijlvol en eerlijk. Passend bij het beeld, de ideeën en de woorden van een belangrijk deel van ons Corporate Statement.


"Air Trade Centre gelooft in een organisatie van mensen die onvoorwaardelijk trouw en loyaal zijn aan elkaar. Ons personeel is vasthoudend in ambitie en daarnaast besluitvaardig wat uiteindelijk leidt tot meer betrokkenheid bij elkaar en de wereld om ons heen. Dit wordt gesymboliseerd door de bijzondere eigenschappen van de kraanvogel, een sterke, serene en majestueuze vogel die al eeuwenlang in vele culturen een symbool is voor geluk, gezondheid en een lang leven."


Loyaliteit is een aangeboren eigenschap van kraanvogels: de vogels leven hun hele leven in paren. Deze hechte, op vertrouwen gebaseerde relatie is het symbool van de bedrijfsvisie van Air Trade Centre: Denken en handelen in harmonie.


In de hele wereld kunt u profiteren van onze producten. In België, Bulgarije, Frankrijk, Hongarije, Nederland, Polen, Roemenië, Spanje, Turkije en Saoedi-Arabië hebben we onze eigen bedrijven. In Brazilië en Ierland hebben wij strategische partners.


Air Trade Centre is ambitieus in haar doelstellingen. Een van die doelstellingen is een geografische aanwezigheid in de markt waar verwarming-, ventilatie- en airconditioning (HVAC) producten en expertise verkocht kunnen worden. Waarde toevoegen aan de projecten van de klant op een professionele, probleemoplossende en servicegerichte manier.

Air Trade Centre biedt een volwassen productpakket en kan bogen op een groep zeer betrokken en deskundige medewerkers en strategische partners.

Adres: Hoogstraat 180, 1930 Zaventem
Telefoonnummer: T +32 (0)2 725 31 80
Stad: Zaventem
Route: Hoogstraat 180
Postcode: 1930



op zoek naar gerelateerd: Air Trade center Zaventem, Airtradecentre Aartselaar, CAIROX, SIG Air Handling, CAIROX catalogus, ATC genk, CAIROX Herentals, UltimAir
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Volets Imbo Volets Imbo 1 km Vertaald door Google Vergeet de afspraken Origineel Oublie les rdv
Marie-Beth Marie-Beth 2 km Wij zijn super tevreden inzake wat we besteld hebben en van de heel vriendelijke ontv...
Moens vakhandel Moens vakhandel 3 km Beslist om een 1ste keer naar houthandel moens te gaan voor op maat gezaagde platen. ...
Suteki Home Suteki Home 3 km High-quality Suteki Homes, suteki meaning nice in Japanese. Eco-friendly and energy e...
Recensies
We bestellen daar veel voor het werk
Goede service
Zeer goede service
Snelle en vriendelijke service
Vertaald door Google Top service Origineel Top service
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid