facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Le Soie Cosmetics

Le Soie Cosmetics
"Al 30 jaar zijn we gespecialiseerd in gelaatsverzorging en huidverbetering.Iedereen die zijn huid wil verbeteren, kan bij ons terecht: jong en oud, man en vrouw. Samen zoeken we naar de juiste aanpak voor jouw huid en jouw budget!Daarvoor gebruiken we in de eerste plaats ons gezond verstand, onze ervaring en onze handen. En daarnaast werken we enkel met cosmeceutica, producten die gespecialiseerd zijn in en ontwikkeld zijn voor huidverbetering, producten die hoge concentraties aan werkzame ingrediënten bevatten en dankzij speciale technologie dieper inwerken op de huid, zowel voor thuis- als cabinegebruik."
Adres: Stadsfeestzaal Mall Branch, De Meir 78, 2000 Antwerpen
Telefoonnummer: +971 (0) 4 399 4664
Stad: Antwerp
Route: Stadsfeestzaal Mall Branch, De Meir 78
Postcode: 2000


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sabon Sabon 0 meter
Medi-Market Medi-Market 173 meter Beste prijs/kwaliteit en vriendelijke bediening
H&M H&M 197 meter
Hairdis Hairdis 220 meter Super vriendelijke en behulpzame bediening!
Planet Parfum Planet Parfum 237 meter Antwerpen - Meir
Planet Parfum Planet Parfum 325 meter Er werken alleen maar vriendelijke en mooie mensen daar!
iU Shops iU Shops 346 meter Zeer ruime keuze, grote winkel. Vriendelijk personeel en goed geholpen.
IU by Multipharma Antwerpen - Meir IU by Multipharma Antwerpen - Meir 346 meter Zeer onvriendelijk iets oudere dame met bril Werkt tegen haar goesting maar volgende...
Parfum Parfum 432 meter Parfums, cosmetica en persoonlijke verzorging tegen de laagste prijs !
La Maison Du Parfum La Maison Du Parfum 458 meter Excellente service! Mooie parfums van "niche" parfumhuizen Mijn cadeau's zi...
Lynn's Apothecary Lynn's Apothecary 465 meter A curated Clean Beauty space with over 35+ high-performing and healthy international ...
Planet Parfum Planet Parfum 489 meter Antwerpen - De Keyser
MAC Pro Store Antwerpen MAC Pro Store Antwerpen 491 meter Super fijn geholpen vandaag met het uitzoeken van een nieuwe kleur lipstick, Els dank...
Kiehl's Kiehl's 494 meter Super goed geholpen, super vriendelijk en professioneel! Ik kom zeker en vast terug
Parfuma Parfuma 536 meter Goede assortiment, maar echt verschrikkelijk slechte klantenservice. ik ga daar altij...
MOOY MOOY 557 meter Prachtig decor en de lekkerste thee die ik ooit gedronken heb white roses, met silver...
Recensies
Na jaren lang producten kopen en behandelingen met gebrek aan resultaat, heb ik eindelijk iemand gevonden die mijn huid op de juiste manier kan aanpakken. Mijn huid is enorm verbeterd en dit allemaal dankzij de expertise van Leen! Na mijn eerste behandeling zag ik al meteen resultaat. Je voelt je meteen op je gemak bij Leen en ze levert een goede service. Ze is werkelijk een topper in haar vak! Behandelingen met resultaat is iets waar ze enorm naar streeft. Leen is vanaf nu de enige die ik toevertrouw met mijn huid. Mijn vaste skincare center voor altijd!
Altijd super gevoeld bij Leen, mijn gelaat is enorm verbeterd. Dank je wel!
Leen is iemand die me steeds een aangepaste behandeling biedt en daarbij ook een enorm goede service levert! De producten die ze gebruikt, hebben mijn huid op korte tijd enorm geholpen. We zijn samen tot de juiste skincare routine gekomen die mijn huid zichtbaar heeft verbeterd!
Bij Leen heb je altijd de beste service! Goede behandelingen, top producten en schenkt veel aandacht om je de juiste advies te geven volgens jouw huidtype. Ik heb al een tijdje last van acne en ben nog maar 3 keer geweest en ik zie al een grote verbetering In mijn gezicht! Altijd heel vriendelijk en hygiënisch Bedankt Leen! :
Beauty Center Elysée is mijn oase als drukbezette mama. Leen heeft gouden handjes en laat je echt tot rust komen. Ik heb een probleemhuid en ze heeft die al enorm opgeknapt, door de passie en kennis die ze in haar producten en job steekt. Ze doet haar vak met heel veel passie en dat resultaat zie je thuis in de spiegel. Zelfs dagen erna glow ik nog! Ze smeert je niets aan en is van de goede/harde aanpak, zodat je niet een tig aantal keren onnodig moet komen. Mijn vast adresje voor eeuwig en altijd!
De behandeling was heel aangenaam. Echter ben ik met een onaangenaam gevoel naar buiten gegaan door de 'dwingende' sales technieken.
Afgelopen week kwam ik terecht bij beauty center elysée. Daar werd ik behandeld door de zeer professionele Leen. Ik werd erg goed ontvangen en kreeg een duidelijk en gepersonaliseerd huidadvies. Leen werkt met zeer goede producten aangepast aan jouw huidtype. Werkelijk een aanrader!! Liefs, Amel.
Al 2 jaar ben ik klant bij Beauty Center Elysée. Mijn huid is enorm verbeterd en dit allemaal dankzij de expertise van Leen. Een aanrader voor alle mensen met verschillende huidtypes.
De zaakvoerster Leen neemt haar tijd en luistert zeer specifiek naar mijn wensen en adviseert waar nodig. Heb jaren lang met acné gesukkeld en heel wat centra's afgelopen en veel geld betaald, zonder een goed resultaat. Bij Leen dankzij haar gelaatsverzorging en acné behandeling ben ik er eindelijk vanaf. Een echte aanrader!
Altijd leuk om naartoe te gaan.!Ik zocht naar een plaats met persoonlijke aanpak en dat heb je bij Elysée. Leen stelt behandelingen voor alnaargelang de toestand van je huid wat ik heel handig vind aangezien ik er zelf niets van ken. Mijn huid ziet er veel beter uit nu.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid