facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mercedes-Benz Hedin Automotive Boortmeerbeek

Mercedes-Benz Hedin Automotive Boortmeerbeek
Adres: Leuvensesteenweg 236, 3190 Boortmeerbeek, België
Telefoonnummer: 015 52 06 31
Staat: Vlaams Gewest
District: Vlaams-Brabant
Stad: Boortmeerbeek
Route: Leuvensesteenweg
Huisnummer: 236
Postcode: 3190


Openingstijden

maandag: 09:00–18:30
dinsdag: 09:00–18:30
woensdag: 09:00–18:30
donderdag: 09:00–18:30
vrijdag: 09:00–18:30
zaterdag: 09:00–17:00
zondag: Gesloten

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
D'Ieteren Mobility Center Boortmeerbeek - Volkswagen D'Ieteren Mobility Center Boortmeerbeek - Vo... 2 km UPDATE JULI 24nOndertussen is de wagen hersteld binnen garantie en met excuses en cor...
Recensies
Onderhoudsafspraak om 08:00u, volgens de mail zou dit tot 09:15u duren, dus ik koos om te wachten. Om 10:30u nog steeds niet klaar dus ik vraag een update, het zou nog een kwartier duren…het werd 11:30u. Wat me echt frustreert is het ontbreken van communicatie, als ik als klant daar meer dan 3u zit kom dan aub even iets zeggen ‘sorry het gaat wat langer duren’. Had men mij op voorhand laten weten dat dit zo lang zou duren dan had me dat een halve dag verlof en heel wat frustratie kunnen besparen.
Vandaag onze nieuwe Mercedes a250e gaan afhalen, speciale dank aan Melvin voor de goeie service, wij waren zeer tevreden over de uitleg dat hij gaf en hoe behulpzaam hij was.nUitstekende service vanuit zijn kant, bedankt.
De telefoon wordt er amper opgenomen als je belt voor een serviceafspraak. Uiteindelijk probeer ik dan opnieuw, selecteer ik verkoop en dan krijg je wel meteen een verkoper aan de lijn. Daar leg ik uit waarvoor ik bel, ze zouden terugbellen.. 2 dagen later nog steeds niks.nVoor de rest, wel vriendelijke mensen als je aan de balie staat, maar de telefoon opnemen is nu toch wel belangrijk, daar begint het mee.nAls je wacht op je wagen, zou het handig zijn om enkele werkplekken in te richten. Dat zou een + zijn.
Ik wil graag mijn oprechte dank uitspreken aan Mercedes Hedin Automotive Boortmeerbeek voor de uitstekende service die ik heb ontvangen bij de aankoop van mijn auto.nnIn het bijzonder wil ik meneer Raphael bedanken voor zijn deskundige begeleiding en vriendelijke houding. Zijn kennis en professionaliteit hebben mijn aankoopproces moeiteloos gemaakt.nnNogmaals bedankt aan meneer Raphael en het hele team voor een fantastische ervaring en voor lekkere chocolaatjes .
Goede service voor de wagen, maar bedrijf is de prijsofferte voor de uit te voeren taken die het vooraf opmaakte niet nagekomen. De offerte hield geen rekening met klein materiaal en milieubijdragen, resulterend in een meerkost op het factuur van ongeveer Eur 50,00. Geen ramp, maar toch onaangenaam. Ik bedoel, een offerte dient correct te worden opgemaakt en uiteindelijk te worden nageleefd.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid