facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor MIEU

MIEU
"Décoration & objets du quotidien fabriqués en Europe.Pour une maison aussi confortable que responsable"
Adres: Rue du Noyer 352 Notelaarsstraat 352 , Brussel 1030, BE
Stad: Brussel
Route: Rue du Noyer 352
Huisnummer: Notelaarsstraat 352
Postcode: 1030



op zoek naar gerelateerd: Sapristi namur, La Fabrika
Recensies
Geweldige winkel met 'made in EU' designmeubels. Heel inspirerend als je dat meubelstuk in je gang mist, absoluut aan te bevelen, want ik zou een van deze in een oogwenk kopen. Ik hou ook van de transparantie van de herkomst van elk item in de winkel. Geweldige plek als je originele cadeaus nodig hebt, omdat hun kleinere items erg divers zijn. Tot slot hebben ze heel wat kinderaccessoires, perfecte cadeaus om baby's te verwelkomen of om kinderverjaardagen te vieren. Pluspunt zijn de eigenaren, ze zijn buitengewoon behulpzaam en vriendelijk, en ze beantwoorden al je vragen zonder haast en dwingen je om hun producten te kopen. Kijk uit voor incidentele evenementen en zondagse brunches in hun prachtige veranda aan de achterkant, de setting is magisch. Kortom: MIEU is zeker de omweg waard, een aanrader!
Ik heb veel geleerd over zero waste. En wat Europa te bieden had aan materialen. Een winkel die ervoor zorgt dat je alles mee wilt nemen. Een topselectie meubelen. Een geweldig team. Een rustige plek waar de tijd heeft stilgestaan.
Geweldige decoratiewinkel, met een mooie selectie Europese producten, variërend van meubels tot kleine alledaagse voorwerpen. Het glazen dak is magnifiek, de perfecte plek om mooie evenementen te organiseren.
Deze winkel is gewoon subliem en het team bovenaan. Met een echt lokaal economieproject achter de rug. WAARSCHUWING! Hun liefde voor mooie dingen werkt erg aanstekelijk!
Geweldige ontwerpen uit Europa. Zeer mooie showroom en prijzen.
Als leverancier beoordeel ik de service met 5 sterren, het was erg prettig, als iemand daar met een grote vrachtwagen met oplegger naartoe gaat, is dat geen goed idee.
Zeer mooie keuze van decoratie gemaakt in Europa. Met een mooie luifel, waardoor de organisatie van evenementen mogelijk is, zelfs met springkasteel voor de allerkleinsten
De winkel is leuk en heeft erg leuke dingen, maar ik was erg teleurgesteld door de service. Ik wilde iets veranderen dat ik per ongeluk had gekocht en de eigenaar was erg abrupt, hoewel ik zei dat ik bereid was iets anders te kopen. Ze verliezen liever een klant dan professioneel te zijn. Wat jammer...
Een geweldige winkel met echte waarden, veel keuze en prijzen voor alle budgetten. Groot pluspunt: het team geeft geweldig advies!
Prachtige plek, alles wat ze voorstellen is gewoon prachtig. Ik heb daar nogal wat dingen gekocht, ik ben nog nooit teleurgesteld geweest. Geweldig om deze plek in de buurt te hebben, hun bekendheid zal zich ongetwijfeld uitbreiden naar de hele stad!
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor MIEU.

Brussel meubelwi̇nkels

openingstijden, locatie, vervoer. Rue du Noyer 352 brussel verli̇chti̇ngsarmaturen en -ui̇trusti̇ng kaart stadsplattegrond, satellietweergave. MIEU adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met MIEU. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over MIEU delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Marie's Corner Store Marie's Corner Store 3 km Uiterst stijlvol ingerichte boetiek, zeer vriendelijke ontvangst en meubels van pure ...
ELEC-TR ELEC-TR 3 km Erg blij met jullie diensten - indrukwekkende keuze uit diverse lampen - elektricien ...
Top Mouton Top Mouton 3 km Vreemde muziek, verder goed. Ik wilde ontbijt eten en dat serveerden ze eigenlijk nie...
Sacré Sucré Sacré Sucré 3 km Super mooie winkel! leuk en origineel aanbod!
Altera Altera 3 km Bij Altera hebben we hele mooie stukken kunnen vinden. Er is veel keuze en de bedieni...
Rose Tendre Rose Tendre 3 km Mijn favoriete plek waar ik vaak spullen koop Driemen tassen en cadeaus voor alle so...
Diito Diito 3 km
Appart N°17 Appart N°17 3 km Een winkel zoals ik die graag heb, met mooie kleding van goede kwaliteit en veel keuz...
Diito Diito 4 km
True Colors True Colors 4 km Vertaald door Google Prachtig design interieur en decoratieve kleine curiositeiten. I...
TILT TILT 4 km Vertaald door Google Mooie kleine winkel. Zeer ongebruikelijke lampen, kussens en and...
Eco-life Eco-life 4 km
vastiau godeau vastiau godeau 5669 km Absoluut niet tevreden over de dienstverlening. Een matras besteld en na 6 maanden wa...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid