facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Interieur Plus

Interieur Plus

Info

Interieur Plus, dé specialist in design. De ruime collectie aan meubelen en accessoires doet het hart van iedere designfan sneller slaan.

Geschiedenis

Bent u op zoek naar de nieuwste meubel- en interieurtrends? Wil u vrij kunnen kiezen uit een ruime collectie van designmeubelen?
Of doet u graag beroep op een professionele interieurarchitect om u persoonlijk te adviseren bij de inrichting van uw woning?
Dan bent u bij Interieur Plus aan het juiste adres.


Voor ons is iedere klant uniek. Wij helpen u graag in uw zoektocht naar een trendy interieur, met aandacht voor uw persoonlijke wensen. En als het beter past, komen we graag tot bij u thuis.



"Design meubelen en design merken.Als design- en interieurliefhebber kunt u uw hart ophalen bij Interieur Plus. We hebben een mooie internationale designcollectie van meubelen, accessoires en verlichting.Wij brengen de nieuwste trends van de interieurbeurzen tot bij u. Maar ook de designklassiekers vergeten we niet.Wij helpen u graag met aandacht voor uw persoonlijke wensen. En als het beter past, komen we graag tot bij u thuis."
Adres: Baan naar Bree 121 A, 3990 Peer
Telefoonnummer: +3211610670
Stad: Peer
Route: Baan naar Bree 121 A
Postcode: 3990


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Landelijke meubels Peer, Design merken, Meubelwinkel Vlaams-Brabant, Meubelwinkel Lokeren, Meubelwinkel Pelt, Meubelwinkel Leuven, Design kasten merken, Interieur merken
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Meevita Meevita 106 meter Begin maart 2021 eettafel besteld. We zijn een jaar verder en nog steeds niks. Telefo...
Kurt Brebels interieur Kurt Brebels interieur 3 km Het maken en plaatsen van interieurschrijnwerk o.a Binnendeuren, Dressings, kasten op...
Meubel en decoratiehuis Meubel en decoratiehuis 3 km Een aanrader op alle vlak ! Stefan en Sandra zijn heel aangename mensen die met de n...
Moozie design Moozie design 6 km Interieuradvies en ontwerp op maat - Productdesign - Meubelontwerp
Coninx Interieur Coninx Interieur 7 km Vertaald door Google Topteam Origineel Top team
Recensies
Waardeloos bedrijf met waardeloze zaakvoerders. reageren niet op mails, beloven dingen die ze nooit uitvoeren. Weigeren een officiële factuur te maken voor aangekochte meubelen na verschillende aanvragen, persoonlijk als via mail. never again!!!
Speciaal vanuit Hasselt naar Peer gekomen om stoelen en een tafel van MDF Italia te kopen. De verkopers deden echter niet de moeite om ons, hun enige klanten op dat moment, te begroeten of verder te helpen. We zijn dan maar naar Peeters-Van Leeuw in Laakdal gegaan voor onze aankoop, waar ze jonge kopers niet buitenkijken.
Leuke uitje naar Peer gemaakt om meubelen te bezichtigen. Vriendelijke verkopers en fijn advies en service gehad. Naar mijn inziens goede prijs/kwaliteit verhouding.
Hallo, De communicatie met de klant is ronduit slecht. Tussen de bestelling op 1 Feb. 2020 en een mail op 10 April met de melding dat de goederen met vertraging zullen aangeleverd worden Corona tijden, is begrijpelijk is er vanuit Interieur Plus geen enkele proactieve communicatie geweest m.b.t. het leveren van goederen voor een waarde van meer dan 12.000 € 2.500€ vooruitbetaling. Het lijkt alsof contact met de klant bij Interieur Plus verboden is. Vermits jullie niet antwoorden op mails 4 mails waarvan 3 herinneringen en een aantal telefonische beloftes die niet nagekomen worden, zal ik via deze weg eens proberen om een leverdatum te krijgen voor de goederen besteld op 1 Februari met ordernummer 14665 Ik hoop op een snelle reactie! Marc V. Inderdaad, ik heb een verkoper gesproken nadat ik zelf, zoals steeds, contact heb opgenomen. Nog altijd geen leverdatum ontvangen. Is het mogelijk dat U als eigenaar contact met mij opneemt? Mijn contactgegevens zijn gekend.
Zeer slechte communicatie. Reageren vaak niet op e-mails en bij klachten reageren ze helemaal niet. 1 ster is nog te veel, blijf hier weg. Waardeloos bedrijf.
1 ster is zelfs nog te veel. Zloiets heb ik nog nooit meegemaakt. Heel veel beloftes dat ze ons gaan terugbellen tot 5 x toe. Een mail gestuurd geen antwoord. Dan besteed je voor zo een bedrag in de winkel en wordt er geen enkele moeite gedaan.. Mensen als ik jullie een gouden raad wil geven KOOP HIER NIET. Sven is verantwoordelijke van de winkel hoe hij aan die job geraakt is is mij een groot ?
Zeer slecht communicatie. Zelfs na bezoek in persoon om verder info te verkrijgen. Leverdatum is 3 keer voorbij gegaan, zonder enkel contact of uitleg. Sterk afgeraden.
Goede ervaring met dit bedrijf. Snelle levering, vriendelijke service en een goede prijs/kwaliteit verhouding. Erg tevreden!
Geslaagd! Fijne service ervaren en blij met onze mooie nieuwe stoelen
Bijna leeg toonzaal. Nonchalante verkoper, wilde niet echt verkopen. Hebben elders gekocht waar gemotiveerde verkoper ons goed informeerde én er bovenop nog een korting gaf van 10%.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid