facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor vastiau godeau

"Vastiau-Godeau heeft alles in huis om u helemaal thuis te laten voelen. Zo hebben we meer dan 45.000 m2 woonideeën die de meest uiteenlopende stijlen en nieuwe trends combineren."
Adres: steenweg narr Halle 1 , Brussel , BE
Telefoonnummer: 02 383 06 00
Stad: Brussel
Route: steenweg narr Halle 1op zoek naar gerelateerd: Meubelwinkel Genk, Meubelwinkels Limburg, Meubelwinkel Vlaams-Brabant, Meubelzaken België, Meubelzaken Leuven, Meubel winkels in de buurt, Meubelwinkel waasland, Meubelwinkels Boortmeerbeek
Recensies
Absoluut niet tevreden over de dienstverlening. Een matras besteld en na 6 maanden wachten nog steeds geen nieuws. Zijn NIET per telefoon of per mail te bereiken. Dit is de allerlaatste aankoop die we hier doen.
Amper te bereiken. Noch telefonisch, noch via mail. Zeker al 20keer gebeld en al 3 keer gemaild. Telefoon schakelt na een tijdje over naar ingesproken keuzemenu. Mails blijven onbeantwoord.
Verschrikkelijke dienstverlening!! Reageren niet op mails. Zijn helemaal niet vriendelijk en behulpzaam in de winkel. Nog nooit zo’n slechte en onaangename ervaringen gehad!!!
Wij zijn tot op heden heel blij met ons grote aankopen die we hebben gedaan bij jullie. Vlotte en correcte afhandeling, vanaf het begin in de toonzaal tot het einde bij de levering. Wij blijven terug komen
Sorry beste Vastiau-Godeau maar jullie winkel is echt niet meer van deze tijd, zeer ouderwets, kil en heeft zijn beste tijd gehad, best jammer want jullie hadden vroeger een goede reputatie maar man man man, jullie zouden eens elders moeten kijken. Zag trouwens een stenen zakdoekhouder aan 49 euro, sorry... maar ik vrees dat ge er heel lang mee gaat zitten.
Qua meubelkeuze, verhouding prijs/kwaliteit, zeker in orde. Toch kan ik me niet aan de indruk ontrekken dat de winkel ergens in de jaren 1990 is blijven steken.
Geen antwoord en telefonisch niet beschikbaar .slechte service
Ben gaan kijken voor stoelen en denk dat ik mijn goesting gevonden heb
Mooi assortiment verlichting in alle prijsklassen
De personeel van de winkel was klantvriendelijk en professioneel. Dankzij vriendelijke verkoper heb ik juiste keuze gemaakt en de hulp gekregen bij configuratie van de tafel "PERFECTA". Ik moest twee maanden wachten op mijn bestelling, maar ik ben zeer tevreden met mijn aankoop.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor vastiau godeau.

Brussel meubelwi̇nkels

openingstijden, locatie, vervoer. steenweg narr Halle 1 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. vastiau godeau adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met vastiau godeau. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over vastiau godeau delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;