facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Reworks Peer

Reworks Peer

Info

Retail ijzerwaren, doe het zelf artikelen, gereedschappen, machines, huisraad, kookartikelen, ...

Geschiedenis

Reworks Peer is opgericht in september 2017, voorheen REWO (jarenlang een gevestigde familiezaak van de familie Reumers in Peer)
Met een assortiment van meer dan 10.000 actieve artikelen en een oppervlakte van meer dan 800m², kan Reworks terecht dé retailstore van Peer genoemd worden.
Ons team staat garant voor een optimale service.
Reworks focust zich op kwalitatieve merkartikelen, grote merken die gekend zijn om hun kwaliteit.
Reworks heeft een gevarieerd publiek: zowel de particuliere doe-het-zelver, als de ambitieuze en professionele vakman kan bij ons alles terugvinden.

Adres: Baan naar Bree 21, 3990 Peer
Telefoonnummer: 011631676
Stad: Peer
Route: Baan naar Bree 21
Postcode: 3990


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00
Zaterdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Reworks laadpaal, Stock 2000 Peer, Gamma Peer
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
LuXXyMe LuXXyMe 537 meter Mooie kleding voor correcte prijzen. Ook mooie accesoires en schoenen.
Meubel en decoratiehuis Meubel en decoratiehuis 836 meter Een aanrader op alle vlak ! Stefan en Sandra zijn heel aangename mensen die met de n...
Recensies
Geholpen door een nette en bijzonder aardige dame welke me op een klantvriendelijke manier naar de juist plek in de best grote zaak bracht. Jammer dat ze het product wat ik zocht niet in hun bijzondere ruime assortiment bleken te hebben. Toch alle lof.
Groot aanbod, vriendelijke service, tijdelijk promoties volgens het seizoen, laadpalen, Makita en DeWalt verdeler
Dit is een eenvoudige beoordeling voor mij: ik geef 12/10, jawel twaalf op tien. Waarom ? Een geweldig aanbod voor zowel de doe-het-zelver als voor....de keukenprinses. Je wordt er als persoon geholpen en niet als individu. Last but not least.....de vriendelijke ontvangst/omgang. Jawel ook in de dhz- sector bestaat dar nog.
Zoek je iets, zij hebben het of zoeken er een oplossing voor. Vriendelijk personeel, behulpzaam. Ernstig advies, niet zo maar wat verkooppraat. Eerlijke prijzen. Fijn dat jullie nog kunnen bestaan tussen de mastodonten. En hopelijk nog héél lang. Thanks Reworks!
Fijne doe het zelf zaak. Hier kun je alles vinden voor je klus.
Jarenlang particuliere klant geweest en nu ook al enkele jaren zakelijk klant, iedereen kan er terecht voor een ruim assortiment aan kwaliteitsvolle materialen! Ook de medewerkers hebben een uitgebreide kennis en kunnen je voor elke klus/probleem het geschikte gereedschap of materiaal aanbieden. De winkel is zowel op vlak van inrichting als van assortiment volledig opgefrist, waardoor je snel en overzichtelijk het geschikte materiaal kan vinden. Top service en een top team! Een heel tevreden klant.
Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Staan altijd voor je klaar en geen vraag is teveel. De materialen hebben een zeer goede kwaliteit en ook de na service is top!
mooie zaak met diversiteit aan zaken Van keukenmateriaal tot doe het zelf. Personeel heeft goede kennis en kan u zeker helpen in van alles en nog wat.
Prima zaak met voor elk wat wils. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Elke professional en hobbyisten kunnen hier terrecht.
Hele goede en grote doe hetzelfzaak! Super bekwaam en vriendelijk personeel. Grote stock als er even iets niet is, gewoon bestellen en komt er heel snel aan. Top kwaliteit en service dus!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid