facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Appart N°17

Appart N°17
"Appart 17 un concept store unique, votre destination shopping ultime pour trouver des vêtements pour femmes et hommes, des accessoires tendance, des objets de décoration et des cadeaux uniques.Venez découvrir une sélection soigneusement choisie de produits de qualité, allant des dernières tendances de la mode à des articles de décoration pour créer un intérieur qui vous ressemble. Que vous cherchiez à renouveler votre garde-robe, à ajouter une touche de style à votre tenue ou à trouver le cadeau parfait, notre concept store est là pour vous satisfaire.Nous croyons en la diversité des styles et des budgets, c'est pourquoi nous proposons une large gamme de prix afin de répondre aux attentes de chacun."
Adres: Rue des Grands Carmes 17 Lievevrouwbroerstraat 17 , Brussel 1000, BE
Telefoonnummer: 02 503 13 95
Stad: Brussel
Route: Rue des Grands Carmes 17
Huisnummer: Lievevrouwbroerstraat 17
Postcode: 1000



op zoek naar gerelateerd: Magasin chaussette Bruxelles
Recensies
Een winkel zoals ik die graag heb, met mooie kleding van goede kwaliteit en veel keuze, voor een betaalbare prijs. Geserveerd met professionaliteit en een verlegen glimlach. Ik kom hier regelmatig voor 2-3 jaar.
Altijd een mooie keuze voor een redelijke prijs, wat wil je niet? Leuk voor kleine cadeautjes en items voor jezelf die je niet kunt weerstaan!
Zeer leuke winkel vol charme, waar we zowel kleding als decoratieartikelen kunnen vinden! Grote verliefdheid op zowel de lampen origineel als de sieraden! Handgemaakte kaarsen, gemaakt in Parijs, zijn ook te koop! De verkoper is erg aardig, gastvrij, vriendelijk en glimlachend. Ik raad het aan als je geen cadeau-ideeën hebt of gewoon om jezelf te verwennen!
Winkel waarvan het concept de omweg waard is! Het oude met het nieuwe mixen, het is voor iedereen Als je nieuwsgierig bent of je trein is geannuleerd door de nmbs, in afwachting van de volgende, ga daarheen persoonlijk bleef ik glimlachen
Gevarieerde en gevarieerde kledingkeuze. Voor alle budgetten.
Een geweldige plek om het ultieme geschenk te vinden, dat je zeker zal plezieren of gewoon om je te plezieren. Aarzel niet om vragen te stellen aan de verkopers, ze zijn ontzettend aardig en helpen je met kiezen want bijna alles is te koop in hun winkel de spiegel achter de toonbank is niet te koop.
Heel schattige winkel, medewerkers zo extravert en behulpzaam. Speciale dank aan lucila voor het doen van alles om me te helpen met maatvoering :
Geweldige winkel met kleding en cadeau-ideeën. Ik heb een praatje kunnen maken met de eigenaren van de winkel, hele vriendelijke mensen!
Deur open terwijl de verwarming aan staat... Het enige dat ontbreekt is dat de kleding in China is gemaakt door Oeigoeren en we hebben de perfecte combinatie
Beste plek voor schattige voorwerpen en outfits!
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Appart N°17.

Brussel anti̇ekwi̇nkels

openingstijden, locatie, vervoer. Rue des Grands Carmes 17 brussel meubelwi̇nkels kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Appart N°17 adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Appart N°17. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Appart N°17 delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Loosbergh/R.-P. Loosbergh/R.-P. 60 meter
Sand/Gerhad Sand/Gerhad 160 meter
Féty/F. Féty/F. 281 meter
Kwasi Men's Wear Kwasi Men's Wear 308 meter
L'Egide Antiques L'Egide Antiques 354 meter Fantastische antiekgalerij, de beste van Europa!!!!! in de vele jaren dat ik antiek v...
Chetlie Chetlie 356 meter
Diito Diito 422 meter
Antiquités Jean-Pierre Witmeur Antiquités Jean-Pierre Witmeur 442 meter Deze winkel is geweldig.
True Colors True Colors 449 meter Vertaald door Google Prachtig design interieur en decoratieve kleine curiositeiten. I...
Sluys/Claude Sluys/Claude 451 meter
Lemaire Lemaire 495 meter Vertaald door Google Veel mooi antiek porselein Origineel Many beautiful antique por...
D'Agata/Anna-Maria D'Agata/Anna-Maria 496 meter
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid