facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor L'ARCO - Pizza & Pasta

L'ARCO - Pizza & Pasta

Info

L'ARCO® - Pizza & Pasta , eenvoudige gerechten met verse ingrediënten aan een eerlijke prijs voor iedereen die van de Italiaanse keuken houdt!

Geschiedenis

Méér dan 40 soorten pizza in 3 formaten en 30 soorten pasta, vers door de chef himself gemaakt. Samen met de vriendelijke bediening een bezoekje méér dan waard.



"peça também pelo aplicativo: larcodipizze."
Adres: Koerselsesteenweg 20, 3580 Beringen
Telefoonnummer: 011434514
Stad: Beringen
Route: Koerselsesteenweg 20
Postcode: 3580


Openingstijden

Maandag: 17:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: Afhaal Beringen, Valentijnsmenu Beringen, Italiaans restaurant Heusden, l'arco shop, Italiaanse traiteur Beringen, Larco, Pizzeria Beringen centrum, L arco Facebook
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ristorante Italia Ristorante Italia 213 meter Zeer lekker gegeten. Vriendelijke bediening. Gezellig terras.Eten: 5/5
Da Luigi Da Luigi 287 meter Hippe plek met pop-upstores en, in normale omstandigheden, veel leuke activiteiten.
Domino's Pizza Beringen Domino's Pizza Beringen 4 km Levering was 1u+ te laat. Had ver op voorhand besteld via de app en levering om 18:30...
Recensies
Heerlijke pizza, kwaliteitsingrediënten en je kiest zelf de dikte van het deeg!Eten: 5/5
Ideaal om af te halen en thuis op te eten of te laten bezorgen. Er is maar één tafel voor degenen die daar willen eten, maar zonder bediening. De pizza is heerlijk.
Zeker de beste pizza in Butantã! Top 5 pizzeria's in São Paulo!
Beste champignonpizza in de omgeving! De shimeji met parmezaanse kaas, onberispelijk! Vulling in balans met het deeg!
Beste pizzeria in Butantã, gedifferentieerde service met uitstekende professionals. Zeer smakelijke pizza die ervoor zorgt dat je meer wilt bestellen. Ik werd een kaartdragende fan en trouwe klant. L'arco Di Pizze de beste pizzeria in Butantã.
Voor liefhebbers van ronde schijven is deze Pizzeria Delivery geschikt voor de meest veeleisende fijnproevers. Mijn familie en ik zijn al meer dan 30 jaar actief in de Butantã-regio en kennen het al sinds de inauguratie, en ook al wonen we ver weg, we zijn nog steeds klanten van dit huis.
Heerlijke pizza, jammer dat ze niet thuisbezorgen, anders zou ik het elke dag bestellen
Goed dingService: 5/5
Vreselijke opkomst. Pizza kwam met een van de verkeerde smaken. Rauw deeg wordt er allemaal onder gevouwen. Toen we klaagden, stuurden ze er nog een die niet zo goed was als vroeger. En op Whatsapp lachen ze de klant en hun klachten uit. Ze zijn aan het spotten. Absurd.
Lekkere pizza's met licht deeg, toppings van hoge kwaliteit en zeer redelijke prijzen. Uitstekende optie voor de regio Butantã
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid