facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Meubel en decoratiehuis

Meubel en decoratiehuis

Info

landelijke interieurs, landelijke tafels op maat, landelijke decoratie , vintage en retro artikelen,
landelijke meubels in 80 kleuren landelijke stoelen

Geschiedenis

droom jij ook van een mooie landelijk interieur.
zoja kom onze landelijke inspiratie op snuiven in onze landelijke toonzaal.
u ziet er mooie retro artikelen en landelijke decoratie artiekeltjes.
wenst een mooie landelijk meubel die bieden wij aan in een keuze uit 80 verschillende kleuren .
dus volg ons en liks ons



"Wat mag u bij ons verwachten .Kwaliteits landelijke en pastorij en cottage en vintage meubelen . in diverse kleuren en afwerkingen mogelijk. tevens kleine maat werk aanpassingen. u vind bij ons ook de leuke decoratie die bijhorend gezocht naar de huidige woning trends . breng een bezoek in onze toonzaal en wij helpen u een mooie interieur samen te stellen ."
Adres: leukenstraat 5, 3990 Peer
Telefoonnummer: 01163 66 21
Stad: Peer
Route: leukenstraat 5
Postcode: 3990


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 19:00
Dinsdag: 10:00 - 19:00
Woensdag: 10:00 - 19:00


op zoek naar gerelateerd: landelijke meubelen limburg, meubelen landelijke stijl, landelijke meubels hasselt, landelijke decoratie winkels, landelijke meubelen outlet, decoratie winkel peer, landelijke meubels online, kleinmeubelen landelijk
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
LuXXyMe LuXXyMe 363 meter Mooie kleding voor correcte prijzen. Ook mooie accesoires en schoenen.
Reworks Peer Reworks Peer 836 meter Geholpen door een nette en bijzonder aardige dame welke me op een klantvriendelijke m...
Interieur Plus Interieur Plus 3 km Waardeloos bedrijf met waardeloze zaakvoerders. reageren niet op mails, beloven dinge...
Meevita Meevita 3 km Begin maart 2021 eettafel besteld. We zijn een jaar verder en nog steeds niks. Telefo...
Recensies
Een aanrader op alle vlak ! Stefan en Sandra zijn heel aangename mensen die met de nodige tijd je zullen ontvangen. Stefan zijn kennis over de meubelen is indrukwekkend een vat vol ervaring. Heel fijn om zowel de kwaliteit van de meubelen te zien alsook de nodige informatie te krijgen over samenstelling, productie, afwerkingslagen, onderhoud, ... Wij kochten een mooie vitrinekast, tv-meubel en tafelstoelen. Meubelen die járen zullen mee gaan als ik voel/zie hoe kwaliteitsvol ze zijn gemaakt. Speciaal vanuit Antwerpen naar Peer gereden. Ook een dikke pluim naar de twee mannen die kwamen leveren. Ook daar een goede en duidelijke uitleg. Mooi en stipt op tijd. Alles netjes opgeruimd en zeer efficiënt gewerkt op alles waren ze voorbereid. Met veel plezier dan nog beschermmiddel voor mijn stoffen tafelstoelen gekocht na een duidelijke en aangename uitleg van de man die kwam leveren. Als je kwaliteitsvolle topmeubelen wil met een goede uitleg en klantvriendelijke service: zeker Stefan en Sandra contacteren! Wij zijn alvast zeer tevreden! Bedankt!
In 2016 heb ik lederen keukenstoelen gekocht. Ze beginnen nu overal te scheuren en de toplaag gaat eraf! Terug gegaan om te vragen of dit normaal was. Antwoord: ik geef 2 jaar garantie en je mag ze niet afvegen. Een sopje met wat Dreft is blijkbaar een chemische aanslag op die stoel. Nam zelfs de moeite niet om de stoel te bekijken. Blijkbaar alleen vriendelijk voor verkoop. Service is duidelijk nihil. Dit is duidelijk geen leder, maar goedkoop kunstleder. Zelfs bij van Cranenbroek heb je betere kwaliteit. Blijkbaar zijn dit enkel stoelen voor naar te kijken en niet te gebruiken.
Ik ging es naar Peer ... ... Al ettelijke maanden op zoek naar buffetkast met eigen smaak,ik kon ze maar niet vinden,met hulp van de vriendelijke verkopers van deze prachtige meubel - en decoratiewinkel in Peer heb ik de verlangens van mijn hart gevonden ... Klantvriendelijk,behulpzaam,advies bij kleurkeuze,goede prijs & kwaliteit,gewoon SUBLIEM !!! HARTELIJK DANK Mevr.Sandra en Mr.Stefan en de andere dame & heer. Ik kijk uit naar de levering van onze nieuwe meubels !!! Hier MOET je geweest zijn !!! Met vriendelijke groetjes, Ellen &Titu.
Eén jaar geleden een prachtige kast bij hen gekocht... Nu overwegen we om een bijpassende eetkamertafel en salontafel ook nog te bestellen.... Zeer goed geholpen door Sandra, goede uitleg gekregen en nooit het gevoel gehad dat we iets MOETEN kopen....
Persoonlijk en vriendelijk onthaal, mooie presentatie van de kamers, verschillende stijlen waaronder landelijk, goed advies en duidelijke uitleg over de verschillen tussen kwaliteit en uitzicht. Kortom, bedankt voor de hartelijke ontvangst !
Top zaak met top eigenaars. Nemen geruim hun tijd voor hun klanten en leveren ook top kwaliteit. Een zaak waar de baas zelf nog helpt is erg zeldzaam. Doe zo verder, wij kennen onze meubelzaak.
Zeer vriendelijke handelaar met een hart voor zijn zaak. Alle meubels worden perfect gemaakt en geen vraag is er teveel. Hadden we hem maar wat vroeger tegen gekomen :- Bedankt Stefan
Zeer degelijke meubels en alles om je huis op te vrolijken. Duidelijke uitleg van eigenaars , en je kan ook alles vragen aan die vriendelijke mensen . Zeker een bezoek waard, en heb mijn meubels en salon besteld daar en ik heb alles kunnen zien daar , dus ik weet wat er gaat komen en ben heel tevreden.!,!
Zeer kwaliteitsvolle, prachtig afgewerkte landelijke meubelen. Je krijgt er informatie over de meubelstukken, die je nooit hoort in de grote filialen en die , ons toch, deden overgaan op kopen. Uiteraard ook de enthousiaste, zeer vriendelijke en goedlachse , nooit iets teveel , eigenaars steken daar een handje aan toe. 5 sterren zeker waard.
Zeer mooie en kwaliteits meubelen . Zo vriendelijke mensen kan je niet voorstellen, maken tijd , geen enkele vraag is hun teveel . Moest ik meer dan vijf sterren geven zou ik het zeker doen . Op zoek naar landelijke meubels of decoratie, zeker is een kijkje gaan doen .
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid