facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor D'Ieteren Mobility Center Boortmeerbeek - Volkswagen

D'Ieteren Mobility Center Boortmeerbeek - Volkswagen
Adres: Leuvensesteenweg 369, 3190 Boortmeerbeek, België
Telefoonnummer: 016 60 21 34
Staat: Vlaams Gewest
District: Vlaams-Brabant
Stad: Boortmeerbeek
Route: Leuvensesteenweg
Huisnummer: 369
Postcode: 3190


Openingstijden

maandag: 07:30–12:00, 12:45–18:00
dinsdag: 07:30–12:00, 12:45–18:00
woensdag: 07:30–12:00, 12:45–18:00
donderdag: 07:30–12:00, 12:45–18:00
vrijdag: 07:30–12:00, 12:45–18:00
zaterdag: 09:30–17:00
zondag: Gesloten

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Mercedes-Benz Hedin Automotive Boortmeerbeek Mercedes-Benz Hedin Automotive Boortmeerbeek 2 km Onderhoudsafspraak om 08:00u, volgens de mail zou dit tot 09:15u duren, dus ik koos o...
Recensies
UPDATE JULI 24nOndertussen is de wagen hersteld binnen garantie en met excuses en correcte klantenservice naar mobiliteitsoplossing toennUPDATE 28/6/24:nondertussen is er een mobiliteits oplossing geboden door Jennes voor mijn ouders. Dit is alvast tijdelijk een grote opluchting die nu heel wat stress wegneemt. Jennes kwam op eigen initiatief met deze oplossing waardoor mijn ouders nu mobieler kunnen zijn.nn26/6/24nZeer teleurstellende naservice. Week na aankoop rijdt de wagen niet meer, geen recht op vervangwagen!!nWeek geleden kochten mijn ouders, over 70 jaar, hun mogelijks laatste wagen. Ze kozen voor een jonge tweedehandse wagen bij my way Boortmeerbeek. Vanaf de eerste moment startte de problemen....nKomende voorvallen deden zich voor tijdens de eerste week van aankoop: Bij het afhalen startte de auto niet gelijk maar dit werd direct geregeld, de spiegel klapte niet goed toe garantie van het automerk zelf en nu een volle week later rijdt de auto niet meer.nnDe klantenservice antwoordde dat ze geen recht hebben op een vervangwagen. Mijn moeder geraakt niet tot haar afspraak in het ziekenhuis, we vertrekken op reis over anderhalve week, dit komt in gedrang want de garage van depanage heeft drukke planning en mijn ouders hebben bijna een zenuwinzinking. Het is zeer teleurstellend hoe men met oudere mensen voor wie zo een aankoop niet super evident is.... Heel spijtig.
Bedrijfswagen binnen gebracht met motorstoring niet ernstig. Vandaag 3 weken later: 14 keer gebeld, 5 keer opgenomen met de boodschap we bellen terug, 0 keer teruggebeld. Leasingmaatschappij heeft goedkeuring gegeven voor herstel op dag 4, maar dat vinden ze niet in hun systeem. Niemand kan je te woord staan voor zelfs een bevestiging dat ze actie ondernomen hebben voor herstelling. Volgens mij willen ze meer verdienen aan hun vervangwagen, absoluut amateuristisch.
Ik koop een VW CADDY CALIFORNIA. Ik breng de sleutel naar Jennes om de batterij te vervangen. Ik krijg de sleutel in slechte staat terug. De wagen is nog geen 2 jaar oud. Ik krijg volgende reply : 'Een nieuwe sleutel kost +-300€ en wij willen in deze 70% tussen komen indien u toch liever een nieuwe sleutel wenst.' Hier zijn we niet veel mee. Ik wil een nieuwe sleutel zonder kosten, bedankt.
Wij laten bij Jennes een onderhoud doen voor de autocontrole, betalen een peperdure rekening, gaan met de auto naar de autocontrole en deze wordt afgekeurd door de verkeerde afstelling van de faren/grootlichten..nTerug gegaan naar de garage om mijn vader daar terug 4 uur te laten wachten om dan te komen vertellen dat ze niets verkeerd zien en de fout bij de autokeuring ligt!!nUiteraard werd de auto wederom afgekeurd en zijn we op advies naar monsieur pneux te Evere geweest die de faren wél deftig gezet heeft om dan terug naar de autocontrole te gaan en wel goedgekeurd te worden...n3 keer betaald voor de autokeuring!!!nWat zegt dit over jullie werkvolk in de garage? Schandalig is het, ik ben niet te spreken over jullie.nIk zou met mijn ouders hun betalingen tot bij jullie moeten komen en het geld terugeisen!nAan ons zien jullie daar nooit meer! 2 klanten minder.
De verkoper beloofde feedback on verband met de overnameprijs. Dat zou binnen de drie werkdagen in orde moeten zijn. Na 2 weken nog geen nieuws. Geeft weinig vertrouwen om daar effectief een bestelling te plaatsen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid